karides aşermek!

zararlı mı bilmiyorum ama bence nefsini köreltmek için güvendiğin bir yerde biraz ye..bende midyeye aşerdim yani aşermemi bilmiyorum ama inanılmaz canm istiyordu sürekli ve 4-5 tane yedim.:17::17::17:

o da kabuklu deniz ürünü olduğu için civa içeriyomuş :( midye kadar olmasada varmış yani babam da canım benim ben seviyorum diye gitmiş almış ayıklayıp atmış difrize sen gelince zeytinyağlı salatasını yapıcam sen seversin diyo :)) dayanamam yerim biraz ya :(

Biraz yiyebilirsin canım bişey olmaz.Ben de yemiştim hiç de bişey olmadı.Abartmadığın sürece nefsini köreltmek için tadımlık yersin.

civa varsa sakat bi durum, doktoruna sorsaydın? ben olsam yemezdim, benimde canım çok midye çemiştim ama yemedim. baharatlı pilav yapıp üstüne limon sıkmıştım :9::9::9::9:
karidesin yerine ne koyarsın bilmiyorum, vahim bi durum :44::44::44:

Midye, istiridye, karides gibi çiğ ve az pişmiş kabuklu deniz ürünleri yenmemeli hamilelere zararlı diye biliyorum bence doktorunuza danışmadan yemeyin :50:

doktorum güvenilir yerden birazcık ye dedi ama içim rahat etmiyo aynı tada yakn birşeyler yiyip bastırsam geçer belki

ya benimde canım kalamar ve karides istiyo sürekli. kalamar yedim 2-3 kere. işin garibi karidesin tadını bile bilmem ama nasıl istiyorum :))
4 hafta daha sıkmam lazım kendimi :)

Back
X