Saç Rengi ve Saç Boyama !!!!!!! karemel üstüne röfle yaptıran var mı kızlar !!!!!!!!!

xsxeker06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
21
0
86
Ankara
arkadaşlar saçlarım şu an karemel, üzerine röfle yaptırmak istiyorum ama güzel olur mu bilmiyorum!!!! bu şekilde deneyimi olanlar beni bilgilendirirseniz sevinirim :uhm:

bn varm süper oluyo tavsiye ederm doğal bi görüntü istiyosan yap

ne tür bi karamel sacların bılmıyorum ama genelde acık karamelde guzel duruyor Evet gercekten cok guzel duruyo bende yaptırdım tam olarak röflemydı bılemıcem ama böle sarı sarı arlarda cok hos olmustuu herkes beyendı canım :)

merhaba,
kendi sacının rengi ise harika, ama boya ise , boya yıkandıkca aktıgından ve renkler soldugundan röfle ile yanyana solgun durabilir bir süre sonra.Dolayısıyla eger boyaysa, karamel boyanı yeniletip, üzerine röfle attırmanı tavsiye edebilirim.

ablam yaptırdı benımde karamel uzerıne sık röfle. cok guzl oldu . ama tabı rofle yaparken kuaforun yapacagı sarı cok onemlı. yanı karamele yakısan bı sarı yapması lazım

bn bu şeklde yaptrdm cnm önce saçm açk renge boyandı üstüne de brkaç paket bal köpüğü tonlarnda attrdm..

tşk ederim canım çok beğendim saç rengini ben biraz daha yoğun attırayım diyorum bakalım gidicem cumartesi inşallah güzel bişey çıkar ortaya....

Ben de karamelin üzerine röfle istiyorum. Güzel olacağını düşünüyorum, yaptırınca bir fotoğraf eklersen bize de fikir olmuş olur =)

tşk ederm ya bn de istiyodm yoğun yaptrmak ama cesaret edemedm açkçası nasl olcağını bilmiodm :)) belki bi dahaki sefere yaparm güzel oldu çünkü :)

tşk ederm cnm.. ya aslnda ani oldu bnm ne zmandr böle bi fikrm vardı.. zemin rengini tutturmak lazm öncelikle.. üç boyayla karıştırdılar rengini numaraları 6, 6.55, 8.78.Üstüne de bal köpüğü attırdım o kdr yani umarım yardmcı olmuşumdur ama zeminin açık renklerde olması önemli mutlaka

saol canımm çok yardımcı oldunn umarım benimki de böyle güzel tutafisfisfisr

Ark.lar Rojda Demirerin bu saç renginin tam olarak ne olduğunu bilen varmı? karamel üstüne balyajmı bu?

Son düzenleme:
bnmde saçlarım karamel üstüne röfle gayet hoş duruyor cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…