Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kargo kutularımın yeni hali :)
- Konu Sahibi ipati
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çokşık ve kullanışlı olmuş.
çok güzel olmuş gerçekten
harika olmuşlarrrrrr
teşekkür ederim arkadaşlarrr gerçekten çokta kullanışlıu oldu, dağınıklığı topladı
nasıl yaptınız acaba bizde değerlendirebiliriz belki güzel olur..
oha bayıldım ya ben çok güzel kargo kutularımı üstünde zıplamak suretiyle ezip atıyordum işe yaramazlar diye ama çok güzel yaa
yapışkanlı kağıtlarlamı yaptınız ?
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. evet yapışkanlı kaplama kağıtlarıyla yaptım, iki rulo beyaz bir rulo çiçekli gitti. tamamen kapladıktan sonra kalan kağıtları etrafına bodür şeklinde geçtim, biraz zaman alıyo ama sonuç güzel
- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Kaplama kağıdı çok iyi fikirmiş. Ben de kumaşla kaplıyorum
evet birinide öyle yaptım aslında ama foto koymamamışım :) öylede güzel oluyo haklısın
çok güzel olmuş bu yapışkanlardan bende almıştım çok hoş oluyorya gördüğüm eşyayı kaplayasım geliyor hatta eşim korkarım yakında benide kaplayacan taş yapıştırcan diyodu
aynı benim eşimde, ama hakkaten çok tatlı oluyorlar uydurabilirsen yaşasın yapışkanlı kağıtlarrr
oha bayıldım ya ben çok güzel kargo kutularımı üstünde zıplamak suretiyle ezip atıyordum işe yaramazlar diye ama çok güzel yaa
yapışkanlı kağıtlarlamı yaptınız ?
Bende sizin mesajınıza bayıldımHarikasınız.
Konu sahibi arkadaşım bende beğendim güzel olmuş emeğinize sağlık.