D DeSa55 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 5 1 1 32 2 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi DeSa55 #1 Merhaba arkadaşlar acaba karın germe ıcın önerıcenız doktor var mı acaba ? Ben dr altan yücetaşda olucagım ama pek kararımı veremedım ..
Merhaba arkadaşlar acaba karın germe ıcın önerıcenız doktor var mı acaba ? Ben dr altan yücetaşda olucagım ama pek kararımı veremedım ..
A AdonisX Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2019 359 237 18 26 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi DeSa55 #2 DeSa55 .!.: Merhaba arkadaşlar acaba karın germe ıcın önerıcenız doktor var mı acaba ? Ben dr altan yücetaşda olucagım ama pek kararımı veremedım .. Genişletmek için tıkla... Dr tavsiyesi riskli, hic girmemeye calisirim o alana ki hic paylasmadim ama bahsettiginiz doktorun ortaya cikardigi vakalar guzel gorunuyor sanki... yani daha once farkinda olsaydim tercih ederdim gibi...
DeSa55 .!.: Merhaba arkadaşlar acaba karın germe ıcın önerıcenız doktor var mı acaba ? Ben dr altan yücetaşda olucagım ama pek kararımı veremedım .. Genişletmek için tıkla... Dr tavsiyesi riskli, hic girmemeye calisirim o alana ki hic paylasmadim ama bahsettiginiz doktorun ortaya cikardigi vakalar guzel gorunuyor sanki... yani daha once farkinda olsaydim tercih ederdim gibi...
R ruzgarmeltem Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 27 3 86 İstanbul 18 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi DeSa55 #3 merhaba ameliyatınızı oldunuz mu? şuan nasılsınız?