kargoyla ilgili yardımcı olurmusunuz kızlar

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
541
373
Ankara
Herkese merhabalar..kızlar ben şehir dışına kargoyla yemek yollamak istiyorum.ankaradan diyarbakıra yollamak istiyorum.ama kargolar yemek yolluyorlarmı bilmiyorum.daha doğrusu yemek katı olursa götürüyorlarmış sanırım.ama gidene kadar bozulurmu 2 günde gidiyormuş güneydoğuya .buzdolapları varmıdır?gönderen varmı aranızda?

ne göndereceksin. ? genelde yollamıyorlar. bide hızlı kargoları var 24 saatte ulaşıyor en geç onla gönderirsen bozulmayabilir.ama pahalı biraz.

ne göndereceksin. ? genelde yollamıyorlar. bide hızlı kargoları var 24 saatte ulaşıyor en geç onla gönderirsen bozulmayabilir.ama pahalı biraz.

pişmiş tavuk ve dondurucuya koyması için pişmemiş köfte göndericem.hızlı kargoyu duymamıştım

Hızlı kargoya ödeyeceğin parayla en az 5 tane kızarmış tavuk ve 3kilo kıyma alınır.
Yani parasını gönderseniz daha iyi

bencede parasını gnderseniz daha iyi çünkü normal yoldan kargo götürse bile agırlıgınca para alıyor

bencede parasını gnderseniz daha iyi çünkü normal yoldan kargo götürse bile agırlıgınca para alıyor

haklısın canım ama sorun para deilki.göndericeğim kişi yemek yapmayı bilmiyor sürekli dışarıda yediği için ev yemeği yesin istedim.ama mademki okadar pahallı gerek yok göndermeye

haklısın canım ama sorun para deilki.göndericeğim kişi yemek yapmayı bilmiyor sürekli dışarıda yediği için ev yemeği yesin istedim.ama mademki okadar pahallı gerek yok göndermeye

sen git bi haftasonu kargoya verecegin parayı yola vermiş olursun hemde sürpriz olur erkek kardeşin yada sevgilin sanırım daha cok sey götürürsün hem

sanırım bazı kargo sirketlerinin buzdolaplı kargo aracları var ama hangisinin bilmiyorum o yuzden bir arastırabilirsen eminim yardımcı olacaktır. Ben de gonderim yapmaya kalkısmıs ve bu duruma dusmustum bana bu yolu onerdiler ama sonra gondermeme gerek kalmadı..simdiden ellerine sağlık :)

bence göndermezler hiç duymadım daha önce yani hem bozulur o riski almazlar ki kırılıcak eşyalar bile sigorta kapsamına girmiyo kargoda yani zannetmiyorum hem arkadaşın da dediği gibi o riske gireceğine kendin götür hem yedirirsin kendi elinle daha çok hoşuna gideryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…