• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kargo hakkında çözüm..

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
Arkadaşlar size bir önerim var kendim yaptım eğer uygunsa terminal yakınsa otobüs firmasına veriyorsunuz mesela ankara- tokat arası bir bebek arabası gönderilecekankara terminale bebek arabasını götürüp tokata giden (nilüfer-metro -tokat seyahat)mesela emanet var diyorsunuz veriyorsunuz alan kişinin bilgilerin yazıyorsunuz sabah elinde oluyor alan kişi sadece 5-6 tl bişey veriyor ki bir bebek arabası 20 tl altı gönderilmiyor normalde:))ve çok çabuk gidiyor.....

Bende aynı şeyi düşünmüştüm kargoya gidene kadar terminale gidip verebiliriz ama kimse yanaşmıyor fiyat kırmamızı istiyorlar canim

güvenli mi canım peki kaybolma falan olurmu

valla canım ben kız kardeşim evlendiğinden beri gönderiyorum onun şehrine hatta meyva sebze bile gönderdiğimiz oluyor yazın..gurbet olunca tatsın istiyoruz işte:)))
akşam veriyoruz sabah alıyorlar daha tek bir problem çıkmadı muavinler sağolsun bir sigara parası yeter diyor 5 tl verip 3 koli yolladığımız oldu benimde aklıma geldi yazdım...

Eğer siz otobüsten geldiği saatte gidip almazsanız terminaldeki yazahaneye bırakılıyor bişey olmuyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bir önerim var kendim yaptım eğer uygunsa terminal yakınsa otobüs firmasına veriyorsunuz mesela ankara- tokat arası bir bebek arabası gönderilecekankara terminale bebek arabasını götürüp tokata giden (nilüfer-metro -tokat seyahat)mesela emanet var diyorsunuz veriyorsunuz alan kişinin bilgilerin yazıyorsunuz sabah elinde oluyor alan kişi sadece 5-6 tl bişey veriyor ki bir bebek arabası 20 tl altı gönderilmiyor normalde:))ve çok çabuk gidiyor.....

müsait olup otobüsten alabilecek olana güzel fikir ama çalışan için otobüse gidip almak zor olmaz mı..
bir de saati falan önemli değil mi o zaman. otobüs geliş saatini bilmek lazım olur değil mi.. yada şöyle mi oluyor.;onlar istasyona indiriyor, istediğin zaman gidip alınıyor mu

müsait olup otobüsten alabilecek olana güzel fikir ama çalışan için otobüse gidip almak zor olmaz mı..
bir de saati falan önemli değil mi o zaman. otobüs geliş saatini bilmek lazım olur değil mi.. yada şöyle mi oluyor.;onlar istasyona indiriyor, istediğin zaman gidip alınıyor mu

Yazahaneye bırakılacak deyince bırakıyorlar dende fisher price dönence var mesela kargo pahalı tutuyor bu sekilde gonderebilirim yinede cogu kisi kabul etmiyor:(((((

Yazahaneye bırakılacak deyince bırakıyorlar dende fisher price dönence var mesela kargo pahalı tutuyor bu sekilde gonderebilirim yinede cogu kisi kabul etmiyor:(((((

alışık olmayanlar kabul etmiyordur :) mesela ben de hiç öyle birşey almadım
bilene kolay bilmeyene zor sanırım.. bir de hangi istasyon olduğunu nereden bileceğiz falan.. düşününce biraz değişik
atıyorum metroya verildi.. hangi ofisine gidip alacağız nereden bileceğiz falan benim gibi acemisi olan çoktur

alışık olmayanlar kabul etmiyordur :) mesela ben de hiç öyle birşey almadım
bilene kolay bilmeyene zor sanırım.. bir de hangi istasyon olduğunu nereden bileceğiz falan.. düşününce biraz değişik
atıyorum metroya verildi.. hangi ofisine gidip alacağız nereden bileceğiz falan benim gibi acemisi olan çoktur

bu olay küçük şehirler için kolay.. benim de ailem eskişehir den karabük e tokat a koli, bebek arabası vs. yolladı..

Son düzenleme:
kadınlar külübü adına tek bi kargo şirketiyle anlaşılamazmı acaba kargoculara sormak lazım
nasıl şirketler indirimli gönderebiliyorlar bizde her pakete kadınlar külübü yazar altına isimlerimizi yazarız olmazmı acaba

walla çoğu ürünü ordan alıp verdik hep gec hep sorunu va çoooooook pahalı..admin sesimizi duy :) anlaşmalı kargo istiyoruz lütfenn

Back