Karın çatlağına çözüm arıyorum

canankvlc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
4
1
37
Yaklasik 30 haftalik hamileyim. Ilk gebeligim. Henuz karin catlagim yok fakat hafif hafif karnimda kasinti ve gerginlikler basladi, catlamasindan korkuyorum2. Aydan buyana sebamet ve bepantenin karin catlagi kremlerini kullaniyorum gunde en az 2 kez suruyorum. Kasinmalar catlama belirtisimi? Sizce Ne kullanmaliyim?

Evet cnm, kasintilar ve gerginlik hissi catlama belirtisidir. Kasima sakin. Kakao yagi ve badem yagini masaj yaparak uygula. Gunde 1 kez yeterli.

Bende coresatin barrier p cream kullanıyorum. Doktoruma sordum bunu verdi . Eczaneden alıyordum önceden 18liraydi sonra 25 e çıktı fiyati 200 ml için gayet uygun . 1 tüpü rahat 1 ay gidiyor hatta daha fazla. Sadece akşam yatmadan once sürüyorum ve 5. Ayimi doldurduktan sonra başladım kullanmaya . Memnunum da şimdilik bir sıkıntım yok. Fakat krem mi fayda sağladı yoksa yapim mi böyle bilmiyorum anneme cekmis olabilirim hiç catlagi yok ve hicbirsey de kullanmamis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…