Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım geçen yıl. Lazer değil ama klasik liposuction yaptırdım karnıma. alınan yağ enjekte edilecekti o yüzden lazerle yapılamadı. Bir de kalçamda bir asimetri vardı orası için lazer lipo kullanıldı. Ben klasik lipoda bile aşırı acı çekmedim. Aynı gün taburcu oldum tabiki hassasiyet falan oluyor ama öyle aman aman ağrısı olmadı. Yataktan kalkarken yan dönüp kalkıyordum sadece ama ağrı kesici bile almadım yani öyle diyim. Hatta 5 gün sonra işe başladım. Ki ben hostesim bütün gün ayaktayım ve eğilip kalkıyorum indirip kaldırıyorum baya vücut kullanıyorum yani...
Kendi doktorumu tavsiye ederim. Ben öyle adını falan araştırmadım çok bilindik biri de değil ama elektriğim tuttu sanırım. Tolga Yener istanbulda. Hiç pişman olmadım bi daha olsa düşünmeden yaptırırım :))teşekkür ederim sophie verdiğiniz bilgi için,yaptırdığınıza pişman olmadınız diğmi,ben hala düşünmekteyim çünkü ve iyi bir doktor araştırıyorum
teşekkür ederim :)güzel sonuçlar almanıza çok sevindim.umarım bende aynı şeyleri hissederim.Kendi doktorumu tavsiye ederim. Ben öyle adını falan araştırmadım çok bilindik biri de değil ama elektriğim tuttu sanırım. Tolga Yener istanbulda. Hiç pişman olmadım bi daha olsa düşünmeden yaptırırım :))
Geçmiş olsun şimdiden :) lazer lipo deriyi de toparlıyor aynı zamanda. Geriliyor falan ama bir müdden sonra eski haline dönüyor bilginiz olsun!teşekkür ederim :)güzel sonuçlar almanıza çok sevindim.umarım bende aynı şeyleri hissederim.
peki karnınızda ameliyat öncesinde bi gevseklik ve sarkmaya yatkınlık var mıydı? su an benım de sıkıntım bu ve sizin oldugunuz op. benzeri bişey istiyorum..Ben yaptırdım geçen yıl. Lazer değil ama klasik liposuction yaptırdım karnıma. alınan yağ enjekte edilecekti o yüzden lazerle yapılamadı. Bir de kalçamda bir asimetri vardı orası için lazer lipo kullanıldı. Ben klasik lipoda bile aşırı acı çekmedim. Aynı gün taburcu oldum tabiki hassasiyet falan oluyor ama öyle aman aman ağrısı olmadı. Yataktan kalkarken yan dönüp kalkıyordum sadece ama ağrı kesici bile almadım yani öyle diyim. Hatta 5 gün sonra işe başladım. Ki ben hostesim bütün gün ayaktayım ve eğilip kalkıyorum indirip kaldırıyorum baya vücut kullanıyorum yani...
Suan durumunuz nasıl oneririmisinizBen yaptırdım geçen yıl. Lazer değil ama klasik liposuction yaptırdım karnıma. alınan yağ enjekte edilecekti o yüzden lazerle yapılamadı. Bir de kalçamda bir asimetri vardı orası için lazer lipo kullanıldı. Ben klasik lipoda bile aşırı acı çekmedim. Aynı gün taburcu oldum tabiki hassasiyet falan oluyor ama öyle aman aman ağrısı olmadı. Yataktan kalkarken yan dönüp kalkıyordum sadece ama ağrı kesici bile almadım yani öyle diyim. Hatta 5 gün sonra işe başladım. Ki ben hostesim bütün gün ayaktayım ve eğilip kalkıyorum indirip kaldırıyorum baya vücut kullanıyorum yani...
Hangi dr acabakızlar bende liposuctıon ve meme dikleştirme olmak istiyorum.
kuzenim elazığ da bir plastik cerrahı öneriyor işinde uzmanmış ama endişelerim var. fiyatlar çok uygun ama ne bileyim
liposuctıon ı 1500(binbeşyüz) meme dikleştirmeyi 2000 (ikibine) yapıyormuş hastaları çok memnun. bir çoğu ile görüştüm.
onun yerine soğuk lipolizi deneseniz agrısız acısız :)merhabalar,karnın bölgemdeki yağlardan kurtulamıyorum malesef,lazer liposuction düşünüyorum.Bursada yaptıran varmı ?