- 1 Temmuz 2019
- 135
- 58
- 48
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 seneyi geçti evliliğim hiç korunmadık olmuyor ama tedavi görüyorum şu an bunlar bi belirti ama tek başına yetmez üzülmemeniz adına söylüyorum kendiniz de belirti aramayın ne kadar çok belirti ararsanız o kadar çok görürsünüz her zaman adetinizi bekleyin derim yoksa hep üzülüyoruzMerhaba benim bi sorum olucaktı adetime tam 1 hafta var ve 3 gğnden beri ara ara gelen karın ve kasık batmalarım oluyo bazen şiddetli bazen hafif özellikle de gece yatağa yattığımda oluyo bebek düşünüyorum 2 senedir ama Allah nasip etmedi bu ay olabilir mi belirti sizce bunlar
Bende hiç korunmadım ilk başlarda hiç takmıyodum ama çevremde benden sonra evlenip gebe kalanları duydukça çok üzülüyorum ister istemez acaba ne gibi sebepten kaynaklanıyo sizinkiBende 2 seneyi geçti evliliğim hiç korunmadık olmuyor ama tedavi görüyorum şu an bunlar bi belirti ama tek başına yetmez üzülmemeniz adına söylüyorum kendiniz de belirti aramayın ne kadar çok belirti ararsanız o kadar çok görürsünüz her zaman adetinizi bekleyin derim yoksa hep üzülüyoruz
Benim yumurta zayıflığım vardı o yüzden ilaç + iğne kullanıyorum bu ay 2. Denemem olucak kesinlikle doktora git derim belki seninkide böyledir tedaviye başlarsın dediğin gibi bende ilk başlarda takmıyordum ama artık 2 sene oldu ve insanlar soruyor en çok da bu yoruyor zatenBende hiç korunmadım ilk başlarda hiç takmıyodum ama çevremde benden sonra evlenip gebe kalanları duydukça çok üzülüyorum ister istemez acaba ne gibi sebepten kaynaklanıyo sizinki
Banada yumurta tembelliği var demişlerdi 15 kilo verdim ilk önce sonra başka Bi doktora gittim özel di o dediki tamm adetin düzenek girdimi dedi evet dedim rahim filmi çekilelim ondan sonraki ayda aşılama yapalım dedi rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür size de rahim filmi çekilmeyi öneririm kızlar ben de 2 senedir evliyim çok ağlamışlığım vardırGittim bende bende yumurta tembelliği vardı tedaviyle çözüldü çok şükür ama eşinde varikosel çıktı vu sefer de o ameliyat oldu 5 oldu bekliyoruz ama yine sonuç yok evet dediğin gibi çevre aile baskısı daha çok yoruyo
Merhaba Rahim filmi yumurta tembelligini etkilermi? Benimde vardi tembellik bu ay rahim filmi cekildim beklemedeyimBanada yumurta tembelliği var demişlerdi 15 kilo verdim ilk önce sonra başka Bi doktora gittim özel di o dediki tamm adetin düzenek girdimi dedi evet dedim rahim filmi çekilelim ondan sonraki ayda aşılama yapalım dedi rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür size de rahim filmi çekilmeyi öneririm kızlar ben de 2 senedir evliyim çok ağlamışlığım vardır
Merhaba Rahim filmi yumurta tembelligini etkilermi? Benimde vardi tembellik bu ay rahim filmi cekildim beklemedeyim
Ben ce etkiliyor canım bunu doktora sormak daha mantıklı tabi doktorlar daha iyi bilirMerhaba Rahim filmi yumurta tembelligini etkilermi? Benimde vardi tembellik bu ay rahim filmi cekildim beklemedeyim
Tsk ederim cevabin icin. Doktorum cok aciklama yapmadi benimde aklima gelmedi sadece tuplerimin iyi oldugunu iki gun iliski yasagi verdi ve kontrole gitmemi soylediBen ce etkiliyor canım bunu doktora sormak daha mantıklı tabi doktorlar daha iyi bilir