- 6 Şubat 2018
- 11
- 1
- 51
- Konu Sahibi Ignedeniplige
Oncelikle selamlar yeni uyeyim ..baslikta belirttigim karin germe ve göğüs toparlanmasi icin silikon operasyonu dusunuyoruminternetin basinda kaldim sayfadan sayfaya sörf yaptıkça duygudan duyguya gecmekte zor olmuyo tabidün kendi devlet hastanemizde plastik cerraha muayene oldum 1yildr spor salonunda elimden geldigince sporumu yapiyorum e malum yaş kafada gec dankladigi için geldik bu hale neyse ne diyordum doktor sporla bunun mümkün olmiyacagini yani toparlanmiyacagini soyledi saolsun ayrica meme operasyonuda yapmadigini belirtti arastirmalarima gore her 2sini tek operasyonla yapan doktorlarimiz var ama devlette varmi bilmiyorum henuz yaptiranlar varsa bilgilenmek isterim yasayanlarin kimi korkmayin diyo kimide pişman acisi cekilecek stresi sonrasina degermi şans işimi doktorun profesyonelligimi sanirim her 2side olmali ve spordan cok fazla uzak kalamam bünyem alisti salona gitmedigimde mutsuz hissediyorum agirlik antremanlarima devam edebilirmiyim bu konuda fitness bilgisi olanlardanda cevap bekliyorum ..hadi baslayalim goruslerinizi alayim prenssesler