- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi kastamonu777
canım ben zaten onlarla abla gibi olmaya çalıştım etkiye tepki alamadım daha önceki yorumlardada yazdım.. evimede davet ettim dışarı çıkalım da deim tamam ben söyleyince çağırınca geliyolar sonra ben aramazsam çağırmazsam 1 sene sesleri çıkmaz belki.. ee buda benim zoruma gidiyo.. eşimi arıyolar çağırıyolar bazen ben evde yokken, ahtta ben yokken evime eşime kahvaltıya bile geldiler.. yani onlar böyle yaptıkça bende onlara karşı negatif duygular uyanıyo, sonra da değişik şekillderde eşimle arama giriyo bu duygular işteBabalari tarafindan siddet goruyor demissinz.
Boyle bi durumda kiskanmak yerine ben derdim esime ara sira: napiyorlar bi ara hoparlori acta konusalim diye.
Cok cok normal esinize dusgun olmalari.
Hatta boyle bi durumda sanslisiniz diye bilirim.
Her hafta onlara gitse bile hakli, ortada siddet var acaba benim kardeslerimi annemi yine dovermi babam korkusu var.
Dengeyi cok guzel sagliyor esiniz.
Hem zaten ayda bir gider demissiniz.
Sikayer etmeye hakkiniz yok..
Kizlar abilerini baba olarak goruyor.
Benim abimde cok dusgundur bize, zamaninda babam bizden uzak bi ulkede calisti abim evin erkegiydi.
Babamla beraberiz su an ama halada abim ilgilenir bizle.
Yengemde bunun yani sira bizi gezmelere goturur. Hic yatmiyorsunuz bizde diye sitem eder mesela.
Onlarin tek dayanagi abileri, onlara cok gormeyin bunu. Evde aradiklari ortami bulamiyorlar demkki kendilerini guvende hissetmiyorlar.
Eger siz kendinizi onlarin yerine koyarsaniz hersey cok farkli olur.
Mesela anlasin birgun sinemaya gidin hep beraber cok eglenceli oluyor.
Biz gideriz abim yengem ve kardeslerim gule oynaya sakalasarak cok guzel bi gun geciririz.
Sinema olmasa bazen oturmaya gelirler biz odamiza cekilip bi film secip yengem ben kiz kardesim beraber bakariz cips icecek felan.
sen yokken eşine kahvaltı getirmelerinde bir sakınca yok bence.canım ben zaten onlarla abla gibi olmaya çalıştım etkiye tepki alamadım daha önceki yorumlardada yazdım.. evimede davet ettim dışarı çıkalım da deim tamam ben söyleyince çağırınca geliyolar sonra ben aramazsam çağırmazsam 1 sene sesleri çıkmaz belki.. ee buda benim zoruma gidiyo.. eşimi arıyolar çağırıyolar bazen ben evde yokken, ahtta ben yokken evime eşime kahvaltıya bile geldiler.. yani onlar böyle yaptıkça bende onlara karşı negatif duygular uyanıyo, sonra da değişik şekillderde eşimle arama giriyo bu duygular işte
Onlar da hasta sende hasta hepiniz hasta bir tek eşin normalkızlar mrb, öncelikle biraz anlamaya çalışarak yorum yapmanızı rica ediyorum nolur bazen çok ağır yorumlar yapılıyor üzülüyorum gerçektenşimdi mesele şu ki benim eşim kız kardeşlerine çok düşkün.. taparcasına.. annesine de öyle, onun için onlar bir melek.. neyse birkaç mevzu oldu aramızda benim kardeşlerini kıskandığımı düşünüyor ve doğru.. evet kıskanıyorum.. daha doğrusu eşimi kimseyle paylaşmak istemiyorum, onlar kardeşleri tabi sevcek ama benimde huyum böyle sevgisini gözüme sokmasın.. cep telefonu ekranına benim footoğrafımı kaldırmıs kardeşlerinin fotosunu koymuş bende gördüm bozuldum.. hastalıklı bir düşünceymiş bu kardeş kıskanmak, evet çoğu kişi şimdi aynı şeyi söyleyecek kardeş kıskanılır mı diyecek.. ama onlarda benden abilerini kıskanıyolar.. kayınvalidem eşime söylemiş seni kıskanıyolar paylaşmak istemiyolar diye.. ben bunu eşime hatırlatınca 'onlarada kızdım öyle şaçmalık olur mu sen karımsın onlar kardeşim' diyo.. ama biliyorum onlara kızmadığını bişey söylemediğini fakat bana tavır alıyo kardeşlerini kıskandığımı hissedince, kavga ettik sabah sabah ben bu saçma sapan kıskançlıktan nasıl kurutulabilirim ve en önemlisi sanırım kardeşleri ve annesi de benim onları kıskandığımın farkında.. facebooktan fotoğraf çekip çekip abilerine msj atıyolar ya bu kasti değil mi..
Eşinin neresi normal. Adam eşinin resmini kaldırıp kardeşinin resmini koyuyormuş telefonuna.Onlar da hasta sende hasta hepiniz hasta bir tek eşin normal
Olabilir bence ben de kardeşimle resmimi koyarım bazen evlendik diye her yerde eşimizin resmimi olacak ki bence sıkıntılı bir durum değil çok çok sevse ne olacak kız kardeşlerini onlar kardeş o eş her zaman yeri farklı iki tarafta kıskançlık yapıyorEşinin neresi normal. Adam eşinin resmini kaldırıp kardeşinin resmini koyuyormuş telefonuna.
canım ben zaten onlarla abla gibi olmaya çalıştım etkiye tepki alamadım daha önceki yorumlardada yazdım.. evimede davet ettim dışarı çıkalım da deim tamam ben söyleyince çağırınca geliyolar sonra ben aramazsam çağırmazsam 1 sene sesleri çıkmaz belki.. ee buda benim zoruma gidiyo.. eşimi arıyolar çağırıyolar bazen ben evde yokken, ahtta ben yokken evime eşime kahvaltıya bile geldiler.. yani onlar böyle yaptıkça bende onlara karşı negatif duygular uyanıyo, sonra da değişik şekillderde eşimle arama giriyo bu duygular işte
hayır tek değilim kardeşim var ve abla olduğum için her zaman paylaşmayı bildim annesi gibi oldum onun, kızkardeşim olmadığı için onları kızkardeşim yerine koymak istedim. ben çok samimi sıcak kanlı bi insanımdır onlara sıcak davranıp karşımda duvar gördükçe tavrım duygularım değişti.. şimdi ne yapsalar batıyor.. yanyana olduğumuzda öyle değil seviyorum onları konuşuyoruz ama beni aileden saymıyorlar sanki.diğer konu tabi ki aslında ben yokken gelmelerinde bi sakınca yok bizimde gelinimiz var bende istemem onun bizim için böyle şeyler düşünmesini ve hissetmesini ama bunlar 2 sene nişanllılığm ve 6 aydır evliliğimde bana bir kez gelmiş insanlar değiller bir kez aramadılar.. ha diyeceksiniz sen aradın mı sen gittin mi.. evet aradım gittim, çekinir dedim çağırdım yok gerisi gelmiyor bu kız bizi davet ediyor arıyor birde biz arayalım biz çağıralım demiyorlar, eşimin kızmasıyla çağırdı bikaç kez, tıkanıyoruz illa bi yerde.. çok ağladım beni sevmiyolar diye eşim hep seviyolar diye üzülmemem için dil döktü en sonundada sevmeseler ne olur ben seni seviyorum senle evlenmişim onlara ihtiyacın mı var der oldu.. evlenmeden önce aynı evdeydiler tabi kardeşlerini özlemiyodu hep onlarlaydı beni çok özlerdi her fırsatta görmek isterdi tabi şimdi durum değişti kardeşlerini özlüyo benle hep yanyana zaten bende bu yüzden garip duygulara kapılıyorumEvin tek cocugumuydunuz siz? Kardesleriniz varmi?
Bi paylasim problemi var aranizda ama kimden kaynaklaniyor bilemiyorum.
Belkide sizin burda gunahinjzi aliyoruz belkide esinizin kardeslerinin niyeti gercekten farkli.
Siz adiniza hos degil evet, ama onlarida hakli goruyorum ben.
Onlarin tam anlamda olmasa bile " babalariyla" evlendiniz.
Koruyucu melegiydi esiniz onlarin.
Hos degil pek sizede yazik ama bu on yargilari kirabilirsiniz diyorum yinede.
Diger konu,benim annem yollamaz bizi abim gile yada ablamgile yengem/ enistem izin gunundelerse.
Basbasa yemek isterler rahatsiz etmeyin diye. Bundada bi sorun goremedim ben.
Ya boşver ya dertsiz başına dert mi arıyorsun? Seni seven görmek isteyen gelir istemeyen de uzak dursun sen kocana bak kendine bak mutlu evliliğine bak uğraşma kardeşleriyle annesiyle naparsan yapsın bir süre sonra bu konuyu unutursun zaten mutlu olursun salla hayatına bak İnan bunlar dert değilhayır tek değilim kardeşim var ve abla olduğum için her zaman paylaşmayı bildim annesi gibi oldum onun, kızkardeşim olmadığı için onları kızkardeşim yerine koymak istedim. ben çok samimi sıcak kanlı bi insanımdır onlara sıcak davranıp karşımda duvar gördükçe tavrım duygularım değişti.. şimdi ne yapsalar batıyor.. yanyana olduğumuzda öyle değil seviyorum onları konuşuyoruz ama beni aileden saymıyorlar sanki.diğer konu tabi ki aslında ben yokken gelmelerinde bi sakınca yok bizimde gelinimiz var bende istemem onun bizim için böyle şeyler düşünmesini ve hissetmesini ama bunlar 2 sene nişanllılığm ve 6 aydır evliliğimde bana bir kez gelmiş insanlar değiller bir kez aramadılar.. ha diyeceksiniz sen aradın mı sen gittin mi.. evet aradım gittim, çekinir dedim çağırdım yok gerisi gelmiyor bu kız bizi davet ediyor arıyor birde biz arayalım biz çağıralım demiyorlar, eşimin kızmasıyla çağırdı bikaç kez, tıkanıyoruz illa bi yerde.. çok ağladım beni sevmiyolar diye eşim hep seviyolar diye üzülmemem için dil döktü en sonundada sevmeseler ne olur ben seni seviyorum senle evlenmişim onlara ihtiyacın mı var der oldu.. evlenmeden önce aynı evdeydiler tabi kardeşlerini özlemiyodu hep onlarlaydı beni çok özlerdi her fırsatta görmek isterdi tabi şimdi durum değişti kardeşlerini özlüyo benle hep yanyana zaten bende bu yüzden garip duygulara kapılıyorum
Bu yüzden babalık görevini o devralmış ve bu yüzden daha da düşkünler demek ki. Kıskanılacak hiçbir şey yok ortada :) kimi insanların aile bağları normalden daha güçlü olabiliyor.evet canım hayatta ama babası pek iyi bi baba değil onun tabiriyle.. belkide o yüzden çok dşkün çünkü anneside kızlarda bazen şiddet görüyorlarmış
hayır tek değilim kardeşim var ve abla olduğum için her zaman paylaşmayı bildim annesi gibi oldum onun, kızkardeşim olmadığı için onları kızkardeşim yerine koymak istedim. ben çok samimi sıcak kanlı bi insanımdır onlara sıcak davranıp karşımda duvar gördükçe tavrım duygularım değişti.. şimdi ne yapsalar batıyor.. yanyana olduğumuzda öyle değil seviyorum onları konuşuyoruz ama beni aileden saymıyorlar sanki.diğer konu tabi ki aslında ben yokken gelmelerinde bi sakınca yok bizimde gelinimiz var bende istemem onun bizim için böyle şeyler düşünmesini ve hissetmesini ama bunlar 2 sene nişanllılığm ve 6 aydır evliliğimde bana bir kez gelmiş insanlar değiller bir kez aramadılar.. ha diyeceksiniz sen aradın mı sen gittin mi.. evet aradım gittim, çekinir dedim çağırdım yok gerisi gelmiyor bu kız bizi davet ediyor arıyor birde biz arayalım biz çağıralım demiyorlar, eşimin kızmasıyla çağırdı bikaç kez, tıkanıyoruz illa bi yerde.. çok ağladım beni sevmiyolar diye eşim hep seviyolar diye üzülmemem için dil döktü en sonundada sevmeseler ne olur ben seni seviyorum senle evlenmişim onlara ihtiyacın mı var der oldu.. evlenmeden önce aynı evdeydiler tabi kardeşlerini özlemiyodu hep onlarlaydı beni çok özlerdi her fırsatta görmek isterdi tabi şimdi durum değişti kardeşlerini özlüyo benle hep yanyana zaten bende bu yüzden garip duygulara kapılıyorum
Evli olup olmamam neyi değiştiriyor?
Evliyim, abimle aramda 20 yaş var. Babam gibidir yani. Hala abimin fotoğrafımı koymasıyla ne alakası var anlayamadım ama siz yine de kötü niyetlerinizi kendinize saklayın.kızkardeşinin resmini teline koyan erkek görmedim duymadım hiçveeee
merak ettim cevap verip vermemek size kalmış
Evliyim, abimle aramda 20 yaş var. Babam gibidir yani. Hala abimin fotoğrafımı koymasıyla ne alakası var anlayamadım ama siz yine de kötü niyetlerinizi kendinize saklayın.