• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kargo fiyatlari

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
Ben sattigimz ürünlerin kargo parasi ne tutacak assagi yukari fikrim olsun istiyorum...belli basli seyleri hangi sehirden nereye ve ne kadara yolladiginizi yazar misiniz???
Ozellikle;
0-18 araba koltugu
Oyun parki
Park yatak
Mini besik
Mama sand. Vssss

Ben sattigimz ürünlerin kargo parasi ne tutacak assagi yukari fikrim olsun istiyorum...belli basli seyleri hangi sehirden nereye ve ne kadara yolladiginizi yazar misiniz???
Ozellikle;
0-18 araba koltugu
Oyun parki
Park yatak
Mini besik
Mama sand. Vssss

Yardımcı olur mu sana bilmem ama ben Kocaeliden 10 kg lık koca bebek arabasını kapıda ödemeli ptt kargo ile 28 tl ödedim...Şehiriçi ürünler aldım küçük paket4.30 tl,büyük paket 6.30tl tuttu....şehirlerarası paket 10 tl tutmuştu.

Yardımcı olur mu sana bilmem ama ben Kocaeliden 10 kg lık koca bebek arabasını kapıda ödemeli ptt kargo ile 28 tl ödedim...Şehiriçi ürünler aldım küçük paket4.30 tl,büyük paket 6.30tl tuttu....şehirlerarası paket 10 tl tutmuştu.

Kocaeliden nereye acaba

Çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler bu düşünceniz için.. Ben önemli bir şey daha eklensin istiyorum konuya bilgi olarak kargo nereye kaç günde ulaştı?

Çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler bu düşünceniz için.. Ben önemli bir şey daha eklensin istiyorum konuya bilgi olarak kargo nereye kaç günde ulaştı?

Bu çok değişiyor bazen şehiriçi bir haftada geliyor şehirler arası 2 günde geliyor
Tamemen bağlı bulunduğunuz ptt dağıtım merkezinin yoğunluğuna göre değişen bir durum.

benim gönderdiklerim istanbuldan gönderiyorum hangi il olursa olsun en geç 3 gün içinde ulaşıyor genelde
şehiriçide 2 günde ulaşıyor ama nedense bana şehir içide gelse bir haftayı buluyor elime geçmesi nereden gelirse gelsin değişmiyor.

Genelde elden ürün teslim etmeyi tercih ediyorum ama bu mümkün olmayınca yurt içi kargoyla yollamayı yeğliyorum. Zira ptt kargo kocaman tırlarda yolluyor en önemlisi de hiç bir kargo firması sorumluluk kabul etmiyor kırılma vesaire karşı... Yıllr önce ist.avrupa yakasından tuz buz olmuş bir kargo gelmişti ptt ile yıllardır hiç bir ürünü kargoyla almamaya çalışıyorum Gerçi sağolsun gönderen kişi gazete kağıdında cam yollamıştı ptt.de sorumluluk kabul etmemişti:) Bir de eğer sigorta ücreti ödeyip sigorta yaptırmıyorsanız özel kargo firmalarında imza alıyorlar sorumluluk kargo firmasına ait değildir diyen bir belgeye... ptt.de imza alıyor açıkça sorumluluk bana aittir diyorsunuz. En son Kasım ayında chicco dj yürüteç yollarken ptt böyle söyleyince alıcıyı aradım ben ürünün zarar görmesini istemiyorum sorumluluk bana aittir diye imzalamak ta istemiyorum dedim yurt içi kargodan gönderdim üzerine kırılmaz amblemleri yapıştırdık ve ptt.den daha ucuza geldi. İstenirse alıcı sigorta da yaptırabilirdi tabii çok cüzi bir miktar kargo fiyatını arttırıyordu.

Kasım ayı Chicco Dj Yürüteç İst. Maltepe-Silivri 17 küsür kilo Ertesi sabah ellerinde oldu 15,25 TL Yurt içi kargo şube teslim-şubeden alım habersiz

Aralık ayı Chicco New Dreams Ana kucağı İst-Ankara yaklaşık 17 kg Ertesi sabah ellerinde oldu 33 TL Y.içi kargo şube teslim-şubeden alım Aralık ayında kargo fiyatlarına zam yapılmış ve habersiz indirimi kaldırılmış Cep.tel aranarak kargo geldiği haber veriliyormuş artık. Ama süper hızlı yine:)

Aralık ayı kıyafet Ptt kargo küçük boy poşetiyle gitti İst.-Denizli Pazt. Şubeden gönderdim Perşembe adresteydi. 6,5 TL ist.içi olsaymış 4,75 TL imiş.

Ufak ürünlerde Ptt kargo mantıklı gözüküyor bir de aceleniz yoksa tabii:10:

Son düzenleme:
Ek olarak şunu da yazayım istedim Kilo hesabı bizim bildiğimiz ağırlık hesabı olmuyor sanırım çünkü enini boyunu ölçüyorlar sonra kapladığı hacmi, alanı hesaplıyorlar kilosuna da bakıp tek bir fiyat belirliyorlar.Özel kargolarda bazen şirket indirimleri, çeşitli banka vs kampanya indirimleri de olabiliyormuş.:55:

Son düzenleme:
Ozellikle;
0-18 araba koltugu
Oyun parki
Park yatak
Mini besik
Mama sand. Vssss

Ben evime yakın olduğu için ptt kargo ile yolluyorum. Geçen hafta 11 kg lik park yatağı 20.5 tl ye yolladım. Fiyat mesafeye göre değil kiloya ve şehir içi - şehirlerarası olarak değerlendiriliyor ptt de. Umarım yardımı olur:34:

Bana İstanbul dan Mersin'e PTT kargo ile 7 adet kitap 7.5 tlye geldi.
Çok bekledim. Tam olarak hesaplamadım ama bir haftayı gecmişti sanırım..

31.12.2013 e kadar ptt de kargo indirimi var ,bilginize:46:yılbaşına özelmiş

Son düzenleme:
kızlar ana dün ptt kargo ile 0-13 kğ oto koltuğu 30 tl ye geldi fikir olur umarım

balıkesirden aksaraya 9.5 kilo hoppala 31 tlye
bkesirden izmire 7-8 parça bebek kıyafeti 7.25 tl ye
bkesirden izmire ateşölçer 6.5 tl ye gitti

Back