- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi kastamonu777
Babalari tarafindan siddet goruyor demissinz.
Boyle bi durumda kiskanmak yerine ben derdim esime ara sira: napiyorlar bi ara hoparlori acta konusalim diye.
Cok cok normal esinize dusgun olmalari.
Hatta boyle bi durumda sanslisiniz diye bilirim.
Her hafta onlara gitse bile hakli, ortada siddet var acaba benim kardeslerimi annemi yine dovermi babam korkusu var.
Dengeyi cok guzel sagliyor esiniz.
Hem zaten ayda bir gider demissiniz.
Sikayer etmeye hakkiniz yok..
Kizlar abilerini baba olarak goruyor.
Benim abimde cok dusgundur bize, zamaninda babam bizden uzak bi ulkede calisti abim evin erkegiydi.
Babamla beraberiz su an ama halada abim ilgilenir bizle.
Yengemde bunun yani sira bizi gezmelere goturur. Hic yatmiyorsunuz bizde diye sitem eder mesela.
Onlarin tek dayanagi abileri, onlara cok gormeyin bunu. Evde aradiklari ortami bulamiyorlar demkki kendilerini guvende hissetmiyorlar.
Eger siz kendinizi onlarin yerine koyarsaniz hersey cok farkli olur.
Mesela anlasin birgun sinemaya gidin hep beraber cok eglenceli oluyor.
Biz gideriz abim yengem ve kardeslerim gule oynaya sakalasarak cok guzel bi gun geciririz.
Sinema olmasa bazen oturmaya gelirler biz odamiza cekilip bi film secip yengem ben kiz kardesim beraber bakariz cips icecek felan.
Boyle bi durumda kiskanmak yerine ben derdim esime ara sira: napiyorlar bi ara hoparlori acta konusalim diye.
Cok cok normal esinize dusgun olmalari.
Hatta boyle bi durumda sanslisiniz diye bilirim.
Her hafta onlara gitse bile hakli, ortada siddet var acaba benim kardeslerimi annemi yine dovermi babam korkusu var.
Dengeyi cok guzel sagliyor esiniz.
Hem zaten ayda bir gider demissiniz.
Sikayer etmeye hakkiniz yok..
Kizlar abilerini baba olarak goruyor.
Benim abimde cok dusgundur bize, zamaninda babam bizden uzak bi ulkede calisti abim evin erkegiydi.
Babamla beraberiz su an ama halada abim ilgilenir bizle.
Yengemde bunun yani sira bizi gezmelere goturur. Hic yatmiyorsunuz bizde diye sitem eder mesela.
Onlarin tek dayanagi abileri, onlara cok gormeyin bunu. Evde aradiklari ortami bulamiyorlar demkki kendilerini guvende hissetmiyorlar.
Eger siz kendinizi onlarin yerine koyarsaniz hersey cok farkli olur.
Mesela anlasin birgun sinemaya gidin hep beraber cok eglenceli oluyor.
Biz gideriz abim yengem ve kardeslerim gule oynaya sakalasarak cok guzel bi gun geciririz.
Sinema olmasa bazen oturmaya gelirler biz odamiza cekilip bi film secip yengem ben kiz kardesim beraber bakariz cips icecek felan.