E Elara Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 529 103 53 35 22 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elara #1 1 ay önce karın bölgeme lipo yaptırdım gün geçtikçe derim gevşemeye başladı.ne yapmam gerekiyor?
sdseda Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 907 205 323 İstanbul 25 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elara #2 Karin bölgesinden ne kdr yağ alındı ve karin bölgen çok mu genişti
E Elara Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 529 103 53 35 25 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elara #3 sdseda .!.: Karin bölgesinden ne kdr yağ alındı ve karin bölgen çok mu genişti Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce doğum yaptım.55 kiloydum popoma yağ çıksın diye 60 falan oldum.toplam 5 kilo yağ aldılar karın ve bel bölgemden.tam 1 ay oldu yaptıralı
sdseda .!.: Karin bölgesinden ne kdr yağ alındı ve karin bölgen çok mu genişti Genişletmek için tıkla... 3 yıl önce doğum yaptım.55 kiloydum popoma yağ çıksın diye 60 falan oldum.toplam 5 kilo yağ aldılar karın ve bel bölgemden.tam 1 ay oldu yaptıralı
sdseda Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 907 205 323 İstanbul 25 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elara #4 Fazla kiloluda değilmişsin bu gevseklik olmaması lazım ablam yaptı ne dalgalanma ne gevşeklik olmadı sanırım deri ile alakalı bir durum
Fazla kiloluda değilmişsin bu gevseklik olmaması lazım ablam yaptı ne dalgalanma ne gevşeklik olmadı sanırım deri ile alakalı bir durum
E Elara Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 529 103 53 35 25 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Elara #5 sdseda .!.: Fazla kiloluda değilmişsin bu gevseklik olmaması lazım ablam yaptı ne dalgalanma ne gevşeklik olmadı sanırım deri ile alakalı bir durum Genişletmek için tıkla... Belki daha erkendir toparlar diyorum ama yine de bilemem.mekik cekiyorum her gün
sdseda .!.: Fazla kiloluda değilmişsin bu gevseklik olmaması lazım ablam yaptı ne dalgalanma ne gevşeklik olmadı sanırım deri ile alakalı bir durum Genişletmek için tıkla... Belki daha erkendir toparlar diyorum ama yine de bilemem.mekik cekiyorum her gün