- 12 Şubat 2024
- 36
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi nymphedoraaa
cok gecmis olsun. benimki bu kadar olmasada oldu. bu şişlikten ziyade çatlaklıklarinizin fazla olmasindan kaynaklaniyo. ama üzülmeyin gecici durum. benimki 2,5 ay oldu hala her yerim şiş
Merhaba geçmiş olsun bana da 50 günü geçticok gecmis olsun. benimki bu kadar olmasada oldu. bu şişlikten ziyade çatlaklıklarinizin fazla olmasindan kaynaklaniyo. ama üzülmeyin gecici durum. benimki 2,5 ay oldu hala her yerim şiş
Merhaba geçmiş olsun benim pubis üstünde şişlik var biraz onun dışında aşırı şişliğim yok korseyi çıkarınca direk şişiyorum onu farkettim birde sabahları daha az şişlik akşamları daha çok şişlik oluyor ekstra yediklerime dikkat etmediğimde ödem topluyorum 3-4 hafta geçsin yürüyüşe başlamayı düşünüyorum arada kiraz sapı çayı içiyorum şuanlık böyleMerhaba geçmiş olsun bana da 50 günü geçti
Merak ediyorum karnınız bombeli mi ? Fazla bi yağ deri falan yok ama bana karnım şiş öne doğru bombeli gibi geliyor
Dokununca da parmağımın izi çıkıyor sanırım halâ ödem var
Ödemlerin zaten tamamen geçmesi , şeklinin oturması için 6 ay geçmesi gerek diyor doktorlarMerhaba geçmiş olsun benim pubis üstünde şişlik var biraz onun dışında aşırı şişliğim yok korseyi çıkarınca direk şişiyorum onu farkettim birde sabahları daha az şişlik akşamları daha çok şişlik oluyor ekstra yediklerime dikkat etmediğimde ödem topluyorum 3-4 hafta geçsin yürüyüşe başlamayı düşünüyorum arada kiraz sapı çayı içiyorum şuanlık böyle
Ay ananaslısı çok güzel bulursan ondan al muhakkak bende bugün mercimek çorbası yapıcam ama içine kereviz sapı atıcam oda ödem atıcıymışÖdemlerin zaten tamamen geçmesi , şeklinin oturması için 6 ay geçmesi gerek diyor doktorlar
Pubis bölgem benim çok fenaydı şükür indi çok az bi şişlik kaldı
Yeşil çay alacağım ben de
Benim dikiş altında değilde üstünde çok hafif bombelik var bende liposuction yaptı özellikle sırt bölgesine çünkü vücut kilo birikimini karın bölgesi alınınca buralara daha çok yapıyormuş isterseniz benim bugün 17. Günüm karnım hala sert ve ödemli ama yavaş yavaş azalıyor isterseniz özelden karnımı atabilirimHerkese merhaba, ben de 23 Ocak tarihinde karın germe ameliyatı oldum. Liposuctiona ihtiyaç duymadı doktorum. Ancak şu an yan yağlarıma da keşke liposuction yapılsaydı diyorum. Evde oturup yedikçe belirginleşti sanki. Karın görüntümden memnunum ancak pubis bölgesinde inanılmaz bi şişlik var. Dikişlerin alt kısmında bir bombe. Siz de aynı sıkıntıdan bahsetmişsiniz. Doktoruna bu durumu soran oldu mu? Ben cumartesi gideceğim kontrole, o zaman sormayı düşünüyorum. Çok rahatsız edici. Ödem midir, nedir ki sebebi? Yağ aldırmadığım için oradaki yağlar mı öyle görünüyor diyorum ama ameliyat öncesinde sanki böyle değildi.
Benim dikiş altında değilde üstünde çok hafif bombelik var bende liposuction yaptı özellikle sırt bölgesine çünkü vücut kilo birikimini karın bölgesi alınınca buralara daha çok yapıyormuş isterseniz benim bugün 17. Günüm karnım hala sert ve ödemli ama yavaş yavaş azalıyor isterseniz özelden karnımı atabilir
evet benimkide ayni sekilde. umudum ödem yönunde.persembe meme revizyonum var. dr da söyler ödem mi ne durumda diyeMerhaba geçmiş olsun bana da 50 günü geçti
Merak ediyorum karnınız bombeli mi ? Fazla bi yağ deri falan yok ama bana karnım şiş öne doğru bombeli gibi geliyor
Dokununca da parmağımın izi çıkıyor sanırım halâ ödem var
Çatlak izleriniz geçmiycek maalesef.Merhaba 8 gün önce karın germe ve 360 lipo oldum şişliğim çoook aşırı yok ağrımda çok fazla yok şuan kendi kendime bakabiliyor gibiyim benim sorunum dikiş üzerindeki derinin katlanması sanki ütülenmemiş kıyafet gibi duruyor ilk kontrolümde sordum doktorum normal olduğunu geçeceğini söyledi ama beni gerdi bu durum aşağıya foto bırakıyorum benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen beni aydınlatsınköşelerde görünüyor bundan daha fazla aslında burda az çıkmışEki Görüntüle 3388593
Biliyorum ben deri katlanmalarından bahsediyorum onlarda rahatladı bu hafta çatlaklarını dert etmiyorum zatenÇatlak izleriniz geçmiycek maalesef.
Pardon o zaman yanlış anladım. Onlar geçiyorBiliyorum ben deri katlanmalarından bahsediyorum onlarda rahatladı bu hafta çatlaklarını dert etmiyorum zaten
Evet 18. Günüm şuan epey rahatladı o katlanmalar sertlik yumuşadıkça açılıyorlarPardon o zaman yanlış anladım. Onlar geçiyor