Regl sancısından değişik bi ağrı olmuştu bende böyle ufak ufak bi kasık ağrısı. Eğer predictor alırsanız çıkar bence varsaKızlar adetime 5 gün var ama 3 gündür geçmeyen kasık ağrım var uyuyup uyanıyorum aynı yerden devam ediyor ağrı midem de bulanıyor ama ağrıdan mı anlamadım da daha erken diye test de yapmadım sizler gebelikte böyle ağrı yaşadınız mı
Benimki sızıdan birazcık daha fazla ilk gebeliğimde olmamıştı böyle bir ağrım hiç durmaması beni şaşırtıyor. İdrarda yanma falan da yok enfeksiyon desem çokta var adetime ben pcoyum bide geç yumurtlamışta olabilirim o yüzden testte kesin çıkmaz bide ilk gebeliğimde geç döllenme adet gecikmesinden 20 gün sonra çıktı testteRegl sancısından değişik bi ağrı olmuştu bende böyle ufak ufak bi kasık ağrısı. Eğer predictor alırsanız çıkar bence varsa
Her gebelik farklı oluyor benm de iki gebeliğim oldu hiç hatırlamıyorum test yapana kadar hamile olduğumu anlamamıştım bile ondan sonrasında da anlamadım gerçi deBenimki sızıdan birazcık daha fazla ilk gebeliğimde olmamıştı böyle bir ağrım hiç durmaması beni şaşırtıyor. İdrarda yanma falan da yok enfeksiyon desem çokta var adetime ben pcoyum bide geç yumurtlamışta olabilirim o yüzden testte kesin çıkmaz bide ilk gebeliğimde geç döllenme adet gecikmesinden 20 gün sonra çıktı testte
Ay hadi inşallah 2 senedir uğarışıyoruz olmuyor belki bu ay o aydırHer gebelik farklı oluyor benm de iki gebeliğim oldu hiç hatırlamıyorum test yapana kadar hamile olduğumu anlamamıştım bile ondan sonrasında da anlamadım gerçi deadet gününüzü bekleyin o zaman belki bu geç döllenme olmamıştı ve testte çıkar.
Biraz fazla ağrıyor maalesef, annem kemoterapi alıyor şuan hastanedeyim bitsin giderken test alcam negatif görürsem bi acile gıtcemAğrı olabilir ama şiddeti fazlaysa bir doktora gidin bence sorun olmasın
Reglinize 5 gün varmış idrar testinde çıkmama ihtimali yüksek kan testi verinBiraz fazla ağrıyor maalesef, annem kemoterapi alıyor şuan hastanedeyim bitsin giderken test alcam negatif görürsem bi acile gıtcem
Erken gebelik testi aldım yaptım şimdi 8. Dakikada çok çok hayali bir çizgi çıktıReglinize 5 gün varmış idrar testinde çıkmama ihtimali yüksek kan testi verin
Resim atarmsnErken gebelik testi aldım yaptım şimdi 8. Dakikada çok çok hayali bir çizgi çıktı
İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallahAy hadi inşallah 2 senedir uğarışıyoruz olmuyor belki bu ay o aydır
O zamma şimdi yine kan testi vermeniz lazım :)Erken gebelik testi aldım yaptım şimdi 8. Dakikada çok çok hayali bir çizgi çıktı
Evet mecbur pazartesi vereceğimO zamma şimdi yine kan testi vermeniz lazım :)
Hadi güzel haberler alın inşallahEvet mecbur pazartesi vereceğim
Resim atarmsn
İnşallah sizlere haber vereceğimHadi güzel haberler alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?