- 11 Eylül 2023
- 625
- 72
-
- Konu Sahibi Kleopatra11
Acaba o öğrencilere gösterdiği neydi bakın arkadaşlar nefesi tutunca daha net belli oluyor dediTabi ki söylerdi. drlar sizden olumsuz şeyleri saklamazlar.
olacaklar olabilir. mitral kapaklar olabilir. kalbin teknik yapısıdır veya ufak bir sızıntı vardır veya minik bir delik vardır. Cook ciddi birsey olsa söylerdi yani siz üzülmeyin diye saklamazlarAcaba o öğrencilere gösterdiği neydi bakın arkadaşlar nefesi tutunca daha net belli oluyor dedi
Stres ve uykusuzluk varmı diye sordu birde geçen sene hiç birşey yoktu kalbimde bu panik ataklar stres kalbime zarar verdi sanırımolacaklar olabilir. mitral kapaklar olabilir. kalbin teknik yapısıdır veya ufak bir sızıntı vardır veya minik bir delik vardır. Cook ciddi birsey olsa söylerdi yani siz üzülmeyin diye saklamazlar
kalinlasma olmuş olabilirStres ve uykusuzluk varmı diye sordu birde geçen sene hiç birşey yoktu kalbimde bu panik ataklar stres kalbime zarar verdi sanırım
Korkuyorum yakalinlasma olmuş olabilir
korkma sorun yok. Bir süre tansiyon ilacı verebilir glutensiz beslen. eskisinden iyi olursunKorkuyorum ya
Tansiyon sorunum yok canım düşüktür hep gluten tuz ve şeker hayatımda neredeyse hiç yokkorkma sorun yok. Bir süre tansiyon ilacı verebilir glutensiz beslen. eskisinden iyi olursun
hiç korkma o zaman teknik bir kısmını göstermiştir.Tansiyon sorunum yok canım düşüktür hep gluten tuz ve şeker hayatımda neredeyse hiç yok
İnşAllah bende olsa söylerdi diye düşünüyorum tüm kanlarim temiz çıktıhiç korkma o zaman teknik bir kısmını göstermiştir.
ama panik atagin var ve tutacak gibi. bol bol nefes egzersizi yap nefesini al 5 saniye içinde tut ya as yavaş ver aklına geldikçe yapİnşAllah bende olsa söylerdi diye düşünüyorum tüm kanlarim temiz çıktı
sorsaydın o an hocaya bıze sorana kadar bende anksıyete var birşeyin yok abartmaAcaba o öğrencilere gösterdiği neydi bakın arkadaşlar nefesi tutunca daha net belli oluyor dedi
Ne kadar kötü kalplisiniz gerçektensorsaydın o an hocaya bıze sorana kadar bende anksıyete var birşeyin yok abartma
bende de var anksiyete o an sorarım mesela buradaki insanlar nerden bilsin mantıklı düşün illa 100 kişiden sen iyisin bişeyin yok duymayı bekleme kötü değilim böyle ters tepkiler seni şaşırtır panik ataktada anksiyetede bilerek dikkatını dagıtmak için yaparlarNe kadar kötü kalplisiniz gerçekten