Karın germe meme dikleştirme ameliyatı yakın tarihde Ankara’da olanlar varmı yardımcı olabilir misiniz lütfen

Merhaba ferruh bingül varmış ankarada çok iyi diyorlar olan herkes çok memnun bi araştıeın ben istanbbuldayım anlarada olsaydım değerlendirirdim

Orhan Murat Özdemirden Eylül ayında ameliyat için randevu aldım ilk muayene mi oldum hem meme dikleştirme karın germe birlikte yapabileceğini söyledi kilo problemim olmadığı için sadece 3 sezeryandan sonra karın altındaki sarkmayı alacak bir de göğüste simetri problemi var onu düzeltecek özel Acıbadem de yaptığını söyledi ameliyatları

Orhan Murat Özdemirden Eylül ayında ameliyat için randevu aldım ilk muayene mi oldum hem meme dikleştirme karın germe birlikte yapabileceğini söyledi kilo problemim olmadığı için sadece 3 sezeryandan sonra karın altındaki sarkmayı alacak bir de göğüste simetri problemi var onu düzeltecek özel Acıbadem de yaptığını söyledi ameliyatları
Merhaba, bende göğüs küçültme ve dikleştirme olmak istiyorum. Fiyat olarak ne kadara anlaştınız acaba ?

Karın germe meme dikleştirme ameliyatı yakın tarihde Ankara’da olanlar varmı yardımcı olabilir misiniz lütfen
Merhaba 10 Ağustos'ta ameliyat oldum. Ankara'da doç. Dr. Melike oruç özpostacı kendisi mükemmel bir Dr. Tavsiye ederim.

Merhaba
Bende üç sezaryen sonrası karın germe ve meme toparlama yaptırmak istiyorum. Orhan Murat Özdemiri tavsiye ediyor musunuz? Süreciniz nasıl ilerledi? bir de ne kadar ödeme yaptınız fikir olsun özelden de yazabilirsiniz burdan yazmak istemezseniz teşekkür ediyorum.

X