Karın kasık agrısı

gece_61

Hamd Olsun...
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
73
24
Hayırlı akşamlar. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olun. Yarın kadın doğuma gideceğim. Ama bir türlü içim rahat değil. Eşimle çoçuk istiyoruz 5 aydır da deniyoruz. Bu ay internetten yumurtlama günümü hesapladım ve dikkat edilecek her seyi titizlikle uyguladım. Yumurtlama günüm 7 si idi. O günden beri karnımda ve ara ara kasiklarimda agrilar oluyor. Midemde yanma hissediyorum. O gunden beri Sari bir akinti bir akinti gelmeye basladi ve birkac gun sonrada kasinti oluyor, 3 4 gundur de bas agrisi hic gitmiyor. hamile oldugumu sanmiyorum hic belirti yok. Ben cok ciddi bir hastaliga yakalanmis olmaktan korkuyorum. Bu durumu yasan yahut bilgisi olan varsa lütfen cevap yazin.

Kimse birsey yazmamis. Bugn doktora gittim. Pek ilgilenmedi. Ultrasonla baktı. Garip bi isim söyledi büyüme var dedi. Kıllanma oluyor mu diye sordu. Hormanal bir bozukluğun olabilir adetin 2 . Gunu gel dedi. Bu bozuklugu yasayan var mi ?

Hayırlı akşamlar. Umarım biri cevap yazar. Doktora gittiğim günden beri akıntım geçmedi sadece biraz azaldı. Ama aferdersiniz idrarımı yaptıktan sonra aşırı bir yanma hissediyorum. Birkaç dakika sonra geçiyor. Bir de sağ göğsüme ağrı giriyor ve geçmiyor. Bazende sol göğsüme. Doktor adetin 2. günü gel dedi ama bu ağrılar bitmiyor. Sizce adet gününü beklemeden tekrar gitmeli miyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi acaba. Sen cok fazla ustune dustugun icin psikolojik biseyler de olabilir. Doktor kist oldugundan suphelenmis sanirim ama once bi bhcg yaptirsan daha saglikli olabilir once gebe olmadigindan emin olmalisin bence.

Cevap yazdığın için teşekkür ederim merwus. Öncelikle hiç gebelik belirtim yok ve ümitlenmek istemiyorum. Bende 2 ay önce aşırı kaşıntı ve her 2 saniye de bir akıntı oluyordu. Yani günlük hayatımı etkileyecek derecede. Doktor o zaman smear testi falan yaptı ve adetin 3 günü gel dedi ve ben ne o testin sonucunu alabildim ne de adetin 3. günü gidebildim. Hava koşulları kötü olduğundan bıraktım. İlaç vermişti fitil, antibiyotik. onları kullandım ve şikayetlerim bitince ilaçları da bıraktım. Ancak çocuk istediğimden eşimle mart ayında yumurtlama gününde beraber olduk ve akıntı yine başladı. ama ilk zaman ki gibi aşırı değil, yine de korkuyorum.

O zamanlar çalışıyordum, şuan işten ayrıldım. Yeni iş arıyorum ama işe girmeden bir sorunum varsa halletmek istiyorum. Yoksa sürekli izin vermiyorlar. Başka bir doktora gittim, ultrasonla baktı. Şimdi kist olsa ya da hamilelik bu ultrasonla anlaşılmıyor mu ? Bir de dediğiniz bhcg testi belli bir zamanı var mı, yani hemen gitsem yaparlar mı?

Bhcg istedigin zaman yapilabilir ama yumurtlama gunune bakilirsa gebelik olsa bile ultrasonda gordugu seyin gebelik oldugunu anlamayabilir bi dr. gordugu seyin kist yada yymurta oldugundan emin olamadigi icin adet olmani bekliyo sanirim. Bazi kistler adetle birlikte atilabiliyo cunku. kist olsa adet gecikmeleri vs olabilirdi bazi yan etkiler. Tabi umutlandirmak istemem ama enfeksiyon var ise bolca ilac kullanacagin ve gebelik ihtimalinden oturu bunu elemekte fayda var gibi. Sanirim haftaya adet olman gerekiyo onu da bekleyebikirsin tabi. Birde basit bir idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaline karsin tam idrar tahlilide yaptirmsyi talep edebilirsin

Martin 7sinden mi nisanin 7sinden mi bahsediyoruz bu arada mart ise eger simdiye anlasilirdi o zaman adet sokturucu vermeliydi bhcg nin ardindan?

Anlıyorum. Nisan ayının 7si canim. Keşke doktorda senin gibi açıklama yapsaydı bana. Hatta ben sordum kötü bir şey mi var diye. Hormon bozukluğun olabilir dedi. Adetin 3 . günü gel dedi.Hamileliğin lafını bile etmedi. O kadar. O günde ayın 23'ü ve randevu sisteminde o gün seçilemiyor. Başka doktorda bile o gün seçilemiyor. Bu ayda yaptıramayacağım bu testi. Öyle böyle zaman geçiyor ve dediğin gibi iltihap varsa bir de onun için bekle

Anliyorum sende haklisin, ama aile hekimine gidip gebelik suphem var desen o bile yapar sans bhcg icin istek. En azindan gidene kadar beklememis olursun. Gerci aile hekimliginde iki gun sonra veriliyo sonuc ama bilemedim. Yada ozel bi lab a gidip kanda gebelik baktircam desen onlarda yapiyo. Bunun haricinde beklemekten baska care yok. Doktorlar icin beklemek o kadar kolayki iki test yazmak yerine adeti bekle deyip geciyolar. Seni o kadar iyi anliyorumki. Ama cokta kotu bisey cikmayacak emin ol ciddi bi sorun olsa ciddi adet gecikmeleri vs olurdu.cok gecmisler olsun canim ama merak ederim ben doktorla gorusunce benide bilgilendirirsen sevinirim

Bu arada bu sali gitmistin sanirim doktora zamaninda olursan adetini randevu almadan da gidebilirsin 10 gun icinde kontrole randevusuz gidiliyo diye biliyorum ama o gun tatil sanirim dimi bigun once gidip tahlilleri yazdirsan ertesi gun gidip versen olmaz mi acaba hastane acik sonucta

adetine 5 gün var idrarda çıkabilir yada devlet hastanesinde btahcgen baktır. eğer hamile değilsen maydonozu kaynat buharına otur ve 3 4 gün kaynamış maydonoz suyu iç. idrar yolları enfeksiiyonuna bire bir

Benim sorunum hamilelik değil yani hamilelikten şüphelensem hemen test yaparım. Ben farklı bir rahatsızlığım olmasından endişeleniyorum. Eğer bir rahatsızlık varsa gebe kalmamı engelleyebilir. Gebelik belirtisi hiç yok. Akıntım hala devam ediyor bu da normal değildir sanırım. Ben sorunumu bir öğrenebilsem ona göre hareket edeceğim. Randevu almadan gidiliyor ama o gün sanırım çalışmıyorlar yani randevu sisteminde 21 22 var ama 23 'ün üstü çarpı. Ben şimdi başka ilçedeki doktordan randevu aldım ama onunda o gün o şekilde gözüküyor ve adetin 2. günü gideceğim. Bilgin var mı o gün de yapılır mı hormon testi? İnşallah sorunumu öğrenirsem mutlaka yazacağım.

adetine 5 gün var idrarda çıkabilir yada devlet hastanesinde btahcgen baktır. eğer hamile değilsen maydonozu kaynat buharına otur ve 3 4 gün kaynamış maydonoz suyu iç. idrar yolları enfeksiiyonuna bire bir

Teşekkür ederim. Hamile olduğumu hiç sanmıyorum. Enfeksiyon çıkarsa eğer dediğinizi deneyeceğim.

3 veya 4 diye biliyorum. Gebelige yormuyosun farkindayim ama o da ihtimal dahilinde. Eger gebe degilsen ya enfeksiyon yada basit bi kistik problem muhtemelen. farkli bisey cikmasina ihtimal bile vermiyorum.

Teşekkür ederim. Hamile olduğumu hiç sanmıyorum. Enfeksiyon çıkarsa eğer dediğinizi deneyeceğim.
Ya acikcasi senin belirtilerin bariz enfeksiyon ama doktorun gordugu seyin ben dollenmis yumurta olduguna inaniyorum umut vemek istemiyorum bosa ama benzer bi durum arkadasimin basina gelmisti o yuzden soyluyorum. Sen adetinin 2. Gunu icin randevu al bakalim ne olcak ne bitcek beklemekte baska care yok ondan sonra. En azindan adet olamazsan doktora gittiginde muayene olur korunmadiginizi soylersin kist mi baska bisey mi cikmis olur aciga

Çok sağol, moral oldun bana :) Umarım dediğin gibi büyütülecek bir şey yoktur. Ben 22 sinde gideceğim bakalım ne der. Farkettim 23 nisan olduğu için tatil sanırım. İlk doktora randevu aldığımda bayan diye gittim ve erkek çıktı. Testlerin sonucunu almaya gideceğim zaman kar yüzünden yollar kapanmıştı ve gidemedim. Sonra tekrar randevu aldım ancak patronum şehir dışına çıkmıştı gidemedim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin.

Amin insallah. Sen icini ferah tut iyi dusun iyi ciksin

Merhaba merwus. Umarım buraya girersin. Bugün aşırı kasık ağrım vardı ve az önce adet oldum. Moralim çok bozuldu. Her zaman düzenli olan adetim bu ay 2 gün önce geldi.

aynı belirtiler bende de vardı. akıntı, tuvaletimi yaparken yanma vs... dr.a gidemedim bir türlü ihmal ettim.ama cinsel ilişki kaynaklı enfeksiyon olduğunu tahmin ettim. ben mi çok rahatım bilmiyorum da o kadar büyütülebilecek bişey yok bence.

Gecmis olsun. Umarim dediğiniz gibi büyütülecek birşey yoktur. Onu bilsem içim rahat ederdi. Yine de ihmal etmemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…