- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
-
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Faydası olurmu bi ara her akşam iciodum bıraktımlimonlu su iç
Doktor ilgilenmedi bile düzenli yemek ye asitli bişey içme falan dedibaşka bir rahatsızlığın olabilir. Doktora git
bende forumdan ve yakınlarımdan duydum dün başladım.Sanki işe yarıyor regl olmama rağmen inik biraz daha karnım 3 lt suyu limonlu iciyorum ben :)Faydası olurmu bi ara her akşam iciodum bıraktım
bende forumdan ve yakınlarımdan duydum dün başladım.Sanki işe yarıyor regl olmama rağmen inik biraz daha karnım 3 lt suyu limonlu iciyorum ben :)
şişeye yarım dilim yada çeyrek atıp ferahlık hissettiriyor hiç olmazsa.
limondan ceyrek dilim kesiyorum yada yarısına yakın sıseye atıyorum1 lt suya ne kadar limon suyu?
limondan ceyrek dilim kesiyorum yada yarısına yakın sıseye atıyorum
evet aynen oyle :) hem kabuğuda sağlıklıYanlış anlamadıysam suyun içerisine direk limonu atıyorsunuz?
Gittim dedmya ciddiye bile almadidahiliyeye git
Bunun için hangi bölüme gidebilirim. Dahiliye doktoru ilgilenmedi çünküEger kilo ve yag olmadigi halde karin sisiyorsa bir cok saglik sebebi olabilir. Laktoz, gluten allerjisi, bagirsak problemleri gibi. Bunlar hep doktorun belirleyip tedaviye karar verecegi seyler. Stres de ayrica karinda siskinlige ve yag birikmesine neden olan bir faktör. Stressiz yasayamayiz ama acik havada zaman gecirip yoga yaparak biraz olsun rahatlamaya calisabiliriz. Yasin cok gencmis yoksa menopoz baslangici da sislik yapiyor diyecektim ayni sorunu yasayanlardan biri olarak.
Senin kendi cabanla sismeye karsi yapabilecegin yürüyüs ve yoga.
Genelde dahiliye bakar. Esimin laktoz intoleransi var dahiliye doktoruna gidiyor. Bagirsak problemi icin ise seni ic hastaliklarina gönderirler ama önc ebir dhailiye uzmaninin karar vermesi lazim ne olduguna. Neden doktoru kayitsiz kaldi anlamadim.Bunun için hangi bölüme gidebilirim. Dahiliye doktoru ilgilenmedi çünkü