kardeşleri kıskanmak..

ya beni tam anlayan biri çıktı şükür..

Reactions: ZOE
çok doğal kıskanmanız...ama çokta abartmayın..sizinde kardeşiniz falan varsa sizde öyle davranın..hiçç kafanıza takmayın..benim eşimde ablasına annesine aşırı düşkün..sgörüştükleri zaman sanki 40 yıldır görüşmüyorlarmış gibi sarılıyor öpüyor eşim..ve nerdeyse hergün görüyor..o yüzden takmayıp gülüp geçmek lazım..

Kardeş ile eşin farklı anlamlarda sevildiğinin ikinizin yerinin farklı olduğunun bilincine varmanız lazım. Ne yapıyorlar yani aranızı mı bozuyorlar, kavga mı ediyorlar sizinle. Yatakta aranıza mı giriyorlar. Tel de resimlerini koysa ne olur sanki eski sevgilisi bununla mı değerinizi ölçüyorsunuz. Size ilgisiz mi hep onlara mı zaman ayırıyor. Siz de biraz sevmeye onlarla vakit geçirmekten hoşlanmaya başlarsan sorun kalmaz ne var ki bir arada olsanız vakit geçirseniz kendi kardeşiniz gibi görseniz. Rakip olarak algılamayın yani çok saçma. Bu durumda eşinizle sorun çıkaran siz oluyorsunuz her onlar geldiğinde gittiğinizde yüz asıyorsanız döndüğünüzde kavga çıkıyorsa bu onların değil sizin yüzünüzden olan birşey oluyor eşiniz de onlardan hazetmediğinizi anladığı için tepki veriyor

Eşinin bu yaptığı dışında herşey normal. Senin kıskanmanın sebebi de eşinin davranışı sanırım.

ben zaten önceki yorumlarımda da onları kardeş gibi görmeye çalıştığımı daha çok görüşmek için çaba sarfettiğimi ama bi tepki alamadığımı yazdım, onlar beni sevmiyormuş gibi geliyor beni aileden saymıyormuş gibi geliyor sanırım bu yüzden de eşimin onlara olan sevgisini kıskanıyorum..

Kıskançlık sizin elinizde olsaydı yapmazdınız zaten. Kısıtlamaya çalışın kendinizi. Eşinize ve çevrenizdekilere belli etmeyin.
Siz kıskandıkça buna devam edeceklerdir .

Slm canım, aslında annesine kızkardeşlerine değer veren erkek, eşine değer verir.

Unutmamanız gereken şey, hani siz artık ben evlendim eşimin önceliği benim diye düşünüyorsunuz ya, hayır efendim. Öncelik diye bir şey yok. Ne seni ve evladını, ne ebeveynlerini ve kardeşlerini ön plana almayacak bir erkek. Evilik denge demektir. Sizden önce ebeveynleri ve kardeşleri vardı, ömrü yettiğince o insanlar kardeşleri ve ebeveynleri olarak kalacak, aynı şey sizin aileniz içinde geçerli. Evilik ise kan bağı taşımayan resmi bir şey, boşanırsın bir daha birbirinin yüzünü görmezsin.Bu ihtimal herzaman var. Bu yüzden denge diyorum. Bu yazdıklarımı iki ayrı kefeye koy, kıskanmanın ne kadar saçma olduğunu anlarsın.

Sözün özü, eşin dengeyi kuracak.

Bunu kusura bakmayın ama çok saçma buluyorum.
Eşin aynısını yapsa burda hepimiz yuhalardık muhtemelen.
Bence güzel şeyler bunlar. Tabi siz dozunu kaçırıp eşinizi çıldırtmazsanız
Onlar kardeşi olsa bile dönüp geleceği yer sizin yanınız.
Tabi siz olayı paranoyak hale getirmezseniz

bende paranoyaklık haline getirmemek için sizin fikirlerinizi almaya çalışıyorum..

aslında eşim dengeli biridir, adaletlidir.. sürekli kardeşlerim kardeşlerim annem babam diyen beni onlara ezdiren yada sürekli benim karım herkesten önemlidir diyen benim onları ezmeme izin veren tavırları yoktur,sen karımsın onlar kardeşlerim hepinizin yeri ayrı der, ben abarttım işte dengeyi değil dengesizce beni daha çok sevmesini istiyorum bazen.. söyledikleriniz çok mantıklı ve doğru kulağıma küpe olacak teşekkür ederim çok..

Canım benim erkekler abi oldukları için doğal olarak koruma içgüdüsü var onda da. Hemde kardeşlik bağları kuvvetli. Aralarında çok yaş farkı yoksa eğer bunun böyle olması biraz da normal. Sende sanırım sanki beni daha az seviyor gibi bir düşünceye kapıldın, fakat ailesinden bir an bile ayrılamayacak olsa seninle evlenemezdi :) Onun ailesi artık sensin. Birde babası hayatta mı eşinizin ?

evet canım hayatta ama babası pek iyi bi baba değil onun tabiriyle.. belkide o yüzden çok dşkün çünkü anneside kızlarda bazen şiddet görüyorlarmış

Canım benim, bak eşin ne güzel söylemiş hepinizin yeri ayrı. Seni kardeşlerini sever gibi sevse inan bana zaten evli olmazdınız. O yüzden bunları hiç kafacığına takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…