Kızlar çok kararsızım siz beğendiğiniz modelleri söyler misiniz bana da fikir olsun.Özellikle porselende kırılma ya da desenlerinin solması gibi durumlar yaşayan varsa uyarsın lütfen:26:
Hepsi o kadar güzel ki...Seçmek zor kolay gelsin:)Kare takımlara bende bayılıyorum ve çok şık duruyorlar.Desenler bir zaman sonra maalesef soluyor.O kadar makıneye ve yıkanmaya çok uzun seneler dayanmıyorlar.
Zaten o yüzden yemek takımlarına çok para dökmek iyi bir fikir gibi gelmiyor bana.Kırılınca,deseni solunca insan verdiği paraya acırmış gibi geliyor.En iyisi çeyiz kampanyalarıyla beraber filan almak sanırım.
benim yemek takimim bu. desenine modeline sekline bayilarak almistim bayilarak da kullaniyorum. cok sik ve zarif ozellikle coook da kullanisli. bazen cat cur carptiriyorum biyerlere ( tabiki de yanlislikla :) hicbirsey olmuyor. tavsiye ederim.
Roy King Samite Bone China 82 Kare Parça Yemek Takımı - Porselen Yemek Takımı Çeşitleri
Öncelikle konuyu açan arkadaşın ellerine sağlık.Tüm takımları bir arada görmek harika olmuş.Ben Kütahya porselenin aliza serisine bayılıyorum özellikle 25118 kodlu ürünü alıcam kesinlikle çeyizime.Tek sevmediğim olayı kütahyanın fincan olması.Takımında fincanlar yerine supla tarzı ürünler konulabilir diye düşünüyorum.Çünkü hepimiz fincan alıoruz evimize ekstra yemek takımında gereksiz buluyorum ben
2-Bernardo waves
Eki Görüntüle 346926
arkadaslar içinizde bu takımı kullanan varmı? bugün bernardo outletine gittim fiyat aldım 1699-200 tl bayram indirimini düşünce 1500 lıraya gelıyor + çatal bıçak takımını da hediye ediyorlar
benim beğendiğim bernardo waves
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?