• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın ağrısı

Suskun kyra

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
21
0
6
30
Merhabalar yeni evliyim 3 aylık ,Eşimle korunmasz ilişkiye girdik ama içime bırakmadı kesinlikle çok dikkat ettik.Hemen bebek sahibi oak istemediğimiz icin şartlarımız da uygun değil korunuyoruz.Ama bu kez kondomsuz ilişki yaşadık üç dört kez öyle oldu .Ben açıkçası biraz tedirgin oldum acaba hamile kalır mıyım diye bir ay kafaya taktim ama bu ay adet gunum gelince adet oldum 7 gün sürdü bugün adetim bitti .son günü ama bende bir karın ağrısı başladı.Ulkemiz suanki durumundan dolayı yaylaya çıktık kalmaya hava da soğuk epey bu karın ağrısı neden oldu bilmiyorum. Hastaneye de gidemiyorum.netten okudum düşük dış gebelik falan yazıyo olur mu sizce öyle bişey yeni evliyim açıkçası çok tecrübeli değilim o konuksrda sağlık sorunu da yasanak istemiyorum.Ama adet de oldum tam gününde .lütfen yorum yapın içim rahatlasin . şimdiden teşekkürler

Bende netten arastiryordum sizn paylaşımı gördüm yumurtlamam geçti şuan 10 gün ve nedense karın ağrısı çekiyorum :(

Düşük veya dış gebelikte olamaz daha bi iki gün öncesinden adet olmuşsun sonuçta. Büyük bi ihtimal soğuk, stres, aman hamile kalırım die ilişkide kendini kasmak , adet günlerinde ayakları yeterince sıcak tutulmadığı icin ,adet döneminde fazla tuz tüketildiği icin, enfeksiyon da kapmış olabilirsiniz...

Yani demem o ki bunlar icinde bu zmanda doktora gitmeyin. Bi kaç gün ayaklarınızı sıcak tutun , tuz tüketimini azaltin , bol su , ve düşünmeyin streslenmeyin.. gecer birkaç güne

9 yıllık evliyim keşke ben gebe kalabilsem. Öyle kolay değil gebe kalmak. Çocuk istemiyorsan ya sen yada eşiniz korunacak kafanız rahat olacak. Karın ağırısı gebelik belirtisi de değildir...

Back