• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın Germe Sonrası Duş ve Dikiş

birtuplukiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
15
4
16
26
Arkadaşlar merhaba. Ben 22 gün önce karın germe+meme implant oldum. Üniv hastanesinde olduğumdan kontrollerimi farklı farklı doktorlar yapıyor. Dün üçüncü hafta kontrolüme gittim doktora duş alabilir miyim dediğimde 1 ay olsun öyle dedi. Ama forumdaki herkes 10.-15. Gün duş aldığını yazmış. Dikişlerimin durumu için sorun yok dedi doktor. Bu ameliyat sonrası duş alımı böyle geciken var mı merak ettim? Bir de 20 gün olmasına rağmen hala biraz fazla güldüğümde iç dikişlerim acıyor normal Mİ? Ne zaman geçer?

Öncelikle geçmiş olsun. Bende karın germe ve liposakşın oldum 8 ay önce. Benim direnlerim 6 gun sonra çıkarıldıktan sonraki 2 gun sonra banyo yapmıştım. Toplam 8 gun sonra banyo yapmıştım. Hemen Bi su dökünüp Bi kere sampuanlanıp çıktım. Ayakta banyo yapamamıştım oturarak yapmıştım. Dikişlerinin acıması normal daha çok zamana ihtiyacın var

Arkadaşlar merhaba. Ben 22 gün önce karın germe+meme implant oldum. Üniv hastanesinde olduğumdan kontrollerimi farklı farklı doktorlar yapıyor. Dün üçüncü hafta kontrolüme gittim doktora duş alabilir miyim dediğimde 1 ay olsun öyle dedi. Ama forumdaki herkes 10.-15. Gün duş aldığını yazmış. Dikişlerimin durumu için sorun yok dedi doktor. Bu ameliyat sonrası duş alımı böyle geciken var mı merak ettim? Bir de 20 gün olmasına rağmen hala biraz fazla güldüğümde iç dikişlerim acıyor normal Mİ? Ne zaman geçer?
Direnler çıktıktan 2 gün sonra ameliyattan 8 gün sonra duş aldım doktorum su aksın gitsin dedi
Çıktıktan sonra batikon sürdüm dikiş yerlerime
3 ay bitti hala ara ara sızlama var çok erken sizin gayet normal acıması
Geçmiş olsun

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun durumun nasıl.bende aynı ameliyatları üni hastanesinde olmayı düşünüyorum.ne kadar ücret ödedin ögrenebilirmiyim..

Bende bir hafta önce karın germe ameliyatı oldum, bugün drenlerim alındı.dus alabilir miyim diye sorduğumda evet denildi ama bilemedim şimdi sizce beklemeli miyim sizin kadar ?

Back