• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın agrısı gaz şişkinlik micr bulantısı

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.605
737
123
34
Kızlar bı salgın mı var sabahtandır karın agrısı mıde bulantısı asırı gaz ve gegırme ıstegım var gecmedı bır turlu anlamadım grıp de degılım bogazlarm da agrımıyor ama usume gelıyor sankı atrsım var anlamadım ya ne ıyı gelır gecırır

Nane limon kaynat iç. Buscopon, emedeur var midr için iyi gelir. Bağırsak için probiyotik kullan. Belki salgın belki mikrop kaptin. Mevsimsel geçişler hep hastalık kapısı..

Nane limon kaynat iç. Buscopon, emedeur var midr için iyi gelir. Bağırsak için probiyotik kullan. Belki salgın belki mikrop kaptin. Mevsimsel geçişler hep hastalık kapısı..
Buscopan var aslında ama o ishal ıçin degıl mı aşırı bır gaz oluyor hem midem hem karnımda şişkinlik gaz var

Buscopan var aslında ama o ishal ıçin degıl mı aşırı bır gaz oluyor hem midem hem karnımda şişkinlik gaz var
Mide bulantısına mide kramplarına karın kramplarına iyi geliyor diye biliyorum. Gaz için ben gastrenduo kullanıyorum.

Back
X