Karın çevresinin 3 hafta geriden gelmesi

Mgnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
16
9
26
Arkadaşlar ikinci gebeliğim ama ilk bebeğimi 9.haftada kalbi durduğu için kaybettim onun sonucu testler falan derken pıhtılaşma olduğunu öğrendim şimdi başından beri kan sulandırıcı iğne vuruyorum 33+6 haftalık bebeğim yaklaşık 29 yada 30. Haftadan beri gerilik var beslenmeye çok özen gösterdim başta 2 haftaydı geçen hafta kontrolde 3e çıktığını öğrendim doktor bebeğin erken geleceğini söylüyor sanırım kilo alımı da durucak belli bir süre sonra geçen hafta tam 33.haftada 1789 kg idi herşey normal uyumlu sadece karın çevresi geriden geliyor bu durumu yaşayan anneler var mı kaçıncı haftada doğum oldu nasıl oldu çok korkuyurum bişey olucak diye lütfen yardımcı olur musunuz

Ya içimi okadar çok ferahlattınız ki ister istemez korkuyordum bizde 3.5 hafta olduğu gerilik karın çevresinde için 37de alıcaz sonrası yok dedi ama öncesinde bir sorun olursa yine alırım dedi şimdide bu çıktı sağlıkla gelsin de hayırlısıyla. Sizin içinde sevindim maşallah baya olmuş sağlıkla büyüsün inşallah

Canm merhaba son durumun nasil

Canm merhaba son durumun nasil
Ya teşekkür ederim Hastanede yatıyorum doktor çıkartmıyor 37ye kadar buradasın dedi aksi bir durum olursa alırız önceden dedi yarın 35 oluyo allahın izniyle sürekli bakıyorlar nst tansiyon falan şimdilik bebişimde bende iyiyiz kilo alımı şuan durdu gibi gözüküyor heran tetikteler işte rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duadan başka bişey gelmiyor elimden

Sağlıkla ilerlesin süreç inşallah.

Olsun canm yeterki saglikli olsunda rabbim yar ve yardimcin olsun bugun bende gtcem bakalim bana nebdiycek

Yorumunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın öncelikle ve duanız için teşekkür ederim sağlıcakla kavuştuk çok şükür

Yakınım aynısını yaşadı sonrasında bi sorun yaşamadı tabi bebek küçük doğdu bol bol emzirdi maşallah maşallah ayda bir kilo alala büyüdü

Merhaba benimde 31+1 de karın ölçüsü 1 hafta geriydi. Şuan 32+6 dayım karın ölçüsü 2 hafta geri, diğer herşey çok iyi. Haftada 2 gün kontrole başlamıştı doktor. Kilosuna baktıklarında her hafta 150gr almış gözüküyor. Şuan 1950 grda normalmiş ama kilo yanıltır karın çevresi önemli dediler. Bugün birde kordon kan akışına baktılar oda normal. Buna rahmen takip için yatış dedi doktor ama özelde detaylı ultrasona gitmek için yatmadım yarın ona gidip cumada tekrar kendi doktoruma gidecem. Sizde bebek en son söyledikleri kiloda mı doğdu. İlk yatış dediklerimde ciğer geliştirici yapmadılar sonrasında mı yaptılar öyle anladım.

Bizde kilo artışı hep oldu hastanede yatarken bir ara doktor kilo almamış demişti 1950 demişti şehir hastanesiydi ama sonra ben hastaneye yatmadan zaten doktorum 1950 diyip detaylıya gittiğim 2015 demişti sonra yattığım yer bana 2115 dedi kilo alımı devam etti ama en son gebelik zehirlenmesi de vardı kan akımı neredeyse kesilmişti hastaneye ilk defa yattım yattığım an ve ertesi günü iğne vuruldum doğum anında yattığım yerle kendi gittiğim doktorum farklı kilo söylediler ama zaten6kendş doktorum herzaman 100 gr ya aşağı ya yukarı demişti 2300 demişti kendi doktorum 2445 doğdu kızım he birde doğduğunda bebeği gösterdiklerinde karnını görmek istiyorum dedim inan öyle bişey yoktu zayıf ve ince doğdu şuan tam 4 aylık oldu herşey yolunda bir sorun yok elhamdülillah stres yapma daha çok yediklerine dikkat edip bebeğe kilo yapacak şeyler ye. Doktor kapanadabiir artada bilir demişti birde genetik faktör de olablir ailede zayıf olan biri varsa sen eşin amca teyze biri varsa çünkü dootrumun dediği gibi boyu hep uzun ayına göre kilosu normal ama hep uzun6ve ince yapı olarak gidiyor

Merhaba benim 29.haftada 1 hafta geriden geliyordu karın cevresi 30+1 de erken doğum yaptım. Prematüre bebek hakkında bilgi sahibi olan birisi olarak sadece kiloya bakarak diyebilirim ki zaten 2 kg civarı doğacak çocuğunuz ve Prematüre olarak iyi bir kg olur bu benim kızım 1250 doğmuştu. Korkmani anlıyorum ciğer geliştirici vurdular mi sana ? Doğum çantası hazır mı? Bir de en önemlisi anne sütü ilk etapta sağmaniz gerekecek bebek kuvezden çıkıncaya kadar her 3 saatte 1 sagım yaparak süt getirmeniz gerekiyor. Doktorlar onay verdiği an bebeğe de veriyorlar besleme başlıyor. Prematüre dünyası bambaşka bir dünya o yüzden korkmadan sadece öğrenmeye bakmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…