Karin germe, liposuction ve meme diklestirme ve buyutme doktor tavsiye

pnr84

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
20
0
merhaba arkadaslar

Karin germe, liposuction ve meme diklestirme ve buyutme doktor tavsiye edebilirmisiniz.

yok canim, ilk once karin germe ve liposuction dusunuyorum bir sene sonrada meme buyutmeyi

senin bildigin iyi bir doktor varmi.

ben yillarca hastanede calismis biri olarak liposuction olmustum yillar once ama dikkat etmeesen yine aliyorsun bende cokme vs olmadi cok guzel olmustu hatta kilo almiyayim diye diyetisyene gitmistim o bile inanamadi ciplak kilomi olcerken izler bile yok denecek kadar azdi ustelik 6saat kalmsitim ameliyatta diz kapagima kadarda olmutum :)2 gunde normale donmustum simdi kilo aldim tabi ama eskisi gibi sekillinde bisey olmuyor duzgun aliyorsun kiloyu yine cukurluklar vs yok bende bazi doktorlarda oluyormus ilker manavbasi tavsiye ediyorum karin germe ameliyati olursa 1-2 sene sonra acocuk yapabiliyorsun cocugun yoksa olma bence cocuktan sonra ol meme buyutmede bir problem olmuyor bebegin icin slikon yani eger cocugun yoksa bunlari hepsini cocuktan sonra ol bence meme diklestirme ve buyutme ayni anda olursa guzel oluyor diye hatirliyorum tecrubelerimden doktor aolarak ilker manavbasini oneriyorum ben ona olmustum liposuctionu cevremdede vardi olanlar karin germe burun baya iyi alaninda arastir hemen her doktora olma ama sansta onemli bisey sunu unutma her ameliyatta risk vardir

tessekurler canim,
benim iki cocugum var ve artik cocuk dusunmuyorum, bu nedenle artik kendime bakmak istiyorum.

bu doktorum fiyatlari nasil canim/

hic bilmiyorum canim sen nerede yasiyorsun bu arada bende yurtdisindayim ben cok onceden olmustum zaten kendisi calsitigim yerden taniyordum benden amilyathane ucreti almsiti cok az bir ucret almsiti sadece sagolsun yillar once ben yeni uye oldum buraya ozele nasil yaziliyor bilmiyorum orada yazalim sana ismimi vereyim benim ismimsi vber sana yardimci olur cok iyi bi rinsan oyle somurucu tiplerden dgeil yani para icin sana su lazim bu lazim demez olmazsa olmaz der yani sitesinden aratir istersen uzuzun zaman oldu istanbulda bu doktor

yazin zor olmazmi bu ameliyatlar sicakkta korse giyiceksin dizden meme altina kadar birde maddi durumunu bilmiyorum ama ilker bey cok iyi bi rodktor tavsiye ediyorum ayrica eger cok iyiyse maddi durumun pfrofosor olsun dersen onur erola da gidebilirsin ama ilker beyde onla calisti kesinlikle yari yariya fark olur hemde ayni sonuc her doktorun basarisizliklari olur sans isi sana kalmis bisey ilker beye benim kardesim burun oldu ve burdan yurtdisinda bir arkadasim yurtdisinda daha onceden meme kuculme olmus cok izi vardi birde sarkmisti memeleri ve ilker beye kucuk karin germe lipo oldu ayrica tekrar slikon ve diklestirme olmustu guzel olmustu sonra dunya goz hastanesinden bir kiz onada soylemistim oda meme slikon oldu izi bile yoktu hemde meme altindan kucuk bir iz vardi ve vucuduna cok uyumluydu senede kac kilo falan aldigin onemli tabi gayet guzel olmustu izleri yoktu ayrica cok dogaldi gordum sonradan sen secmiyorsun zaten o karar veriyor buyuklugune memenin vucuduna gore onemli buyuklugu yan komsumuzu yaptirtmistim :) karin germe lipo onunda cok guzel oldu ama gorumcesi cok kliloudy o olamadi yapmaid onu mesela kilo vermen lazim dedi ben tavsiye ediyorum karar senin arastir sekerim herkesede olma benden sana tavsiye hele hepsini ayni anda bence sakin olma zor olur senin icin ben diyiceklerim bunlar sekerim bildiklerimi paylastim karar senin

canim tessekurler konustum ben bir arkadasla o da yazzin olmus sorum olmazmis. tavsiyelerin icin tessekurler bakalim zaten doktorla konusmadan karar vermem. dr ilkeri dusunuyorum, baktim sitesine eskiden onep te calismis. buyuk ihtimal ondan yaptirim ama yinede cok arastirmam gerek karar vermeden once. eger amaliyat olursam zaten burda tecrubelerimi paylasirim. k.i.b

X