• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karin ve vajinal ultrasyon ayni mi??

ZEYCANIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
756
113
63
Merhaba kizlar biz uç yildir evliyiz.iki senedir de çocuki istiyoruz.ilk senem vajinismusla geldi geçti.
Artik daha fazla zaman kaybetmemek için esimde bende muayene olduk.ikimizde tahlil yaptirdik.benim hormon tahlilim normal cikti bi şey yokmuş.esimede biraz daha hiz icin vitamin türü ilaç verdi urolog.

Şunu sormak istiyorum Dr sadece karindan bakarak uç ay sonra gelin tahlilde temiz dedi.fakat öncesinde vaji yasadigim icin bakmadi alttan.uç ay çok uzun daha çok beklemekii stemiyorum artik. Yumurtam var mi yok mu tembel mi catlamiyor mu hic haberim yok napayim sizce :(

Merhaba kizlar biz uç yildir evliyiz.iki senedir de çocuki istiyoruz.ilk senem vajinismusla geldi geçti.
Artik daha fazla zaman kaybetmemek için esimde bende muayene olduk.ikimizde tahlil yaptirdik.benim hormon tahlilim normal cikti bi şey yokmuş.esimede biraz daha hiz icin vitamin türü ilaç verdi urolog.

Şunu sormak istiyorum Dr sadece karindan bakarak uç ay sonra gelin tahlilde temiz dedi.fakat öncesinde vaji yasadigim icin bakmadi alttan.uç ay çok uzun daha çok beklemekii stemiyorum artik. Yumurtam var mi yok mu tembel mi catlamiyor mu hic haberim yok napayim sizce :KK43:
Valla canim bende sana katiliyorum bence bebek yapmaya karar vermeden once butun kontroller yapilmali bi sorun varsa bosuna zaman kaybediyoruz ben 3,4 ay sonra gitmistim geri gonderir diye 1 yildir bebek istiyoruz demistim
Senin hangi tahlillerin yapildi tahliller yapildigi ay yumurta takibin yapilmadi mi
bir de yumurta gelisip gelismedigi karindan bakılan usg ile gorulebiliyo mu bilmiyorum benim doktorum hep vajinal usg ile bakiyordu

Eşinin sperm hız sonucuna göre alttan bakacak sanırım.karından bakma sebebi yumurtalıkta kist varmı yokmu dıye bakmıstır ama yumurta glişimi anlasılıyormu onunla bilmiyorum.

Back