Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KARGO BEDAVA!! - Ev Eşyası & Kıyafet & Kozmetik/satılmıştır.
Bazanın altından çıkardığım için buruş buruşlar evet ütülemeye üşendim :/ Alacak arkadaşlara yıkanıp ütülenip öyle gidecekler. Askıya asınca karanlık çıktıklarından yatağa sererek çektim, elimle kırışıkları düzelttim filan derken biraz fazla geniş çıktılar bu kadar geniş durmuyolar aslında :)
Junk House %100 pamuk, M ve L bedenlere olur. yumuşacık, kışın ortasında bile çok sıcak tutuyor. Aşırı sıcak tuttuğundan hiç giyemedim. 25 tl.
Koton dan V yaka, bej renk ince kazak. L beden ama üste yapışan kumaş M de olur. 10 tl.
LOFT kalın V yakalı kazak. M ve L bedenlere olur. 12 tl.
Xside'dan pembemsi renkte kalın kazak V yaka, dekoltesi biraz genişçe. İki adet cebi var. M ve L bedene olur. 15 tl.
LOFT kırmızı hırka. M beden. Fermuarlı, kalın sayılır. 13 tl. Bu da fermuarı açık hali:
Xside kendinden gömlekli kazak :) Bordo renk gibi, M ve L beden. Ponçik ponçik pötürcükleri var. 14 tl.
Collezione'nin iyi zamanlarından alınmış yumuşak dokulu süeter. S beden. M de olabilir. 10 tl.
Kaşmir kazak, dokusu çok yumuşacık, kediye sarılır gibin. :) S ve M bedene olur. 15 tl.
Bej renk kazak. M ve L bedene olur. 8 tl.
Colin's fıstık yeşili V yaka tişört. S ve M bedene olur. 7 tl.
DeFacto dan toz pembe tişört. 7 tl. Giyilmedi.
Xside mavi kolları dirseğe kadar. Üste yapışan cinsten, incecik kazak sayılabilir. Rengi biraz koyu çıkmış, bir iki ton daha açık ve hoş normalde. M ve L bedene olur. 8 tl.
Xside bordo renk bayan gömlek. L beden yazıyor. Hiç giyilmedi. Çok kırışık çıkmış ama belinde arkada burma var. 8 tl.
Bol kesim efil efil beyaz uzun kollu. İnce. Modeli bol S M L hepsine olur. 8 tl. Eki Görüntüle 954978
Lcw hiç giyilmemiş siyah keten pant. 42 beden. 25 tl.
C & A dan alınma hiç giyemediğim bu beyaz elbiseyi çok severek seçmiştim. Astarsız, hafif tranparan gibi. İçten ek bişeyler giyerek veya plaj giysisi olarak kullanılabilir. L beden. 25 tl.
Bayılarak aldığım alt kısmı mini sayılabilecek mavi elbise. Sadece iki kez giyebildim üstünde L beden yazıyor. 25 tl.
He & she S ve M bedene olabilir tişört. 5 tl
Antalya baskılı tişört, minik bi defosu vardı o nedenle evde giymelik S ve M bedene olur, 3 tl.
Siyah kaliteli kalın yünden hırka. S beden. Fermuarın tutup yukarı çektiğimiz zımbırtısı kopmuş kaybolmuş. iki üç liraya taktırıp kullanabilirsiniz hiç giyilmedi. 5 tl.
Kullanılmamış sadece mağazadan alındıktan sonra yıkanmış kırmızı sütyen 80 beden. Push up destekli. Yüksek derecede yıkanınca dantelleri pörsümüş azcık. 4 tl.
Evde spor yaparken atlayıp zıplarken giyerim diye aldığım kocaman efil efil xxxl tişört. terletmeyen pamuktan. iki üç kere giydim ama çamaşır makinasının azizliğine ugradı ve yüksek ısıdan üstündeki baskı zarar gördü. Onun dışında sorunu yok. 2 tl.
Antalya baskılı tişört, minik bi defosu vardı o nedenle evde giymelik S ve M bedene olur, 3 tl. Eki Görüntüle 955047
Siyah kaliteli kalın yünden hırka. S beden. Fermuarın tutup yukarı çektiğimiz zımbırtısı kopmuş kaybolmuş. iki üç liraya taktırıp kullanabilirsiniz hiç giyilmedi. 5 tl. Eki Görüntüle 955055
Kullanılmamış sadece mağazadan alındıktan sonra yıkanmış kırmızı sütyen 80 beden. Push up destekli. Yüksek derecede yıkanınca dantelleri pörsümüş azcık. 4 tl. Eki Görüntüle 955050 Eki Görüntüle 955051
Evde spor yaparken atlayıp zıplarken giyerim diye aldığım kocaman efil efil xxxl tişört. terletmeyen pamuktan. iki üç kere giydim ama çamaşır makinasının azizliğine ugradı ve yüksek ısıdan üstündeki baskı zarar gördü. Onun dışında sorunu yok. 2 tl. Eki Görüntüle 955053 Eki Görüntüle 955054
yok canım o kadar değil ya sadece görüntüde bi fark olmaz. sadece dantellerin tek tek tellerini düşün onlar biraz esnemiş görünüyor çok çok yakından bakarsan.
canım begendiğiniz bişeyler olursa sizin başlıklardan bakarım ben de ihtiyacım olan şeylere :)
sonradan okudum pardon. :) evet olur tabii karşılık olarak sizin baslıktan bişeyler bakmam lazım ihtiyacım olan bir ürün çıkarsa takasırız. sizin baslıgın linkini verebilir misin burdan canım