kardeşleri kıskanmak..

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
kızlar mrb, öncelikle biraz anlamaya çalışarak yorum yapmanızı rica ediyorum nolur bazen çok ağır yorumlar yapılıyor üzülüyorum gerçekten şimdi mesele şu ki benim eşim kız kardeşlerine çok düşkün.. taparcasına.. annesine de öyle, onun için onlar bir melek.. neyse birkaç mevzu oldu aramızda benim kardeşlerini kıskandığımı düşünüyor ve doğru.. evet kıskanıyorum.. daha doğrusu eşimi kimseyle paylaşmak istemiyorum, onlar kardeşleri tabi sevcek ama benimde huyum böyle sevgisini gözüme sokmasın.. cep telefonu ekranına benim footoğrafımı kaldırmıs kardeşlerinin fotosunu koymuş bende gördüm bozuldum.. hastalıklı bir düşünceymiş bu kardeş kıskanmak, evet çoğu kişi şimdi aynı şeyi söyleyecek kardeş kıskanılır mı diyecek.. ama onlarda benden abilerini kıskanıyolar.. kayınvalidem eşime söylemiş seni kıskanıyolar paylaşmak istemiyolar diye.. ben bunu eşime hatırlatınca 'onlarada kızdım öyle şaçmalık olur mu sen karımsın onlar kardeşim' diyo.. ama biliyorum onlara kızmadığını bişey söylemediğini fakat bana tavır alıyo kardeşlerini kıskandığımı hissedince, kavga ettik sabah sabah ben bu saçma sapan kıskançlıktan nasıl kurutulabilirim ve en önemlisi sanırım kardeşleri ve annesi de benim onları kıskandığımın farkında.. facebooktan fotoğraf çekip çekip abilerine msj atıyolar ya bu kasti değil mi..

Aslında güzel ilişkileri var diye mutlu olman lazım. Yani çarpık çurpuk aile ilişkilerinden ziyade birbirine bağlı aile ilişkilerini tercih ederim. Ama eşinin bu dengeyi koruması lazım. Telefondan senin resmini kaldırıp da kardeşinin resmini koyması çok anlamsız.

Bence hiç ilgilenme. Face falan da bakma. Senin kıskançlık noktan da çok ileri.

Ve bu durumda eşinize paylaşılmaz olduğu hissi veriyor.. ne gerek var ?
hiç kasmayın, içten içe kendinizi yesenizde hiç yansıtmayın..
sizin kardeşiniz varmı ?
aynı şekilde tapın onlara..
niye prim yaptırıyosunuzki kayınvalidelere görümcelere falan..

hayatım benimki benim fotoğrafımı bir gün olsun, ne telefonun ekranına, ne whatsapp a, ne her hangi bir hesabına koydu. o da yıllardır çocuğuyla kendinin ne kadar fotoğrafı varsa, sırayla onları koydu. çok üzülüyor insan üçümüzün olduğu bir fotoğraf olsa onu koysa, ya da oğluyla beni çekse koysa ama hiç yapmadı

Eşinizin totosu da ne kalkmıştır varya Paylaşılamayan adam..
Şaka bir yana bu durumda eşinizin bir şeyler yapması lazım,dengeyi o sağlayacak.
Eşi kardeşinden kıskanmak çok tuhafıma gidiyor benim ya,cinsel bir duygusu olamaz ki(Tövbe tövbe) Kıskanmaya ne gerek var?

Sana küçük bir örnek. Kuzenimin eşi aynı senin gibiydi, bizden, kardeşlerinden kıskanırdı adamı. Hadi biz neyse de kardeşten kıskanmak nedir? Sırf bu sebepten kaç kez ayrılma eşiğine geldiler, kaç kez o kız kucağında baba evine döndü hatırlamıyorum bile. Sonra hatun kendine geldi, ben ne yapıyorum dedi de toparladılar. İkinci çocuklarını aldılar bu hafta kucaklarına.

Bu arada abimin telefonunda resmim var

ağaç kavuğundan çıkmadı esınız..madem kıskanıyordunuz kımsesı olmayan bırıyle evlenseydınız..annesı babası kımsesı olmayan bırı..ne kadar tuhaf geldı bana..allahın zoruna gıder canım benım senın bu yaptığın oyle bısı verırkı allah basına kardeslerını aılesını arattırıırr.. sonuçta aıle bağları kuvvetlı ne güzel ıste..sızdekı kıskançlık degıl bence sız sınır olmuşsunuz haklısınızdaaa..ne o oyleee fotolar falannn ..onlarda abrtmıss..bence esın artık ass bazı konuları dıyee foto falan koyuyor olabılırr..

Bizim de böyle bir tanıdığımız vardı, eşini annesi, kızkardeşi hatta anneannesi öptüğünde hemen suratı düşüyordu, oflayıp puflayıp diğer odaya gidiyordu. Bir gün eşimin halası ve kayınvalidem eşiminde olduğu bir ortamda bu konu açıldı ve bana sordular sende biz öptüğümüzde bozuluyor musun? Gerçi hiç yüzünün düştüğünü görmedik bugüne kadar ama ne bilelim insan annesinden, kardeşinden filan kıskanmaz diye aklımıza gelmedi hiç ama o kadını görünce acaba diye aklımıza takıldı dediler. Bende amannn ne kıskanıcam sizden öp öpebildiğin kadar oğluşunu dedim kayınvalideye, halasına da öp hala ne kıskanıcam senden allahaşkına (bu arada eşim ilk yeğen halasının da hiç çocuğu yok eşime ayrı bir düşkün) dedim. Eşimde duydu böyle söylediğimi iyi oldu ne gerek var totopusu kaldırmaya durup dururken.

kızlar öncelikle eşim bana da tabi ki değer verir hatta çok çok değer verir, oturup düşününce sizinde dediğiniz gibi neyini kıskanıyorsun kızım adam sana ne kadar düşkün diyorum kendi kendime sanırım onlarında beni kıskandığını bildiğim için böyle hissediyorum bide daha önceki konularımda bahsetmiştim beni ailelerine alamadılar bana da bi evlat bi kardeş sıcaklığı hissettiremediler bende onları kardeşim gibi görsem eşimi kardeşimden kıskanmam sanırım dimi..., yani öyle her gün kardeşlerimi göreyim her gün telefonla konuşayım filan öyle bi düşkünlük değil benim dediğim..sevgi olarak çok çok seviyor onları onların geleceklerini düşününce gözleri doluyor mesela nasıl insanlarla evlenecekler acaba diye filan.. benimde kardeşim var bende onu çok seviyorum filan ama sanırım karşımdakilerin bayan olmasından kaynaklı bir kıskançlık bu..

Canım sanırım eşinin kardeşleri küçük yada bekar .. Onlarda büyüyüp evlenince anlayacaklar herseyi .. Ama o zamana kadar sende bu duygunu bastırmaya çalış , hatta onlarla yakın ol iyi bir ilişki kurmaya çalış onların srni daha iyi tanıması için fırsatlar yarat inan bana onlarla vakit geçirdikçe birbiriniZi daha iyi tanıdıkça sende onlarda birbirinizi seviceksiniz ve artık batmayacak hiç bir şey gözünüze .. Ufak tefek hediye al onların çeyizine vs .. Yada güzel bir kek yap götür şaşırt onları .. Bu tip sorunları sadece karşılıklı sevgi iletişim ve zaman çözer

bende çok korkuyorum böyle kıskançlık yüzünden yuvam bozulacak diye ama elimde değil.. bide ben böyle yaptıkça onlara itiyorum adamı daha çok..

evet tatlım bizden küçükler ama çocukta değilller 19 20.. ben çok çalıştım arayı sıcak tutmak için ama ben gidiyorum ben arıyorum sonra haliyle onlardan bekliyorum ama yok yok ne arıyolar ne geliyolar

yok eşim hiç o yönden bakmıyo olaya yani totusunun kalkması filan söz konusu değil aksine sinir oluyo neden böyle yapıyorum diye..

aile bağlarının kuvvetli olması çok güzel bişey tabi ki ama bende bu aileye gelin geldim ama işte adı üstünde gelin.. gelin kaldım kimse abla kardeş yerine koymadı belki o yüzden böyle hissediyorum

Çok abartılı bir sevgi..
Telefona kardeşleriyle olan resmi koymakda ne ya:S
Birbirlerine fazla baglılar...
Sen de aşırı kıskanma tabi kide ...
Birbirleriyle ilgilenmeleri sevmeleri ne kadar güzel..

abin evli mi? ve sen yengene gerçekten ABLA gibi mi davranıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…