T tupii0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 5 0 19 Çarşamba 00:09 Konu Sahibi tupii0 #1 Merhabalar, karnım son zamanlarda anormal bir şekilde şişiyor. Pcos olduğundan şüpheleniyorum genel olarak regl öncesi yaşıyorum bu şişliği aranızda pcos olan varsa bilgilendirebilir mi acaba pcos karin sisligi yapar mi?
Merhabalar, karnım son zamanlarda anormal bir şekilde şişiyor. Pcos olduğundan şüpheleniyorum genel olarak regl öncesi yaşıyorum bu şişliği aranızda pcos olan varsa bilgilendirebilir mi acaba pcos karin sisligi yapar mi?
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.512 1.342 Çarşamba 00:41 Konu Sahibi tupii0 #2 Bende şişlik yapıyor. Hatta her ay karnım sayesinde kendimi hamile gibi hissediyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
T tupii0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2024 5 0 19 Çarşamba 00:51 Konu Sahibi tupii0 #3 ahahah gercekten hamile karni gibi geriliyor birde. Sabahları düz oluyor gün içerisinde tekrar şişiyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ahahah gercekten hamile karni gibi geriliyor birde. Sabahları düz oluyor gün içerisinde tekrar şişiyor