KARGO BEDAVA!! - Ev Eşyası & Kıyafet & Kozmetik/satılmıştır.

İki adet 25 x 32 cm ölçülerinde dekoratif yastık baklavalı kılıflar fermuarlı, hiç kullanılmadı.
--Yastıkları alana turuncu ve yeşil düğmeli çıkabilen yastık kılıfı hediyemdir :) Tanesi 10 tl.

Kuzum 35 tl olsa:26: kokusu nasil ekmek kokusu gibi mi

yaa yarısından baya fazlası dolu amaa :/ onun yerine bu başlıktan varsa beğeneceğin bişey herhangi bi tane hediye olarak koyayım yanına seçeceğin. :)

kokusu nasıl desem, ekmek kokusu ne kız
böyle başlangıcı ferah, ilk sıktıgında limonumsu bi ferahlık ama iki dakkaya kayboluyo hemen.
sonra daha çok çiçek kokuları hakim birkaç saat kalıyolar.
günün sonunda da en son teninde tatlılık kalıyo, tatlı baharat gibi.

Annemlerin çeyizime koymak için aldıgı ancak benim peçete kullanma huyum olmadıgından çekmecede saklı bekleyen güzel peçete takımım. boş duracağına alıcısını bulsun dedim :)

Takımın rengi açık krem, altın yaldızlı işlemeli, çiçekleri fuşya - bordo arası. Çekmecede katlı durduklarından kırışmışlar ama alıcısına yıkanıp ütülenip gidecekler, sıfır durumdalar.

Takımda altı adet peçete
bir adet sehpa örtüsü
bir adet runner
bir adet büyük kare masa örtüsü 90 x 90
Püskülleri

Fotolara yakından bakınız çok güzel, hoş bir takım kullanmak isteyene.

Ikea dan yemek masasında yeşil dekor amaçlı kullanmak için aldıgım çiçek kokulu 3lü yeşil mum kombini :)
Yemek masasında yemek yerken otantik bi ortam olsun falan derken güveç kokusuna çiçek kokuları karışınca ortalık karıştı ehehe nerde bizde romantizm :)
evin kalanında yeterince mum oldugu için bunları mecburne satıyorum artık. sadece kokusunu denemek için iki dakikalığına yandılar. Hoş bi kokuları var. Bütün evi sarıyor.
Alındıgı gibi orjinal paketinde gönderilecektir. 12 tl.

Son düzenleme:
Bayılarak kullandıgım aşırı sevdiğim dekoratif iki fon perdem kanadı..
Fıstık yeşili rengini kamerayı ayarlayıp bi türlü tam çekemedim rengi mükemmel.
Yaldız işlemeli desenleri var.
Önceki evimde bir ay kadar kullanabildim, burada hem uzun geliyor hem de amerikan mutfak oldugundan ocağın yanında kullanamıyorum. Çok sevsem de uzun süre daha bu evde oturacağımdan işime yaramıyolar
Kalın ve kaliteli kumaşı var.
İki kanat, iki perde bağı, iki adet de kristalli bağ süsü.

Eki Görüntüle 974260

Eki Görüntüle 974269

Eki Görüntüle 974276

Eki Görüntüle 974278

Eki Görüntüle 974266

Eki Görüntüle 974267

Son düzenleme:
Annemlerin çeyiz olarak koydukları üç parça tülden ikisini ben kullanıyorum üçüncüsü hiç kullanılmadı onu satıyorum.
yukarıdaki fon perde resimlerinde de görünüyor.
Pileli, aşağı doğru genişleyen şekilde, çok şık duruyor. Pilelerde çizgi desen.

Fonların ölçüleri: Boyları standart 270. Enleri kapatma değil dekor amaçlı oldugundan 55 er. Pileli. aşağı doğru daha genişliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…