karın şişliği

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
32
selamlar benim dertlerim hep vucudumla alakalı. Şimdide karın şişliğimden bahsedicem. Ne kadar zayıflarsam zayıflayım karnım hep şiş sürekli içime çekiyorum. Aynı durumda olan varmı ? Bıktım içime çekmekten...

Faydası olurmu bi ara her akşam iciodum bıraktım
bende forumdan ve yakınlarımdan duydum dün başladım.Sanki işe yarıyor regl olmama rağmen inik biraz daha karnım 3 lt suyu limonlu iciyorum ben :)
şişeye yarım dilim yada çeyrek atıp ferahlık hissettiriyor hiç olmazsa.

Benim bagirsaklarimda sorun var o yuzden benim de karnim hep sis maalesef. Görenler beni hep hamile saniyor :-(

1 lt suya ne kadar limon suyu?

Eger kilo ve yag olmadigi halde karin sisiyorsa bir cok saglik sebebi olabilir. Laktoz, gluten allerjisi, bagirsak problemleri gibi. Bunlar hep doktorun belirleyip tedaviye karar verecegi seyler. Stres de ayrica karinda siskinlige ve yag birikmesine neden olan bir faktör. Stressiz yasayamayiz ama acik havada zaman gecirip yoga yaparak biraz olsun rahatlamaya calisabiliriz. Yasin cok gencmis yoksa menopoz baslangici da sislik yapiyor diyecektim ayni sorunu yasayanlardan biri olarak.
Senin kendi cabanla sismeye karsi yapabilecegin yürüyüs ve yoga.

Bunun için hangi bölüme gidebilirim. Dahiliye doktoru ilgilenmedi çünkü

Bunun için hangi bölüme gidebilirim. Dahiliye doktoru ilgilenmedi çünkü
Genelde dahiliye bakar. Esimin laktoz intoleransi var dahiliye doktoruna gidiyor. Bagirsak problemi icin ise seni ic hastaliklarina gönderirler ama önc ebir dhailiye uzmaninin karar vermesi lazim ne olduguna. Neden doktoru kayitsiz kaldi anlamadim.

Birkac gün süt ürünleri, peynir icinde laktoz olabilecek ürünlerden uzak dur bak bakalim fark olacak mi? Her iki rahatsizligin da belirtilerine google dan bakip doktorunu sen de yönlendirebilirsin.

sorunun ne olursa olsun bunlar karni rahatlatan, kabizligi önleyen, detox yaptiran videolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…