• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın germe dik iz

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
163
43

Herkese merhaba. 1 ay sonra karın germe ameliyatı olacağım. Doktorum bir yöntem olduğunu , karnındaki izlerin dik kalacağını ve istersem onu dovme ile kapatabilecegimi söyledi. Bana mantıklı geldi fakat bunun ile alakali hiç resim göremedim. Elinizde varsa foto atmanız mümkün mü dik iz ile ilgili?

Herkese merhaba. 1 ay sonra karın germe ameliyatı olacağım. Doktorum bir yöntem olduğunu , karnındaki izlerin dik kalacağını ve istersem onu dovme ile kapatabilecegimi söyledi. Bana mantıklı geldi fakat bunun ile alakali hiç resim göremedim. Elinizde varsa foto atmanız mümkün mü dik iz ile ilgili?

Canim ben 2 yil once karin germe ameliyati ve gogus kucultme ameliyati oldum. Agrim oldu denmez bile. Yanlizca gerginlikten 2 hafta kadar egik yurudum. Ameliyat sonrasi tabiki iz kaldi. Benimki bir kemikten digerine kadar.

Bazi kisimlar soldu beyaz cizgi halinde . 4 gun once lazerli liposunction yaptirdigim icin resim gonderemiyorum.ama pazartesi bandajlarim cikacak gonderirim.

Ben denizli arastirma hastanesinde yaptirmistim. Doktorum saglik acisindan riskli olmasin diye hic liposunction yapmadan karin germe yapti ve ben yeterince memnun olmadim. Alt kisim duz ust kisimda yag kaldi. Ama onceki halimle karsilastirilinca tabiki muthis hos bir goruntu elde edildi. Aciksasi doktorum uyarmisti cok genis alan ve cok sarkma var tekrar ameliyat gerekebilir diye. Yani kandirilmis degilim. Ameliyat olmam cok gerekli degil ama bende izlerin azaltilmasi icin Dr Okan beyle gorusme yaptim. Oda once lazer liposunction i yapalim birazda sen kilo ver sonra hem gogus diklestirmeni hemde karindaki izleri azaltiriz dedi. Dr Okan Morkoc u siddette tavsiye ediyorum cunku hem saglikli olmayi hem estetik olarak mukemmeli istediginizi ustelikte bunlari uygun fiyata istediginizi cok rahat anlatabiliyirsunuz. Ben gunesli erdem hastanesinde lazer lipo oldum yeni ve cok temiz bir hastaneydi ve ozel oda verildi.

Back