karin germe, liposuction ve meme diklestirme doktor tavsiye, lutfen...

pnr84

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
20
0
286
İngiltere
Ben yurtdisinda yasiyorum ve tr de amaliyat olmak istiyorum, 1 yildir arastiriyorum ve uygun bir doktor bulamadim. Karin germe, liposuction ve meme diklestirme amaliyatlari olanlar varsa lutfen tecrubenizi ve doktorunuzu benimle paylasabilirmisiniz.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve tr de amaliyat olmak istiyorum, 1 yildir arastiriyorum ve uygun bir doktor bulamadim. Karin germe, liposuction ve meme diklestirme amaliyatlari olanlar varsa lutfen tecrubenizi ve doktorunuzu benimle paylasabilirmisiniz.

Merhaba
Bana mail yazarmısınız, size konu hakkında bilgilendireceğim
xxxx
İyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
ben Uzm. Dr. Özerk Demiralp'e oldum yaklaşık 1.5 sene önce kendisini önerebilirim.

eticha levent hastanesinde dr.metin bey veya ismail beye yaptırmanızı tavsiye edebilirim.arkadaşlarım yaptırdı memnunlar.bana mail adresinizi yaazın ayrıntılı olarak bilgilendirebilirim siizi

Son düzenleme:
Nerhaba. ben Teoman Doğan a meme küçültme -dikleştirme,mini karın germe ve liposuction oldum. Meme ve karın ameliyatı başarılı gayet memnunum ancak liposuction pek umulduğu kadar başarılı sonuçlar vermiyor. Liposuction ile ilgili fazla beklentiye sahip olmamamı söylemişti zaten doktorum. Özellile bacak ve kalçalarda..Çünkü sanıldığı kadar yağ alınmıyor. Aksi takdirde sarkma olabiliyor. Şubat ayı içnde Doç Dr. Ahmet Sönmez'e uyluk germe ameliyatı olacağım.

genelde tüm ameliyatlarla ilgili önerebiliceğim isim prof.dr.ersin ülkür gerçeten plastik çerrahi alanında adam kendini aşmış:))

Merhaba easiness,

fiyat ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?

tesekkür ederim

Prof dr ersin ülkür e 5 gün önce karın germe , liposuction ve meme dikleştirme yaptırdım , tavsiye ederim

bu konuda doç dr tayfun türkaslan'ı tavsiye ederim.

detaylı bilgi için websitesinden de yardımcı oluyor ayrıca. danışmanları sayesinde çok kısa sürede geri dönüş oluyor adresinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Sinem Çiloğlu ile ilgili edindiğiniz bilgi ve varsa tecrübeleri paylaşabilir misiniz lütfen

Sevgiler
Mehtaba acaba sinem hanım hakkında bilgi edinebildinizmi. Ben haftaya burun ve meme diklestirme ameliyatı olacağım kendisine ama hiçbir yerden hakkında bilgi alamadim

Mehtaba acaba sinem hanım hakkında bilgi edinebildinizmi. Ben haftaya burun ve meme diklestirme ameliyatı olacağım kendisine ama hiçbir yerden hakkında bilgi alamadim

Ben de internetten hakkında bilgi bulamamıştım. Sadece bir tanıdığımın bu sektördeki başka bir tanıdığı tavsiye etmişti kendisini. Internetten randevu alıp Numune hastanesine gittim, karın gerdirme için görüştüm. Bilgili güleryüzlü biri.. Fiyat açısından tabi ki çok uygun; anestezi ile birlikte 3000 liraya filan geliyor sanırım.. Ama ben devlet hastanesinde ameliyat olup yatmayı düşünmediğimden ve tarihi belirsiz olduğu için vazgeçtim..

Himmm teşekkür ederim 3000 çok iyiymis aslında. Özelde yapmıyor mu bu ameliyatları keşke sorsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…