Karın cevresinde pul pul deri döküntüsü

Ak23

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
186
44
27
16 haftalık hamileyim karnımın sag ve sol tarfında pul pul döküntüler oluyor çatlak oluşumunun başlangıcı mıdır? Neden soyulmalar oluyor acaba yüzümde de burun cevresinde soyulmalar oluyor normalde de cildim kurudur ama simdi daha cok . Yağlar kremler kullanıyorum catlak olusmasın diye zayıf biriyim bi anda karın büyüyünce catlak olusumunu önlemek icin nemlendiriyorum kendimi sürekli

kuruluktan. benim de karnın alt bölgesinde oluyordu 15-16.haftalarda. su an yok sükür. sürekli nemlendiriyorum ama. sabah kalkınca ve gece yatmadan önce. çatlak kremleri de düzenli kullanıyorum. bir de booool bool su tüketin

kuruluktan. benim de karnın alt bölgesinde oluyordu 15-16.haftalarda. su an yok sükür. sürekli nemlendiriyorum ama. sabah kalkınca ve gece yatmadan önce. çatlak kremleri de düzenli kullanıyorum. bir de booool bool su tüketin
Ya günde en az 1.5 litre iciyorum aslında . Catlak kremi degilde normal yaglı nemlendirici veya bebek yagı kullanıyorum aynı işlevi görüyormu acaba

Ya günde en az 1.5 litre iciyorum aslında . Catlak kremi degilde normal yaglı nemlendirici veya bebek yagı kullanıyorum aynı işlevi görüyormu acaba
bence çatlak kremleri daha yoğun. ben hem çatlak kremi hem de normal vücut nemlendiricisi bir de sabahları çatlak yapı sürüyorum 🥲🥲😂😂 nasıl korkuyorum çatlamaktan siz düsünün 😂😂

X