kardeşleri kıskanmak..

yok eşim hiç o yönden bakmıyo olaya yani totusunun kalkması filan söz konusu değil aksine sinir oluyo neden böyle yapıyorum diye..

Tabii ki ilk başlarda toto kalksada daha sonrasında rahatsız edici bir durum olur bu. Aile bireylerinden kıskanmak çok daha rahatsız edicidir. Eşim bana öyle yapsa ben bile sinir olurum yani. Belli bir süre sonra bu durum eşinle aranın açılmasına dahi neden olabilir. O yüzden kıskançlığını biraz törpüle en azından aileye karşı. Eşimin kız kardeşi yok ama kuzenleri var bir arada büyüdüğü onlarda mesela hepsi eşimi öz abileri gibi sever. Sarılıp öperler, hatta bir tanesi var tek çocuk eşime ismini kullanmadan abi diye hitap ediyor. Gördüğünde abilerin abisi gelmiş der boynuna sarılıp öper ben hiç tepki vermedim şimdiye kadar çünkü aralarında gerçekten abi kardeş ilişkisi var o ilişkiyi de bozmak istemem.

Çok abartılı bir sevgi..
Telefona kardeşleriyle olan resmi koymakda ne ya:S
Birbirlerine fazla baglılar...
Sen de aşırı kıskanma tabi kide ...
Birbirleriyle ilgilenmeleri sevmeleri ne kadar güzel..
Evet biraz fazla bağlılar, abileri evlencek diye ağlıyolardı düğünden önce..

canımm
aile bağlarının kuvvetli olması çok güzel bişey tabi ki ama bende bu aileye gelin geldim ama işte adı üstünde gelin.. gelin kaldım kimse abla kardeş yerine koymadı belki o yüzden böyle hissediyorum :KK43:
canım koymazlarda..empatı kurr..sende onları kendı aılen gıbı gormezsınn..sahsen ben kendı adıma konusuyumm..ben göremem..ve arada mesafe olması cook ıyıı..senı kızı kardeslerı gıbı gormesınlerde canım benımm..yuz goz olmaya gerek yookk yanı..

evet tatlım bizden küçükler ama çocukta değilller 19 20.. ben çok çalıştım arayı sıcak tutmak için ama ben gidiyorum ben arıyorum sonra haliyle onlardan bekliyorum ama yok yok ne arıyolar ne geliyolar :KK43:
Canım bekarlar, evleninceye kadar çoğu kız çocukları baba ya abiye çok başka bir srvgi duyarlar .. Sen hiç üzülme her zaman yapıcı ol , ufak tefek hediyeler al genede sen git onlara boşver onlarda evlenicek o zaman anlayacaklar seni .. Sen kalbini ferah tut ve duygunu törpülemeye çalış , sen umursamax olmaya başladığında görüceksin onlarda yavas yavas düzelicekler ..

hiç abartmaya gerek yok siz eşiyseniz onlarda canı kanı.

bende kardeşlerime cok düşkünümdür onlarda bana. sabah bırbırımızı goruruz 2 saat sonra yazısırız napıyorsun diye. iki gün sonra benım eşim gelecek benım kardeslerımle olan bağımızı kıskanclık gibi yorumlanacak valla kaldıramam. sizde abartmayın lütfen insanın canından kanından ötesi varmı

Tabii ki ilk başlarda toto kalksada daha sonrasında rahatsız edici bir durum olur bu. Aile bireylerinden kıskanmak çok daha rahatsız edicidir. Eşim bana öyle yapsa ben bile sinir olurum yani. Belli bir süre sonra bu durum eşinle aranın açılmasına dahi neden olabilir. O yüzden kıskançlığını biraz törpüle en azından aileye karşı. Eşimin kız kardeşi yok ama kuzenleri var bir arada büyüdüğü onlarda mesela hepsi eşimi öz abileri gibi sever. Sarılıp öperler, hatta bir tanesi var tek çocuk eşime ismini kullanmadan abi diye hitap ediyor. Gördüğünde abilerin abisi gelmiş der boynuna sarılıp öper ben hiç tepki vermedim şimdiye kadar çünkü aralarında gerçekten abi kardeş ilişkisi var o ilişkiyi de bozmak istemem.
canım bu nasıl bişey bende anlamadım benimde eşimin birlikte büyüdüğü kuzenleri var çok seviyolar geliyolar gidiyolar arıyolar sarılıp öpüyolar ben hiç kıskanmıyorum çünkü beni de seviyolar sadece onu değil beni de arayıp soruyolar belki beni sevmiyolardır ama bende onun eşi olduğum için dengeli davranıyolar ama görümcelerim öyle değiller malesef..

canımm

canım koymazlarda..empatı kurr..sende onları kendı aılen gıbı gormezsınn..sahsen ben kendı adıma konusuyumm..ben göremem..ve arada mesafe olması cook ıyıı..senı kızı kardeslerı gıbı gormesınlerde canım benımm..yuz goz olmaya gerek yookk yanı..
haklısın sanırım canım sağol yorumun için..

canım bu nasıl bişey bende anlamadım benimde eşimin birlikte büyüdüğü kuzenleri var çok seviyolar geliyolar gidiyolar arıyolar sarılıp öpüyolar ben hiç kıskanmıyorum çünkü beni de seviyolar sadece onu değil beni de arayıp soruyolar belki beni sevmiyolardır ama bende onun eşi olduğum için dengeli davranıyolar ama görümcelerim öyle değiller malesef..

Çünkü görümceleriniz sizin hassas noktanızı fark etmişler ve sizin kıskançlıklarınız devam ettiği sürece onlar sizi daha da çok kıskandırmaya çalışacaklar. Belli ki onlarda çok aklı başında insanlar değiller.

Canım bekarlar, evleninceye kadar çoğu kız çocukları baba ya abiye çok başka bir srvgi duyarlar .. Sen hiç üzülme her zaman yapıcı ol , ufak tefek hediyeler al genede sen git onlara boşver onlarda evlenicek o zaman anlayacaklar seni .. Sen kalbini ferah tut ve duygunu törpülemeye çalış , sen umursamax olmaya başladığında görüceksin onlarda yavas yavas düzelicekler ..
ben nişanlıyken filan çok ağladım beni sevmiyolar istemiyolar diye.. eşim hep öyle olmadığını söyledi huyları böyle soğuklar aldırma dedi canım şimdi onu atlattım sevmezlerse sevmesinler diyorum ama beni kıskandıkları için onları kıskanmaya başladım eşimden.. söylediklerini dinlicem teşekkür ederim..

Esiniz hakli. Sagliksiz kiskancliklar bunlar. Anneden, kardesten kiskanmak filan.
O telefondaki resimler de bos isler. Kendinize esinizden baska ugraslar bulun. Bir kisiyi hayatin odak noktasi yapmak iyi degil.

Sana karşı soğuklarsa sen de üstlerine düşme pek fazla. Eğer aralarındaki aşırı bir samimiyetse ben gerçekten zor zamanda yanında mı değil mi onu düşünürüm. Yanındaysa buyursun sevsin. Ama değilse bu bana çok sahtekarca gelir. Eşimin kardeşlerinden 2 tanesi sarılır, göbeğini asla bırakmaz ama ne zor zamanlar geçirdik hiçbirinde yoktular. O yüzden ben de eşim de sevgilerine inanmayız. Ama ben de kıskanmam, nasıl olup da böyle güzel rol yapabildiklerine şaşırırım sadece. Ben 18 yaşında görümce oldum. Abim her zaman benim 2. babam gibidir. Ama o yaşta bile hep dikkat ettim samimiyetime. Gereksiz öpüşmeler, sarılmalar vıcık vıcık yapmadım hiç. Yolda yürürken daima yengemin yanında yürümüşümdür, abimin değil. Otururken de öyle. Ben belki de gereğinden fazla dikkat ettim bilmiyorum. Ama yengemin kırılabileceği ya da kıskanabileceği her şeyden uzak durdum. Abim o benim, 2 tane fazla sarılsam ne olacak sarılmasam ne olacak? Ha şunu da söyleyim abim için yapmayacağım şey de yoktur, sevgisizlik sanmasın kimse.

kızlar mrb, öncelikle biraz anlamaya çalışarak yorum yapmanızı rica ediyorum nolur bazen çok ağır yorumlar yapılıyor üzülüyorum gerçekten:KK43: şimdi mesele şu ki benim eşim kız kardeşlerine çok düşkün.. taparcasına.. annesine de öyle, onun için onlar bir melek.. neyse birkaç mevzu oldu aramızda benim kardeşlerini kıskandığımı düşünüyor ve doğru.. evet kıskanıyorum.. daha doğrusu eşimi kimseyle paylaşmak istemiyorum, onlar kardeşleri tabi sevcek ama benimde huyum böyle sevgisini gözüme sokmasın.. cep telefonu ekranına benim footoğrafımı kaldırmıs kardeşlerinin fotosunu koymuş bende gördüm bozuldum.. hastalıklı bir düşünceymiş bu kardeş kıskanmak, evet çoğu kişi şimdi aynı şeyi söyleyecek kardeş kıskanılır mı diyecek.. ama onlarda benden abilerini kıskanıyolar.. kayınvalidem eşime söylemiş seni kıskanıyolar paylaşmak istemiyolar diye.. ben bunu eşime hatırlatınca 'onlarada kızdım öyle şaçmalık olur mu sen karımsın onlar kardeşim' diyo.. ama biliyorum onlara kızmadığını bişey söylemediğini fakat bana tavır alıyo kardeşlerini kıskandığımı hissedince, kavga ettik sabah sabah :KK43: ben bu saçma sapan kıskançlıktan nasıl kurutulabilirim ve en önemlisi sanırım kardeşleri ve annesi de benim onları kıskandığımın farkında.. facebooktan fotoğraf çekip çekip abilerine msj atıyolar ya bu kasti değil mi..
Kiyamam ben sana ya. Ben anladim seni.
Ama inan takmazsan,hissettirmessen duzelir hersey. Sen belli ettigin icin daha cok yaparlar.Kendi icinde yavas yavas yenersin bunu. Sonucta ensest bir kiskanclik degil,sevgi,ilgi kiskancligi seninki,farkli bir durum,ayiplancak bir durum yok yani.
Hicc dusunme .. Ne yapiyorlarsa yapsinlar de. Zamanla duzelir.
Sonucta birbirlerinin yuzune bakmayan,zor gununde yardimci olmayan,dusman olan kardeslerde var boylemi isterdin.

Çünkü görümceleriniz sizin hassas noktanızı fark etmişler ve sizin kıskançlıklarınız devam ettiği sürece onlar sizi daha da çok kıskandırmaya çalışacaklar. Belli ki onlarda çok aklı başında insanlar değiller.
Kiyamam ben sana ya. Ben anladim seni.
Ama inan takmazsan,hissettirmessen duzelir hersey. Sen belli ettigin icin daha cok yaparlar.Kendi icinde yavas yavas yenersin bunu. Sonucta ensest bir kiskanclik degil,sevgi,ilgi kiskancligi seninki,farkli bir durum,ayiplancak bir durum yok yani.
Hicc dusunme .. Ne yapiyorlarsa yapsinlar de. Zamanla duzelir.
Sonucta birbirlerinin yuzune bakmayan,zor gununde yardimci olmayan,dusman olan kardeslerde var boylemi isterdin.
çok sağol yorumun için:KK43: tabiki öyle olsun istemezdım ben sadece beni de bi kardeş gibi görsünler isterdim o zaman bu saçma kıskançlığı hissetmezdim heralde:KK43: söylediğin gibi yapıcam zamanla körelir bu duygum umarım..

Sana karşı soğuklarsa sen de üstlerine düşme pek fazla. Eğer aralarındaki aşırı bir samimiyetse ben gerçekten zor zamanda yanında mı değil mi onu düşünürüm. Yanındaysa buyursun sevsin. Ama değilse bu bana çok sahtekarca gelir. Eşimin kardeşlerinden 2 tanesi sarılır, göbeğini asla bırakmaz ama ne zor zamanlar geçirdik hiçbirinde yoktular. O yüzden ben de eşim de sevgilerine inanmayız. Ama ben de kıskanmam, nasıl olup da böyle güzel rol yapabildiklerine şaşırırım sadece. Ben 18 yaşında görümce oldum. Abim her zaman benim 2. babam gibidir. Ama o yaşta bile hep dikkat ettim samimiyetime. Gereksiz öpüşmeler, sarılmalar vıcık vıcık yapmadım hiç. Yolda yürürken daima yengemin yanında yürümüşümdür, abimin değil. Otururken de öyle. Ben belki de gereğinden fazla dikkat ettim bilmiyorum. Ama yengemin kırılabileceği ya da kıskanabileceği her şeyden uzak durdum. Abim o benim, 2 tane fazla sarılsam ne olacak sarılmasam ne olacak? Ha şunu da söyleyim abim için yapmayacağım şey de yoktur, sevgisizlik sanmasın kimse.
canım sen ne güzel düşünceliymişsin..

Bu kardeşler bekarsa evlenene kadar durum değişmez evlenince kocaydı çocuktu kayanana dediydi derken abilerine bu kadar vakit ayıramazlar n merak etme!!! Saka bi yana
Umursama kimseyi kıskanarak kıçlarını tavana kaldırma boşver seven sevsin sende telefon fotonu annen kardeşin vs birinikoy koyma eşini nbu kadar düşme üzerine ne kadar ekmek o kadar köfte boşver kim sana nasıl davranıyorsa sende öylesin davran

X