Karın Ağrısı

zeynepp77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
408
247
Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. 11+3 hamileyim ve ikiz olduğunu bir hafta önce öğrendim, doktor tek yumurta ikizi olduğunu söyledi. Heyecanım iyice arttı :)

Sorum şu: Sabah kalktığımdan beri göğsümün 10-15 cm altında ağrı var. Sabah daha fazlaydı, biraz yattım azaldı çok şükür. Kasık ağrım vardı birkaç gündür ama karın ağrısı da normal midir?

Haftaya kontrolüm var zaten, ense kalınlığına bakılacak. Sizce şimdi de hastaneye gitmeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba, öncelikle Allah hayırlı evlatlar nasip etsin,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi
benim 4 yaşında ikizlerim 3 yaşında da bir kızım var, hamilelikte karın ağrısı ve kasık ağrısı en doğal şeyler
çünkü vücut bebeğe göre ayarlamaya çalışıyo kendisini bunun için de hafif ağrılar hissetmeniz normal,
gebeliğin ilk aylarında rahim büyümeye başladığı için rahim etrafındaki bağlar gerilir ve ağrıya sebep olur bu ağrıları doğuma kadar ara ara yaşayacaksınız zaten,
eğer içiniz rahat etsin isterseniz ve imkanınız varsa doktorunuza telefonla danışabilirsiniz.
ama ağrılarınız şiddetliyse ve buna kanamada eşlik ederse mutlaka doktora gitmeniz gerekir.
sağlıklı bir doğum dilerim...

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim sizin evlatlarınızı da bağışlasın, sağlıcakla büyütün inşallah. Maşallah 3 tane

İlk kez olunca panik oldum biraz, acemilik de var tabi

Kanamam yok çok şükür, yavaş yavaş geçiyor gibi. Gecmezse de yarın giderim. İnşallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…