• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargom gelmek bilmiyor:)

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
trendyoldan alış veriş yaptım çok begenerek iki bluz seçtim bayramda giyerim die uzun zamandır bayramlık almıyordum kendine :( bi hevesle sipariş verdim ama hevesim kursağımda kaldı telefonuma mesaj geldi kargoya verildi die ama kargom gelmedi şimdide siparişlerime bakyorum gelmiş deprem gününe kadar beklemiş niyese? ercişten geliyor kargo bana ercişte de deprem oldu biliyorsunuz neyse biz sık boğaz etmedik bir kaç gün sonra aradık kapalıymış kargo yeri mail atacaklarmış bekleyecekmişiz bekledik tam bir hafta oldu yine aradık bekleyeceksiniz diolar tamam anladım bir felaket oldu ama yaralar sarılmaya başladı çok şükür e bende kargoma kavusayım bende sevineyim deil mi?? sayın editörüm bana yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum ben ağrının patnos ilçesinde kalıyorum ercişten geliyor kargo bana ama nasıl kavusacagım kargoma ve ne kadar bekliyeceğim sanırım bir kaç kargo var bu nedenle kale alınmıyoruz sanırım bana yardımcı olur musunuz ?
 
Değerli Üyemiz,

Sipariş numaranızı iletebilir misiniz? Hemen yardımcı olalım.

Saygılarımızla

Trendyol Sosyal Medya Müşteri Hizmetleri
 
dün özelden mesaj attım ama cevap vermemişsiniz buraya yazayım sipariş numaram 1975030 ama şöyle bir durum var yurt içi kargoyla konuşmuş eşim buarada kargosu olanların kargolarını getirmiş eşim bakmış benim ki yok görevli çocukta eger burada yoksa binadadır bina yan yattığı için kimse girip alamıyor demiş ama trendyolla irtabata gecin iadenizi yapsın demiş eşim aramış kargo muhakkak gelecek sabretin bekleyin demiş durmuş siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın editör bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ve ya ben bu durum karşısında ne yapmalıyım ?
 
Back