• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARGO BEDAVA!! - Ev Eşyası & Kıyafet & Kozmetik/satılmıştır.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
İLK BEŞ ALIŞVERİŞE KARGO BEDAVA DAHA NE YAPAYIMMM :)

Selamlar,
Evde kullanmadıgım fazla eşyalarımı,

Kilo aldigimdan artik giyemedigim kiyafetlerimi (çoğu hiç giyilmedi)

çeşitli kozmetikleri satacağım başlıga hoşgeldiniz :)
Çoklu alımlarda indirim yapılır.

-- Kıyafetler kırışık ne oldugu anlaşılmıuor diyen olursa ütüleyip foto çekerim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazanın altından çıkardığım için buruş buruşlar evet ütülemeye üşendim :/
Alacak arkadaşlara yıkanıp ütülenip öyle gidecekler.
Askıya asınca karanlık çıktıklarından yatağa sererek çektim, elimle kırışıkları düzelttim filan derken biraz fazla geniş çıktılar bu kadar geniş durmuyolar aslında :)

Junk House %100 pamuk, M ve L bedenlere olur. yumuşacık, kışın ortasında bile çok sıcak tutuyor. Aşırı sıcak tuttuğundan hiç giyemedim. 25 tl.

$goofy1.jpg $goofy3.jpg $goofyyyyyy.jpg

Koton dan V yaka, bej renk ince kazak. L beden ama üste yapışan kumaş M de olur. 10 tl.
$bejkazak1.jpg $bbbbbbbbb.jpg

LOFT kalın V yakalı kazak. M ve L bedenlere olur. 12 tl.
$yyyyy.jpg $yeþilloft2.jpg

Xside'dan pembemsi renkte kalın kazak V yaka, dekoltesi biraz genişçe. İki adet cebi var. M ve L bedene olur. 15 tl.
$pppppp.jpg $paaaaaaaaaaaa.jpg

LOFT kırmızı hırka. M beden. Fermuarlı, kalın sayılır. 13 tl.
$lofthýrka1.jpg
Bu da fermuarı açık hali:
$lofthýrka2.jpg

Xside kendinden gömlekli kazak :) Bordo renk gibi, M ve L beden. Ponçik ponçik pötürcükleri var. 14 tl.
$yakalýkazak1.jpg $yakalýkazak2.jpg

Collezione'nin iyi zamanlarından alınmış yumuşak dokulu süeter. S beden. M de olabilir. 10 tl.
$suveter.jpg

Kaşmir kazak, dokusu çok yumuşacık, kediye sarılır gibin. :) S ve M bedene olur. 15 tl.
$kaþmirkazak.jpg $kaþmirkazak2.jpg

Bej renk kazak. M ve L bedene olur. 8 tl.
$baaaaaaaaaaaa.jpg $baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Colin's fıstık yeşili V yaka tişört. S ve M bedene olur. 7 tl.
$yeþilcoolins1.jpg $kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.jpg

DeFacto dan toz pembe tişört. 7 tl. Giyilmedi.
$tttttttttt.jpg $ttttttttttttttttttttttttttttttt.jpg

Xside mavi kolları dirseğe kadar. Üste yapışan cinsten, incecik kazak sayılabilir. Rengi biraz koyu çıkmış, bir iki ton daha açık ve hoş normalde. M ve L bedene olur. 8 tl.
$mmmmmmmmmmmmmmm.jpg $mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.jpg

Xside bordo renk bayan gömlek. L beden yazıyor. Hiç giyilmedi. Çok kırışık çıkmış ama belinde arkada burma var. 8 tl.
$kýrmýzýgömlek1.jpg $kýrmýzýgömlek2.jpg

ZARA Basics pileli efil efil etek. L beden yazıyor. Beli lastikli. Cepleri var. Bir iki kez evde giydim sadece. 8 tl.
Eki Görüntüle 954963 Eki Görüntüle 954964 Eki Görüntüle 954968

Bol kesim efil efil beyaz uzun kollu. İnce. Modeli bol S M L hepsine olur. 8 tl.
Eki Görüntüle 954978 $bbbbbbeyyyy.jpg

Lcw hiç giyilmemiş siyah keten pant. 42 beden. 25 tl.
$pantolon.jpg $pantolon2.jpg

C & A dan alınma hiç giyemediğim bu beyaz elbiseyi çok severek seçmiştim. Astarsız, hafif tranparan gibi. İçten ek bişeyler giyerek veya plaj giysisi olarak kullanılabilir. L beden. 25 tl.
$beyazelbise1.jpg $beyazelbise2.jpg $eeeeeeeeeeee.jpg $eeeeeeeeeeeeeeeeeeee.jpg

Bayılarak aldığım alt kısmı mini sayılabilecek mavi elbise. Sadece iki kez giyebildim üstünde L beden yazıyor. 25 tl.
$aaaaaaa.jpg $aaaaaaaaaaa.jpg $aaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg $aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg $aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

He & she S ve M bedene olabilir tişört. 5 tl
$hhhhhhhhhhhh.jpg $hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpg

Antalya baskılı tişört, minik bi defosu vardı o nedenle evde giymelik S ve M bedene olur, 3 tl.
$antalya.jpg

Siyah kaliteli kalın yünden hırka. S beden. Fermuarın tutup yukarı çektiğimiz zımbırtısı kopmuş kaybolmuş. iki üç liraya taktırıp kullanabilirsiniz hiç giyilmedi. 5 tl.
$yünhýrka.jpg

Kullanılmamış sadece mağazadan alındıktan sonra yıkanmış kırmızı sütyen 80 beden. Push up destekli. Yüksek derecede yıkanınca dantelleri pörsümüş azcık. 4 tl.
$ssssssssssssss.jpg $sssssssssssssssss.jpg

Evde spor yaparken atlayıp zıplarken giyerim diye aldığım kocaman efil efil xxxl tişört. terletmeyen pamuktan.
iki üç kere giydim ama çamaşır makinasının azizliğine ugradı ve yüksek ısıdan üstündeki baskı zarar gördü. Onun dışında sorunu yok. 2 tl.
$gaveupsex.jpg $gaveupsex2.jpg

ZARA Basics pileli efil efil etek. L beden yazıyor. Beli lastikli. Cepleri var. Bir iki kez evde giydim sadece. 8 tl.
Eki Görüntüle 954963 Eki Görüntüle 954964 Eki Görüntüle 954968

Bol kesim efil efil beyaz uzun kollu. İnce. Modeli bol S M L hepsine olur. 8 tl.
Eki Görüntüle 954978 Eki Görüntüle 954989

Lcw hiç giyilmemiş siyah keten pant. 42 beden. 25 tl.
Eki Görüntüle 954993 Eki Görüntüle 954995

C & A dan alınma hiç giyemediğim bu beyaz elbiseyi çok severek seçmiştim. Astarsız, hafif tranparan gibi. İçten ek bişeyler giyerek veya plaj giysisi olarak kullanılabilir. L beden. 25 tl.
Eki Görüntüle 955004 Eki Görüntüle 955006 Eki Görüntüle 955014 Eki Görüntüle 955016

Bayılarak aldığım alt kısmı mini sayılabilecek mavi elbise. Sadece iki kez giyebildim üstünde L beden yazıyor. 25 tl.
Eki Görüntüle 955033 Eki Görüntüle 955034 Eki Görüntüle 955035 Eki Görüntüle 955036 Eki Görüntüle 955037

He & she S ve M bedene olabilir tişört. 5 tl
Eki Görüntüle 955045 Eki Görüntüle 955046

Antalya baskılı tişört, minik bi defosu vardı o nedenle evde giymelik S ve M bedene olur, 3 tl.
Eki Görüntüle 955047

Siyah kaliteli kalın yünden hırka. S beden. Fermuarın tutup yukarı çektiğimiz zımbırtısı kopmuş kaybolmuş. iki üç liraya taktırıp kullanabilirsiniz hiç giyilmedi. 5 tl.
Eki Görüntüle 955055

Kullanılmamış sadece mağazadan alındıktan sonra yıkanmış kırmızı sütyen 80 beden. Push up destekli. Yüksek derecede yıkanınca dantelleri pörsümüş azcık. 4 tl.
Eki Görüntüle 955050 Eki Görüntüle 955051

Evde spor yaparken atlayıp zıplarken giyerim diye aldığım kocaman efil efil xxxl tişört. terletmeyen pamuktan.
iki üç kere giydim ama çamaşır makinasının azizliğine ugradı ve yüksek ısıdan üstündeki baskı zarar gördü. Onun dışında sorunu yok. 2 tl.
Eki Görüntüle 955053 Eki Görüntüle 955054

iç çamaşırı destekli mi

Bu yeşilli tabloyu çok severek aldım, dekorasyon değişikliğinden değiştiriyorum.
Üzeri verniklidir, renkleri solmaz. 10 tl.

$4.jpg

Dört mevsim tablolardan gördüğüm en güzeli buydu çok severek almıştım. :)
Vernik kaplama yine solmaz renkli. 10 tl.

$3.jpg

şunlar da yakından:
$11.jpg

$aaaaa.jpg

kırmızı loft hırka ve iç çamaşırı düşünür müsünz takas?

canım begendiğiniz bişeyler olursa sizin başlıklardan bakarım ben de ihtiyacım olan şeylere :)

sonradan okudum pardon. :)
evet olur tabii karşılık olarak sizin baslıktan bişeyler bakmam lazım ihtiyacım olan bir ürün çıkarsa takasırız.
sizin baslıgın linkini verebilir misin burdan canım

Son düzenleme:
Back