Karin germe, liposuction ve meme diklestirme ve buyutme doktor tavsiye

pnr84

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
20
0
Merhaba,
meme diklestirme ve buyutme
Karin germe
Liposuction

Olmaya dusunuyorum, ingilterede yasiyorum birkac doktoru aradim, fatih dagdelen bana sadece karin germe ve meme buyutme amaliyati icin 5400 euro dedi. Bana bu rakam baya fazla geldi. Ingilterede bile bu fiyatta olabilirim ama ben turkiyede olmak istiyorum.

Lutfen bana doktor tavsiye edebilirmisiniz, bir tanidigim gecenlerde meme kucultme ve diklestirme amaliyatti oldu ve sonuc igrenc. Bilmeden bir doktora gitmek istemiyorum.

Eger bana yardimci olabilirseniz bu konuda inanin cok sevinirim.

Merhaba,
Karin germe
Liposuction

Olmaya dusunuyorum, ingilterede yasiyorum birkac doktoru aradim, fatih dagdelen bana sadece karin germe ve meme buyutme amaliyati icin 5400 euro dedi. Bana bu rakam baya fazla geldi. Ingilterede bile bu fiyatta olabilirim ama ben turkiyede olmak istiyorum.

Lutfen bana doktor tavsiye edebilirmisiniz, bir tanidigim gecenlerde meme kucultme ve diklestirme amaliyatti oldu ve sonuc igrenc. Bilmeden bir doktora gitmek istemiyorum.

Merhaba Pınar; bir kere Türkiye doğru seçim :lepi: Yurtdışından estetik ameliyat için buraya gelen bir çok arkadaş var zaten. Eminim onlar da cevap verir ama ben de tecrübemi yazmak istedim.Ocak başında Meme küçültme , karın germe ve liposuction yaptırdım.Herşey dahil 8000 TL ödedim. Sonuç süpeeeeeeeeeer. Darısı başına inşallah....

Merhaba,
Karin germe
Liposuction

bende yurtdisinda yasiyorum çok reklami oldugu için tv de bende mail yazip bilgi almak istedim aralik gibi ve ocaga girince bana baska bi maille iste "2009 bitti 2010da fiyatimiza zam yaptik" denildi ve az buz parada deyildi bende bu tutarsiz davranis karsisinda ona yaptirmaktan vazgeçtim yüzümü baska bir doktora yaptirdim vede çok memnunum sana tavsiyem su olucak sadece bir doktordan deyil bikaç doktordan randevu al medyanin sisirip sisirip reklaminin bolca yapildigi doktor hasta bagi 0 olanlari ayirdeder en güvendine yaptirirsin birde bu sitenin tavsiye doktorlar bölümü var orda bidünya doktor adi var onlarada bi göz at derim.yerimseniben

merhaba ,
ben yeni üye oldum.
bende karın germe,gögüs dikleştirme amaliyatı olmak istiyorum.
siz kime yaptırdınız?
memnun olduğunuzu söylediniz doktorunuzun ismini verebilirseniz çok sevinirim

merhaba ,
ben yeni üye oldum.
bende karın germe,gögüs dikleştirme amaliyatı olmak istiyorum.
siz kime yaptırdınız?
memnun olduğunuzu söylediniz doktorunuzun ismini verebilirseniz çok sevinirim

Merhaba Asyam3 ben bunların yanısıra aynı anda meme küçültme de yaptırdım.Doktorum Aylin Karanlık ve kalbimde apayrı bir yeri var......

Merhaba ben de yeni oldum ameliyatı ama yine de ilgili alakalı ve başarılı bir doktor Hakan Ağır yaptı ameliyatımı ben ameliyattan aşırı korkan biriydim, o yüzden iki doğumu mu da normal yaptım sezeryan olmamak için ne dualar ettim oysa kadere bakın ki güzellik uğruna yatttım bıçağın altına,doktor bana gerçekten güven verdi doğru bir karar verdiğime eminim.ıstanbulda yaşamadığım için orada ameliyat olmaya cesaret edemedim yaşadığım yer için en uygun aday O'ydu bence.

merhabalar ben yeni ]ye sayilirim ama karin germe hakkinda sizler'n sayesinde her turlu bilgiye sahip oldum bu operasyon benimde en buyuk hayelim fakat korkuyorum arkadaslarin cesaretlerine hayranim ben mini karin germe ameliyati kimlere yapiliyor bunu merak ediyorum belki daha kolay olur diye bunu dusunuyorum

mrb arkadaşlar bende maslak acıbademde dr şükrü yazara hem karın germe hemde göğüs büyütme ameliyatı oldum sonuç mükemmel başta bende çok korkuyordum ciddi bir ameliyat olduğu için.ama ameliyattan sonra okadar şaşırdımki ağrılarla uyanmayı beklerken doktor beyin uyguladıgı özel teknikle ne bir ağrı ne bir sızı duydum hatta agrı butonuna bile hiç basmamısım.kesinlikle şükrü beyi tavsiye ederim çok iyi bir doktor.bu ameliyatları iyice araştırıp olmak gerekiyor çünkü dönülmesi mümkün olmayan sonuçlarla karşılaşılbiliyor.o yüzden işinin uzmanı olan bir doktor olması çok önemli

mrb arkadaşlar bende maslak acıbademde dr şükrü yazara hem karın germe hemde göğüs büyütme ameliyatı oldum sonuç mükemmel başta bende çok korkuyordum ciddi bir ameliyat olduğu için.ama ameliyattan sonra okadar şaşırdımki ağrılarla uyanmayı beklerken doktor beyin uyguladıgı özel teknikle ne bir ağrı ne bir sızı duydum hatta agrı butonuna bile hiç basmamısım.kesinlikle şükrü beyi tavsiye ederim çok iyi bir doktor.bu ameliyatları iyice araştırıp olmak gerekiyor çünkü dönülmesi mümkün olmayan sonuçlarla karşılaşılbiliyor.o yüzden işinin uzmanı olan bir doktor olması çok önemli
merhaba nalan31.benim de hemen hemen ihtiyacım olan şeyler seninkisiyle aynı.
Merak ediyorum acaba hangi hastanede ne kadar fiyatla oldun.ayrıca 2 si bir olduğu için ne zaman çalışmaya başlayabilirim.bu arada sadece alt göbeğimi gerdireceğim.
bi de merak ediyorum hangi tür anestezi aldın acaba.Genel aneztezimi çünkü ben de ağrı çekmek istemiyorum.

annejımm resmen amelıyat olma hevesımsın yaaa,maşallah nazar degmesın, aylın hanıma senın yuzunden gıdıcem ve gıdınce soylıcem valla:)
nalan cok sevındım cok memnun oldugun bellı yazından,ben karın germe,gogus kucultme ve dıklestırme ve lıpo bacak ıclerı yere yapısacakda yaptırmak ıstıyorum,acıbadem bıraz pahalı olur sanırım,fıyat yazarmısın sakıncası yoksa ama suda var bır kere yapılsın ve super olsun ıstedıgım ıcın fıyata da katlanırım artık...

nalan31 merhaba
ben de şimdi şükrü beyi araştırdım,
benim de ikizlerimden sonra bu tarz bir amliyata ihtiaycım var,
ücreti ne kadar tuttu,
ne kadar sonra toparlandın,ve normal hayatına döndün,
hastanede ne kadar kaldın,biraz açıklarmısın lütfen?

hadı ama yaaaaaa,operasyonu yaptıranlar cevap beklıyoruz sızlerdennnnnnnnn...unutmayın sızde buraları okuyorak amelıyat oldunuz ?...

canım başımdan geçen bir olatı anlatmak isterim karar sizin tabi ocak ayından beri burda tecrubelri okuyorum ameliyat olan arkadaşlardan yorumlar ve tavsiyeler alıyorum ve benimde görmek istemediğim çok doğumlarımdan sonra çok kötü olan bir karnım var önceleri eşimi ikna edemedim ama yaklaşık on arkadaşla yazışıyorum değişik yerlerde hepsi ist aylin hanımın hastası olduklarını yazıyor çok memnun oldukları yazıyor harıka bir ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını söylüyor çok teşekkür teşkkür bende tabi bu yazılanlara sonsuz güvenim varyaa zor olsada aşımı ikna ettim ve aylin hanıma gittim ameliyat gününü aldım sonra bir hastane adını bana söylemiş olan arkadaşımın hangi hastaneyi söylediğini bulmak için butun mesajlarını görmek istedim ve yine aylin hanım için yorumlar sitesinde site yöneticilerinin uyarılarını gördüm diyorlarki 6 tane kullanıcı hepsi aylin hanım hastası ve çok memnun olduklarını yazıyorlar ama hepsi tek bir bilgisayar IP adresi kulanıyorlar yanı hepsi tek bir kişi kendileri soruyor kendileri cevaplıyor % 100 memnuniyet herşey ortada daha ne diyim yazıyor yıkıldım çokcuklarım biliyor ameliyat olacağımı eşim annem ve ben hayatımı emanet edicem sırf burda yazılanlara güvenip. sonuç hemen iptal ettim .sizleri uyarmak istedim bizim bu zaafımız bazı insanlar tarafından kullanılmak istene bilir şimdi siz bilin ne yaşadığımı benim gibi bilmeden değil bilerek tercih edin yinede gitmek isterseniz saygılar

hee bu burda doru paylaşımlar olmadığını göstermez çok dürst ve gerçekden yaşadıkalrını bizimle paylaşan insanlarda var sadece dikkati olmazı seçim yaparken çok detaylı araştırmanızı tavsıye ederim ben şimdi prof bir iki hocamla yazışıyorum mailden bir tanesi ile haftaya randevulaştık bakalım nasıl olacak ne diyecek

lımon selam cnm,
ınanamıyorum boyle bırseye..annejım lutfen cevap ver, ozellıkle Aylın hn a amelıyat olan bırı olarak..lımon cok saol uyarın ıcın,bu tarz seylerı yapacak adi ınsanlar olmasına cok sasırmadım ama ınan benım ıcın de burda yapılan yorumlar cok onemlı,tabıkı dr.ye gıtmeden asla karar veremem ama burdakı tecrubeler,dr.ıle ılgılı bılgılere gore cok not aldım...yanı sımdı kadın ıyıyse de al sana saıbe..sen kıme karar verdın lımon..lutfen yazz..

lımon selam cnm,
ınanamıyorum boyle bırseye..annejım lutfen cevap ver, ozellıkle Aylın hn a amelıyat olan bırı olarak..lımon cok saol uyarın ıcın,bu tarz seylerı yapacak adi ınsanlar olmasına cok sasırmadım ama ınan benım ıcın de burda yapılan yorumlar cok onemlı,tabıkı dr.ye gıtmeden asla karar veremem ama burdakı tecrubeler,dr.ıle ılgılı bılgılere gore cok not aldım...yanı sımdı kadın ıyıyse de al sana saıbe..sen kıme karar verdın lımon..lutfen yazz..
canım ben aylin hanım hakkında iyidir kötüdür demek istemiyorum ama hoş bir durum değil bunu kendi adıma söylüyorum bende tamamen bir güven sarsılması oldu ve ameliyat gününü bile almışken vaz geçtim annejımı ben bu konu dışında tutmak isterim kendi ile görüşme fırsatı bulamadık kendisi tatile gitti ama tel. den görüştüm ağlaya ağlaya sağ olsun bana tahamul etti ve dinledi . o ameliyattan sonra öğrenmiş ve tabi üzülmüş sonuç olarak güzel geçtiğini söyledi yazılarını oku tavsıye ederim göğsünde bir problem yaşadı ama kendi bünyesi ile alakalı dedi .
şimdi ben başından beri hep şunu vurgulamak istedim ben hayatımı ellerine teslim edeceğim bir dr un böyle bir kandırmaca içine girmiş olaması benim için büyük bir hezeyandır görüşmeye gittiğimde buradan bahsettim kendisine hatta buradaki arkadaşların yönlendirmesinden cesaret alarak geldiğimi söyledim . siteyi duydum diğer hastalarımdan sağ olsunlar yazıyorlarmış beni dedi. hiç birşeyden haberi yokmuş gibi. bu dr prof ünvanlı bile olsa dünyada müthiş işler yapıp adından dabahsetdirse benim için bitmiştir ve glorys çok çok kötü günler geçirdim ne büyük bir yıkım oldu anlatamam benim için bu durumu öğrenmek . şimdi bir çok cevap mail i aldım. ama çok üzülerek isimlerini burda yazmayacağım çünkü henuz hiç bir şey belli değil operasyon sonrasında seve seve hem gelişmeleri hemde kim olduklrını yazarım eb ince detaylarına kadar paylaşım çok önemli biliyorum. sana birde tavsiyem karın germe diye açılmış genelde en başlarda duran foruma gir ve orda ki benim başıma geleni anlattığım günden bu güne kadar yazıları vakit bulursan bir oku (tabii biraz tansiyon yaptım kaba konuştum )

ama kendini benim yerime koy eşimden izin almam çocukları hazırlamam aileme açıklama yapmam hayatımı riske atmam hepsi burda yazan ve hiç var olmamış kişilerin verdiği çok süper bir dr harıka olduk sözlerine istinadendi. inan şimdi dr lar ile yazışıyorum ya içden içe bir korku var içimde ya yine bir sıkıntı çıkarsa tekrar iptal olursa diye . tabi şuda var artık burda yazan arkadaşların yaşadıkalrı tecruberli önemsiyorum nasıl bir bilgi alabilirim ameliyat sonrası sıkıntılı günleri daha iyi atlata bilmek için bunlara bakıyorum ve özellikle dr ismi sormuyorum korkumdan:)

bu arada eğer stersen ben gittimaylin hanıma ve bazı tespitlerim var özleden yazabılırm burdan paylaşmayı doğru bulmuyorum etik olmaz çünkü kişisel yorum

X