- 8 Eylül 2018
- 344
- 402
- 103
- 38
- Konu Sahibi Fato_happy
-
Merhaba benim ameliyat izim çamaşırımın içinde kalıyor. İlk zamanda öyleydi şimdi de öyle.Merhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
Merhaba bende olmayı düşünüyorum ancak korkuyorum da suan nasıl son durumunuz dr kimdi onerirmisiniz fiyatlar hakkında ortalama bir fiyat verebilir misinizMerhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
BenMerhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
merhaba şuan durumunuz nasıl acaba ben de ameliyat olalı1 ay oldu aynı sorunlar var dikiş yeriö yularda ve altı çok şişMerhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
Nazil oldunuz suan dikis yeri duzeldimiMerhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı
Şuan nasilsinizMerhabalar bende bir hafta önce karın germe oldum fakat size sormak istedim pansuman yapmak için açtığımda dikisler siyaha döner gibi olmuş sizlerdede öyle birşey oldumu merak ettim iyileştiği icinmi acaba
Siz nasıl oldunuz benimde aynı suanmerhaba şuan durumunuz nasıl acaba ben de ameliyat olalı1 ay oldu aynı sorunlar var dikiş yeriö yularda ve altı çok şiş
İyiyim çok şükür düzeldi dikişler düşmeye başladı yüzüstü yatabiliyorum fakat bu seferde göbek altında ve üstünde yeni çatlaklar oluştu neden anlamadimŞuan nasilsiniz
Olabilir çatlak olsa bile önceki goruntumden yine iyi karnım çok kotuydu.Ben yaklaşık 3 yıl araştırdım gorumcemin tanıdığı özele sordum 120bin istedi üniversite hastanelerinin asistanları bile çok bilgili inanın.ne ağrı ne yanlışlık hiç bişey olmadı şükür.sizin ne gibi yanlışlık oldu ameliyatınizda.Ödem ve gerginlikten olsbilirmi catlaklar çok sevindim dikis izlerinin kaybolmaya başladığına cokda uygun yaptirmissiniz ben devlet hastanelerinden bukadar memnun kalinacagini bilseydim inanın bende oraya yaptırırdım çünkü hiç memnun değilim çok yanlışlar yapıldı bana inanın 70 80 bine mal oldu Bi liposuksion ve karın germe
gazi üniversitesi hastanesinde mi oldunuz acaba?Merhabalar bende bir hafta önce karın germe oldum fakat size sormak istedim pansuman yapmak için açtığımda dikisler siyaha döner gibi olmuş sizlerdede öyle birşey oldumu merak ettim iyileştiği icinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?