B bretyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2023 25 7 27 16 Kasım 2023 Konu Sahibi bretyy #1 Kızlar merhabalar uzun süredir bu durumu yaşıyorum sabah akşam hep boyle karnimda mi bağırsak hep bu ses duyuyorum beni inanılmaz etkliyor su sesi gibi devamli acken tokken hep oluyor yaşa biri yardımcı olsun.
Kızlar merhabalar uzun süredir bu durumu yaşıyorum sabah akşam hep boyle karnimda mi bağırsak hep bu ses duyuyorum beni inanılmaz etkliyor su sesi gibi devamli acken tokken hep oluyor yaşa biri yardımcı olsun.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 8.918 6.228 35 16 Kasım 2023 Konu Sahibi bretyy #2 huzursuz bağırsak sendromu diye bı durum var o olabilir doktora gıttınız mı ?
T tarccinn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ekim 2023 8 1 36 15 Aralık 2023 Konu Sahibi bretyy #3 Merhaba benim de çok fazla guruldama ve ses şikayetim var crohn hastasıyım siz de mutlaka gastroenteroloji bölümüne gidin
Merhaba benim de çok fazla guruldama ve ses şikayetim var crohn hastasıyım siz de mutlaka gastroenteroloji bölümüne gidin