Kardeşlerin miras kavgası kanlı bitti: 2 ölü, 1 yaralı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, emekli banka müdürü 55 yaşındaki Ahmet Cirit miras nedeniyle tartıştığı kardeşi 45 yaşındaki Gülten Foçadan ile eşi 51 yaşındaki Sedat Foçadan ve yeğeni 20 yaşındaki Selin Foçadan'ı tabancayla vurdu.
Sitene Ekle

DHA

Gülten ve Sedat Foçadan olay yerinde hayatını kaybederken kızları Selin Foçadan ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Eski Belediye Caddesi üzerindeki evde meydana geldi. Emekli banka müdürü Ahmet Cirit aralarında miras yüzünden husumet bulunan kardeşi Gülten Foçadan ile konuşmak için evine geldi. Kısa bir süre sonra Cirit ile kardeşi Foçadan tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cirit yanında getirdiği tabancayla Gülten Foçadan ile eşi Sedat Foçadan ve yeğeni Selin Foçadan'a ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis eve girdiğinde Gülten Foçadan ile eşi Sedat Foçadan'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Selin Foçadan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Selin Foçadan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay sonrası Gülten Foçadan ile eşi Sedat Foçadan'ın cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Kardeşi ile eniştesini öldüren yeğenini ise ağır yaralayan Ahmet Cirit polis tarafından kısa sürede yakalandı. Öte yandan Ahmet Cirit ile Gülten Foçadan'ın miras meselesi yüzünden 15 senedir mahkemelik oldukları öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/kardeslerin-miras-kavgasi-kanli-gundem-2144317/

Nedir bu para hırsı kardeşim. O kadarmı gözünüz kör oldu yazık valla acıyorum bu zavallılara... Allah biliyor da vermiyor.. Şimdi biri mezara diğeri hapse yiyin afiyetle

Daha öncede miras meselesinden 16 yaşındaki yeğeni öldüren halayı okumuştum

bu millet para uğruna birbirini boğazlıyor

bu miras konularını okuyunca hep aklıma gelir
bizim de köyde evin altından sandık sandık eski altın çıkmış(eski bir medeniyetin) babam dayıları hop birden yok ettiler
akıbeti nedir bilmiyoruz
dayılar telefonu da değişti
ama hesaplamalara göre her birimize ömürlük yetecek paramız varmış
artık yok o ayrı

Bu Dünya'da bool bool yesinler, aksırıp tıksırana kadar yesinler, toprağın üzerine de iyi bassınlar, yarın birgün 1 metrekare yerde olacaklar nasılsa

Bizimkilerin mal paylaşımını ölmeden yapmasını şu haberleri gördükçe anlıyorum. Para için birbirini yiyor insanlar ne iş ya daha yeni gördün işte ananın babanın gittiği yeri derdin ne demek istiyorum tüm bu kardeşçiklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…