kargo kutularımın yeni hali :)

Bende sizin mesajınıza bayıldımHarikasınız.

Konu sahibi arkadaşım bende beğendim güzel olmuş emeğinize sağlık.

risus un msjına bende bayıldım, çok güldürmüştü beni halada gülüyorum okuyunca bu arada teşekkür ederim beğenilmesine sevindim

risus un msjına bende bayıldım, çok güldürmüştü beni halada gülüyorum okuyunca bu arada teşekkür ederim beğenilmesine sevindim

Okuyunca benide güldürdü.Birde çok sevdiğim bir kuzenim var o yazsa ancak bu kadar olur.

Son düzenleme:
eheh güldürebildiysem ne mutlu fıstıklar
annem geçen tezgah altını kaplamak için almış ama böyle kağıt gibi değil altında yumuşak bi yüzey var değişik yani senin yaptığında öylemi?
geçen bakıyoken hiddetli zıplayışlarımdan kurtulmuş bi kaç kutu buldum hemen değerlendirmek istiyorum

Ben seni çok sevdimbBende öyle hemen eve yeni alınan birşeylerin kolisini kutusunu vs. parçalar atarım.Biten su şişelerini bile atmadan önce üstüne çıkıp çiğnerim

yok benimkiler yapışkanlı folyo diyolarya onlardan, tam olarak kağıt değil, beyaz olanı mobilya desenli, çiçekli olanda kumaş gibi dokusu, yani yırtmaya kalksan yırtamazsın heralde.. değişik çeşitleri var mağazalarda.. yapınca resmini koy mutlaka bakalım seninkiler nasıl olacak

Ben seni çok sevdimbBende öyle hemen eve yeni alınan birşeylerin kolisini kutusunu vs. parçalar atarım.Biten su şişelerini bile atmadan önce üstüne çıkıp çiğnerim

aynı eşim gibisiniz ikinizde oda aynı şeyi yapar hatta bana kızar niye parçalamıyosun katlamıyosun bunlarııııııııııı!! filan falaannn

oy canım sağoll, bende su şişelerini kapağını kapar sonra onu büzer büzer o kapağı o basınçla fırlatır çıkan sestende zevk alırım
bide fena eğleniyorum yani

hımm evet baya farklıymış bakim bi milyoncularda bulabilcekmiyim, yapınca hemencik eklerim zaten başarabilmenin sevinciyle

Çook beğendimmm ellerinize sağlıkkk. :)) Özellikle de çiçekli detay katmanız harika olmuş. :)

çok şık olmuşlar canım emeğine sağlık ben de evde bu kutulardan kullanıyorum çok kullanışlı ve pratik oluyor

süpermiş yaaa çok akıllısın valla arkadasım nasılda üşenmeden yapmışsın görünce attığım tüm kartonlara acıdım valla:) ayrıca heveslendim izninle bnde yapicemm:))) nerden aldın yapışkanlı kağıtları ?

estağfirullah arkadaşım :) şu birmilyoncu diye geçen avm ler varya, hani herşey bulunur :) ordan aldım canım mutlaka bulursun :)

Kutular kurtarıcımız oldu Satın almak yerine kaplama yapmak daha mantıklı hem kutulat değerlenmiş oluyor=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…