• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ameliyatı

jadeit13

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
1
0
6
49
Herkese merhaba
Ben karın germe ameliyatı olmak istiyorum.
İçinizde Seyfi Akbay a ameliyat olmuş olanınız var mı ?
Ya da Serdar Eren 'e ?
Bilgi verirseniz çok sevinirim herkese teşekkürler

Merhaba kızlar ben iki ay önce sezeryan oldum. plastik cerrahtan da ameliyatına girmesini ve Lipo yapmasını istedim .malesef kendisi lipo yapmamış 've sarkan deriyi almis ve kasa dikis atmadığı icinde wears birşey olmus o nedenle mecburen ikinci işlemi yaptırmak zorundayım aranizda bu ameliyatı yaptıran varmi. Lutfen yardımcı olun psikolojim cok bozuk hem izz var hem göbek....

Merhaba.
24 şubat çarşamba günü tam karın germe ve göbek fıtığı ameliyatı olucam.
Allah nasip eder de sağ salim kendime gelirsen detaytları paylaşırım sizinle:KK66:

meraba canım konunu yeni gördum, sonucu paylaşmamşsın, umarın başarılı geçmiştir, bende 2 ay önce karın germe ameliyatı oldum, ameliyatı dr leyla arvas yaptı, benimki çok başarlı geçti, hiç sarkma kalmadı, sonucu özel mesajla göndereyim sana

CANLARIM BEN ESTETİKLERİMİ KOMBİNE OLDUM BEN MEME İMPLANT KARIN GERME ( ABDOMİNALPLASTİ) KOLGERME (ÜST EKSTREMİNTE PLASTİ ) BACAK GERME ( ALT EKSTREMİNTE PLASTİ ) OLDUM VE ÇOK MEMNUNUM VE ÇOK RAHATIM

meraba canım konunu yeni gördum, sonucu paylaşmamşsın, umarın başarılı geçmiştir, bende 2 ay önce karın germe ameliyatı oldum, ameliyatı dr leyla arvas yaptı, benimki çok başarlı geçti, hiç sarkma kalmadı, sonucu özel mesajla göndereyim sana
Merhaba,
Ben de karın germe ameliyatıyla ilgili araştırmalar yapıyorum. Leyla hanımın methini birkaç yerde okudum. Siz de tecrübelerinizi mümkünse önce sonrasını ve fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz rica etsem?
Sevgiler

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat fiyatı çok yüksek geldi bana resimlerini atabilirmsn

Sonucunuzu çok merak ediyorum ben de Leyla Hanım’ı yıllardır takip ediyorum ve ameliyat olmayı çok istiyorum.. son halinizi paylaşabilmeniz mümkün mü

Merhaba, ne kdr para vermiştin? Bir de ağrı durumu fln nsl oluyor? Ne kdr sürüyor? Ben çatlaklarım gitsin diye düşünüyorum ama tam da emin değilim 🤷‍♀️ Daha görüşmedim de. Bir de sezaryen izinden daha büyük bir iz mi açıyor? Cvp verirsen çok sevinirim

Back