• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kare porselen yemek takımı

elif.karal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
6
0
86
İstanbul
Herkese Selamlar,

Yemek takımımı kare porselen yemek takımlarından almak istiyorum. Yuvarlaklara göre biraz daha pahalılar ama çok modern duruyorlar. Fakat birkaç kişiden kare yemek takımlarının bulaşık makinesinde kırıldığını duydum. Bu kadar para verdikten sonra kırılırlarsa çok üzülürüm. Kare porselen yemek takımı kullanan yada çevresinden bu konuda yorum duyan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

canımgunluk kullandıgım yemek takımım kare hıçbir şikayetım yok tavsıye edbilirm yanı
onun kırılcagı varmış kırlmış :)

bende kare almayı düşünüyordum kimse tavsiye etmedi kullanışsız oluyor bulaşık makinesinde yıkanırken sorun çıkıyor dediler vazgeçtim almadım sen iyice araştır yinede canım

kareler gerçekten çok modern canım bumuyani arkadaşımın da dediği gibi kırılacağı varmış:)bence kesinlkle kare almalısın..

canım benim kahvaltı takımım kare.tamam çok şık,çok modern duruyor ama makineye dizerken çok problem yaşıyorum.dengeli durmuyor,hemen bi köşesine bayılıveriyo tabaklar,geçen makineden çıkarırken baktım bi kenarı çatlamış hemen bitanesinin,yuvarlakların kullanımı daha kolay makineye dizmesi daha rahat.ama şık olsun diyorsanda kareler gerçekten başka bi hava katıyora.s

evet,cok modernler,bende de kare,bulasik makinesinde sorunumuz yok,tam tersi cok rahat giriyor ve yikaniyor,benim makinede yuvarlak yerine kareleri dizmek daha kolay :))sanirim bu makinede tabak bolumunun yeriyle ilgili olan bisey.kullanisi bakimindan biraz sorunlu,bana buyuk geliyor mesela,servis tabagi diyorlar yanlis solemiyorsam,(yanlisimi mazur gorun )yani alttaki buyuk olan tabagi da fazla buyuk.nerdeyse tepsi kadar:)))))) bana o bakimdan kullanissiz gelmisdir.

Back