Kare Yemek Takımları

Kızlar çok kararsızım siz beğendiğiniz modelleri söyler misiniz bana da fikir olsun.Özellikle porselende kırılma ya da desenlerinin solması gibi durumlar yaşayan varsa uyarsın lütfen:26:

Hepsi o kadar güzel ki...Seçmek zor kolay gelsin:)Kare takımlara bende bayılıyorum ve çok şık duruyorlar.Desenler bir zaman sonra maalesef soluyor.O kadar makıneye ve yıkanmaya çok uzun seneler dayanmıyorlar.

Hepsi o kadar güzel ki...Seçmek zor kolay gelsin:)Kare takımlara bende bayılıyorum ve çok şık duruyorlar.Desenler bir zaman sonra maalesef soluyor.O kadar makıneye ve yıkanmaya çok uzun seneler dayanmıyorlar.

Zaten o yüzden yemek takımlarına çok para dökmek iyi bir fikir gibi gelmiyor bana.Kırılınca,deseni solunca insan verdiği paraya acırmış gibi geliyor.En iyisi çeyiz kampanyalarıyla beraber filan almak sanırım.

aynen öyle..Yemek,çatal bıçak ve tencere takımlarının bir arada oldugu setler var.Çok daha uygunlar.Sonuçta hepsi yıpranıyor,uygun toplu almakta fayda var.

Mesela Karacanın kare yemek takımları 1230 tl,yani solacağını düşününce çok gibi gliyo bana,bi de kırılınca acır gerçekten insan 600 e de var takımlar ama yuvarlak tabi yuvarlaka lıp iki takım alınabilir onun yerine ne biliyim çok kararsızım

Berf'in yemek takımları 550 ve çok güzel modeller var,ama kalitesini bilemiyorum,karacada kırılan tabakların değiştirildiğini biliyorum berfde bu yoktur herhalde

kare yemek takımlarının kullanımının zor olduğunu söylemişlerdi, uç kısımları kırılıyor muş bnede öyle istemiştim ama yuvarlak aldım. yinede zevk meselesi tabi

Çok güzel bi konu olmuş
Tüm modelleri bir arada görebilicez
Bende çeyiz hazırlıkları içindeyim şu sıralar, hangi takımı alacağıma karar veremedim.
Çeyiz setleri fiyat olarak uygun oluyo ancak kaşığı iyi çıksa tenceresi problemli, cezvesi iyi çıksa tabağı problemli diye diğer konularda yazmışlar.
O yüzden kafam iyicene karıştı.
Sonuçta uzun zaman kullanılcak şeyler bunlar, ne yapıcam bilmiyorum

Hepinize çok teşekkür ederim öncelikle.Bu aralar final haftam yaklaştığı için çok fazla giremiyorum foruma.Tatile girince başka bilmediğimiz marka takımlar ya da modeller var mı onları da araştıracağım.Ama benim aklımda şu anda Kütahya var.Hem kalitesi tartışılmaz hem de fiyatı Karaca'ya göre daha uygun.

Öncelikle konuyu açan arkadaşın ellerine sağlık.Tüm takımları bir arada görmek harika olmuş.Ben Kütahya porselenin aliza serisine bayılıyorum özellikle 25118 kodlu ürünü alıcam kesinlikle çeyizime.Tek sevmediğim olayı kütahyanın fincan olması.Takımında fincanlar yerine supla tarzı ürünler konulabilir diye düşünüyorum.Çünkü hepimiz fincan alıoruz evimize ekstra yemek takımında gereksiz buluyorum ben

Yemek takımın çok güzelmiş canım,güle güle kullan.Bu markayı ilk kez duyuyorum,inşallah 1 ay sonra böyle takımları da araştırıp koyacağım buraya.

Teşekkür ederim canım,hepimizin işine yarasın da ne mutlu bana Kütahya'nın fincanlarının olmasını ben de sevmiyorum.Çünkü başka fincan takımlarım da var benim,bir de onlar eklenince gereksiz yere fincan kalabalığı olacak.Kütahya'nın dediğin modelini ben de çok beğeniyorum canım,aslında çoğu takımlar güzel ama ben yine de içlerinde en düşük fiyatlısını seçeceğim.Pahalı bir şey almayı düşünmüyorum

Bu yemeklerini arastirip tek tek eklemekle büyük emek sarfetmissin, emegine saglik..
Benim de misafirlik yemek takimim karacadan ve kare model... :=)

Kızlar link vermek yasak ama buraya da bir bakın isterseniz HÜMRAN PORSELEN cok değişik ürünler var.
ben az daha ortası kelebekli olanını alacaktım son anda vaz gectim. sonra bernardodan kare aldım. modelini bulamıyorum bit türlü. tabakları kare ama corba kasesi ücgen gibi, kenarları yaldızlı..
resimlerde cok iyi görünmüo ama bernardodan bile daha iyi örünüo gerçekte, çok kaliteli görünüolar
link silinirse diye yazayım: google'dan hümran porselen diye aratabilrisiniz

Son düzenleme:
2-Bernardo waves
Eki Görüntüle 346926

arkadaslar içinizde bu takımı kullanan varmı? bugün bernardo outletine gittim fiyat aldım 1699-200 tl bayram indirimini düşünce 1500 lıraya gelıyor + çatal bıçak takımını da hediye ediyorlar

benim beğendiğim bernardo waves

Eklentiler

• $fotoğraf1.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 1.898
  • $fotoğraf2.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 4.184
  • $fotoğraf3.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 560

Ben 23 kasımda bu takımdan aldım yarın elimde olacak canım... üç ayda fiyat ne kadar değişmiş indirim yapıyor gibi gözüküp bindirim yapıyorlar ben 1.799 a aldım çatal bıçak takımı hediye + 200 tl hediye çeki... Hatta hediye çekinin fiyatını düşün dedim düşmediler

Bende hisarın yemek takımını aldım ama fotoğraf paylaşmayı bilemiyorum 100 yıl garantili her parçası kırılsın getir,rengi atarsa getir dedi çok zarif ayrıca. Ben sakar biri olduğum için kırılan parça iadesi benim için süper oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…