• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kargo kutularımın yeni hali :)

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
43
İstanbul
kızlar birsürü kutu birikmişti atmaya kıyamıyodum değrlendiririm diye. ve işteeeeeeeeee

$Fotoğraf0212.jpg $Fotoğraf0211.jpg
kaplama kağıtlarını seviyorum :9:

nasıl olmuş?

oha bayıldım ya ben çok güzel kargo kutularımı üstünde zıplamak suretiyle ezip atıyordum işe yaramazlar diye ama çok güzel yaa
yapışkanlı kağıtlarlamı yaptınız ?

nasıl yaptınız acaba bizde değerlendirebiliriz belki güzel olur..

oha bayıldım ya ben çok güzel kargo kutularımı üstünde zıplamak suretiyle ezip atıyordum işe yaramazlar diye ama çok güzel yaa

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. evet yapışkanlı kaplama kağıtlarıyla yaptım, iki rulo beyaz bir rulo çiçekli gitti. tamamen kapladıktan sonra kalan kağıtları etrafına bodür şeklinde geçtim, biraz zaman alıyo ama sonuç güzel :9:

Kaplama kağıdı çok iyi fikirmiş. Ben de kumaşla kaplıyorum

Süpperrr olmuşşşş:46: Benim de atmaya kıyamadığım onlarca kargo kutum varrr (trendyolun
kapları süperrrr özellikle) hepiciğini böyle kaplayıp kullanayım:8:

çok güzel olmuş bu yapışkanlardan bende almıştım çok hoş oluyorya gördüğüm eşyayı kaplayasım geliyor hatta eşim korkarım yakında benide kaplayacan taş yapıştırcan diyodu :52:

çok güzel olmuş bu yapışkanlardan bende almıştım çok hoş oluyorya gördüğüm eşyayı kaplayasım geliyor hatta eşim korkarım yakında benide kaplayacan taş yapıştırcan diyodu :52:

:9: aynı benim eşimde, ama hakkaten çok tatlı oluyorlar uydurabilirsen :1: yaşasın yapışkanlı kağıtlarrr :46:

Bende sizin mesajınıza bayıldım:1::1::1:Harikasınız.

Konu sahibi arkadaşım bende beğendim güzel olmuş emeğinize sağlık.

Back