Kızlar herkese selamlar. Sonunda karar verdim ve Eşimi ikna ettim. 2 doğum sonrası göbekte kalan fazla deri ve sarkan göğüsler kaldı hediye :) göğsüm sarktı ve içi boş gibi son zamanlarda yaptıran oldumu yada daha önce. Bursada medical parkta yaptırmayı düşünüyorum. Dr Derya bingöl hanıma gidicem görüşmeye. Bu konuda ne olur fikirlerinize ihtiyacım var. Es geçmeyin ne olur anlatın güzel mi olur bu durum az para değil çünkü. Sizler fiyat olarak ne verdiniz. Yardımızı bekliyorum dostlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın gerdirme ve silikon yaptıranlar yardım
- Konu Sahibi sev-ra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
Evet canım bursada oldum google dan ararsan Medine kanturk diye bilgi edinirsin.fiyat bursa vermem doğru olmaz canım.izler kotu değil onbeş gün olmasına rağmen gayet silik durumdaydı bende çok şaşırdımBursada mı oldun peki canım. Fiyat ne kadar tuttu peki. Bende aynı durumdayım. Göğüs ve karın fena durumda. Çok korkuyorum. Ya dikiş izleri fazla kalırsa sonrasında diye :/
- 20 Mart 2017
- 54
- 12
- 18
Selam hanimlar, ben gecen cuma karin germe, meme büyütme ve diklestirme oldum. Ayirettende liposuktion oldum basenlerimden ve ic bacaklarimdan ve bellimden. Suan gayet iyim, bugun hastaneden cikdim. Ama hicde kolay deyildi. Dizimden memem kadar korsem var, alti acik rahat toilette gidebilmek icin, ama cok acitiyor o aclik, derime giriyo keziliyo ve yara yapiyor. 4 hafta nasil takicaksam bu korseyi. Halen tek basima kalkamiyom yattim yerden, esim veya annemin yardimyla kaldiriyom kendimi, ama tek basima yürüyorum. Sizler nasilsiniz? Tek basina nezaman kalkabiliyordunuz?
- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
Tamam canım haberlerini bekliyorum buradan yine bilgi verBaktım canım dün akşam. Bakalım nasıl olacak. Çok merak ediyorum. İlk önce medical parktaki dr la bir görüşeyim sonra belki o dr a da giderim. Tesekkür ederim canım sağolasın
- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
Geçmiş olsun siz kime nerde ameliyat olduğuz.benim.olalı tam 20gun olacak.ve gayet iyiyim ben korseyle daha rahatim.ve artik kendi kendime yatıp kalkabiliyorum.her isimi görüyorum iki yasında kizim var mama sandalyesine alıp koyabiliyorum kisada olsa.rahatim yani.ama sağ gogusum hala biraz sis iplat daha yerine oturmadı.bakalım yarin kontrolum varSelam hanimlar, ben gecen cuma karin germe, meme büyütme ve diklestirme oldum. Ayirettende liposuktion oldum basenlerimden ve ic bacaklarimdan ve bellimden. Suan gayet iyim, bugun hastaneden cikdim. Ama hicde kolay deyildi. Dizimden memem kadar korsem var, alti acik rahat toilette gidebilmek icin, ama cok acitiyor o aclik, derime giriyo keziliyo ve yara yapiyor. 4 hafta nasil takicaksam bu korseyi. Halen tek basima kalkamiyom yattim yerden, esim veya annemin yardimyla kaldiriyom kendimi, ama tek basima yürüyorum. Sizler nasilsiniz? Tek basina nezaman kalkabiliyordunuz?
- 20 Mart 2017
- 54
- 12
- 18
Geçmiş olsun siz kime nerde ameliyat olduğuz.benim.olalı tam 20gun olacak.ve gayet iyiyim ben korseyle daha rahatim.ve artik kendi kendime yatıp kalkabiliyorum.her isimi görüyorum iki yasında kizim var mama sandalyesine alıp koyabiliyorum kisada olsa.rahatim yani.ama sağ gogusum hala biraz sis iplat daha yerine oturmadı.bakalım yarin kontrolum var
Dr bülent tekerekoğlu ya ameliyat oldum. Siz kime ameliyat oldunuz? Ve kacinci gün sonra yatakdan tek basiniza kalkabiliyordunuz?
- 20 Mart 2017
- 54
- 12
- 18
Dr bülent tekerekoğlu ya ameliyat oldum. Siz kime ameliyat oldunuz? Ve kacinci gün sonra yatakdan tek basiniza kalkabiliyordunuz?
Özel balat hastanesinde oldum. Bide nezaman agrilariniz hafifledi?
- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
Merhaba canım bugün yirminci günüm ve gayet rahat şekilde yatuo kalkiuorum yani tam onbeşinci gün tam tamına rahat yatıp kalkmaya başladım.ben birde karin germe de oldum dik yurumemde son iki gün de oldu.ve artik çok rahatim şükür.ama daha zaman var tabi ani hareketlerde bazen karında batma oluyorDr bülent tekerekoğlu ya ameliyat oldum. Siz kime ameliyat oldunuz? Ve kacinci gün sonra yatakdan tek basiniza kalkabiliyordunuz?
- 20 Mart 2017
- 54
- 12
- 18
Merhaba canım bugün yirminci günüm ve gayet rahat şekilde yatuo kalkiuorum yani tam onbeşinci gün tam tamına rahat yatıp kalkmaya başladım.ben birde karin germe de oldum dik yurumemde son iki gün de oldu.ve artik çok rahatim şükür.ama daha zaman var tabi ani hareketlerde bazen karında batma oluyor
Peki kacinci gün sonra dus alabildin? Ve dus icin korseyi cikartmak cok acidimi?
- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
Üçüncü gün düş aldım ben inaninki karında hiçbir problem yasamadim gayet iyi geçti sadece eğik durdum onbeş gun biraz bel ağrısı yaptı oda.ama simditam dik yuruyebiliyorum şükür.göğüs içinde korse takmafi doktorum.ödem olduğu için sadece bandaj takti.hareket lerine dikkat edersen.bir hafta iyi bi şekilde dinlenirsrn inanki çok rahat geçiyor tabii bu insandan insana geçerli bi durum.ama ağrılar beş günden sonra çok hafifliyor.ve degiyor acilaraPeki kacinci gün sonra dus alabildin? Ve dus icin korseyi cikartmak cok acidimi?
- 20 Mart 2017
- 54
- 12
- 18
Üçüncü gün düş aldım ben inaninki karında hiçbir problem yasamadim gayet iyi geçti sadece eğik durdum onbeş gun biraz bel ağrısı yaptı oda.ama simditam dik yuruyebiliyorum şükür.göğüs içinde korse takmafi doktorum.ödem olduğu için sadece bandaj takti.hareket lerine dikkat edersen.bir hafta iyi bi şekilde dinlenirsrn inanki çok rahat geçiyor tabii bu insandan insana geçerli bi durum.ama ağrılar beş günden sonra çok hafifliyor.ve degiyor acilara
Wow 3.gün? Baya erken dus almissin. Tamam canim cok sagol
Merhaba ben de Medine Hanımla görüştüm. Nasıl iyi iş çıkarıyor mu? Memnun musunuz hala? Ben de ona olmak istiyorum ama tam da güvenemiyorum tavsiyeleri duyunca belki netleşir kararım.Merhaba canım ilk önce hayırlı olsun bende onbeş hun önce oldum bu ikisini ve şuan gayet iyiyim ben Medine kanturke ameliyat oldum.bende de hic göğüs yoktu içi bombostu gobektede deri fazlaligi vardı doktorumdan gayet memnunum
- 24 Ağustos 2017
- 31
- 26
- 3
- 37
Merhaba evet halan çok mememunum dediği herşey oluyor. Yani bana ameliyattan sonra gogusumun ve karnimin nasıl iyileşme sureci göstereceğini anlattı ve aynen desigi gibi oluyor. Her hafta başı çağırıyor. Halan ilgisi çok iyi.bende çok araştırdım ama en içime sinen Medine hanim oldu.ve peşin fiyatta indirim yapıyor.ve eli gerçekten süper benim dikişlerim nerdeyse yok gibiMerhaba ben de Medine Hanımla görüştüm. Nasıl iyi iş çıkarıyor mu? Memnun musunuz hala? Ben de ona olmak istiyorum ama tam da güvenemiyorum tavsiyeleri duyunca belki netleşir kararım.
Özelden fiyat yazabilir misiniz acaba mümkünse.Merhaba evet halan çok mememunum dediği herşey oluyor. Yani bana ameliyattan sonra gogusumun ve karnimin nasıl iyileşme sureci göstereceğini anlattı ve aynen desigi gibi oluyor. Her hafta başı çağırıyor. Halan ilgisi çok iyi.bende çok araştırdım ama en içime sinen Medine hanim oldu.ve peşin fiyatta indirim yapıyor.ve eli gerçekten süper benim dikişlerim nerdeyse yok gibi