Sizce kız karnı mi erkek karnı mi kızlar anlayan var mı Eki Görüntüle 3494772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumda karnım bu şekildeydi. Bu yüzden içimden erkek geçti.Sizce kız karnı mi erkek karnı mi kızlar anlayan var mı Eki Görüntüle 3494772
Bu akşam öğreneceğim çok heyecanlıyım fikir sormak istedimOğlumda karnım bu şekildeydi. Bu yüzden içimden erkek geçti.
Benin karnim dümdüzduu şimdi alt karnım var sadeceKarnınız yok ki daha
Hadi bakalım:)))
Karnınızdan değil ama totişkonuz büyümediği için erkek dicemBenin karnim dümdüzduu şimdi alt karnım var sadece
Çok heyecanlı rabbim gönlünüze göre versin. Sanırım siz de kız istiyorsunuz. İnşallah baby girl gelirBu akşam öğreneceğim çok heyecanlıyım fikir sormak istedim
Rüyamda kiz gordummmÇok heyecanlı rabbim gönlünüze göre versin. Sanırım siz de kız istiyorsunuz. İnşallah baby girl gelir
Öğrendiniz mi?Rüyamda kiz gordummm
Doktor ikili hakkında konuşunca moralim bozuldu ve ağladım cinsiyeti sormadım bacak resmi var ama anlamadım üzgün olduğum icinÖğrendiniz mi?
Geçmiş olsun. Sağlıksız bebek denilip sıkıntısız gayet sağlıklı bebek olan çok var. İlk gebeliğimde doktor doğruluk payı çok yüksek değil demişti. İnşallah bir sıkıntı yoktur.Fetal DNA testi yaptırmayacak mısınız?Doktor ikili hakkında konuşunca moralim bozuldu ve ağladım cinsiyeti sormadım bacak resmi var ama anlamadım üzgün olduğum icin
Nipt testi çok pahalı. Bebeğimin ense kalınlığı normal burun kemiği de var . Tarama testi sonuçta ikili ve doktorumun konuşma tarzı biraz ya down olursa ailesi ölünce kim bakacak gibi olunca hıçkırarak ağlamaya başladım. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allah biliyor içimde bi kötü his yokGeçmiş olsun. Sağlıksız bebek denilip sıkıntısız gayet sağlıklı bebek olan çok var. İlk gebeliğimde doktor doğruluk payı çok yüksek değil demişti. İnşallah bir sıkıntı yoktur.Fetal DNA testi yaptırmayacak mısınız?
Doktorlar çok acımasız maalesef. Benim oğlumda da rubella igg ve igm pozitifti. Doktor engelli olacak dedi. Allah’a sığındık şuanda 5 yaşında. Hiçbir sağlık sorunu da yok. Ama hamileliğim zehir oldu. Maddi olarak biraz zorlanabilirsiniz ama gebeliğinizi zehir etmemiş olursunuz. 10 bin civarı bir şey diye biliyorum. Kredi kartlarına da taksit yapıyor hastaneler diye biliyorum.Nipt testi çok pahalı. Bebeğimin ense kalınlığı normal burun kemiği de var . Tarama testi sonuçta ikili ve doktorumun konuşma tarzı biraz ya down olursa ailesi ölünce kim bakacak gibi olunca hıçkırarak ağlamaya başladım. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allah biliyor içimde bi kötü his yok
Benim doktorumun yaptirttigi her nakit istiyor ya da Euro direkDoktorlar çok acımasız maalesef. Benim oğlumda da rubella igg ve igm pozitifti. Doktor engelli olacak dedi. Allah’a sığındık şuanda 5 yaşında. Hiçbir sağlık sorunu da yok. Ama hamileliğim zehir oldu. Maddi olarak biraz zorlanabilirsiniz ama gebeliğinizi zehir etmemiş olursunuz. 10 bin civarı bir şey diye biliyorum. Kredi kartlarına da taksit yapıyor hastaneler diye biliyorum.
Özel muayene mi doktorunuz? Hastane bünyesinde değil mi? Özel hastanelerde taksit oluyor. Benim kartıma her işlemde 4 taksit seçeneği sunuyor.Benim doktorumun yaptirttigi her nakit istiyor ya da Euro direk