Önerileriniz neler olabilir bana
Şuraya bi kalkan bıraktım 🛡Korunmaniz.
Nalina da, mihina da.Şuraya bi kalkan bıraktım 🛡
Size tek önerim bu sefer de kız olursa üzülmemeniz. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. He bir de şahsen iki çocuğum olsa, hele ki biri 6 aylık bebek olsa iki üç yöntemle korunurdum herhalde.Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce ikinci bebegim dünyaya geldi. Şüphe üzerine evde test yaptığımda cift çizgi gördüm ve dünyam yıkıldı. Ağlayıp duruyorum çok kötüyüm hiç yardımcı kimse yok yanımda. Kendi annem hasta, kayinvalde hazretleri ölse bi kaşık corba yapmaz. İkiz gibi olacak kafayı oynatmak üzereyim. Benim gibi böyle 1 yas 1 ay fark olan var mı çocuklarınızla. Önerileriniz neler olabilir bana
Alerjik astim hastasıyım. Maalesef ki her yöntemi kullanmıyorum. Doktorum önerdiği ilaci kullandım lakin oda sütümü kesmeye başlayınca kesmek zorunda kaldım. Bu nedenle 2 yöntemde tek yönteme kaldım. Onda da böyle oldu.Korunmaniz.
Hangi yöntem?Alerjik astim hastasıyım. Maalesef ki her yöntemi kullanmıyorum. Doktorum önerdiği ilaci kullandım lakin oda sütümü kesmeye başlayınca kesmek zorunda kaldım. Bu nedenle 2 yöntemde tek yönteme kaldım. Onda da böyle oldu.
Spiral, iğne, prezervatif?Alerjik astim hastasıyım. Maalesef ki her yöntemi kullanmıyorum. Doktorum önerdiği ilaci kullandım lakin oda sütümü kesmeye başlayınca kesmek zorunda kaldım. Bu nedenle 2 yöntemde tek yönteme kaldım. Onda da böyle oldu.
İkinci hamileliğimde çok sağlık sorunları yaşadım. Tam iyilesirken böyle olunca çok korkuyorum. Aynı şeyler yaşanır diye bu biri çocuk biri bebekBüyüdüklerinde çok şeker olacaklarArkadaşımın oldu.Zor çocuk sahibi olmuştu..6 aylıkken hamile oldugunu öğrendi o da...O da annesiyle anlaşamıyor,kaynanasıyla küstü..Büyüttü valla..Şuan bayram fotoğraflarını beğendim hatta...Bayıldım..Allah sağlık sıhhat versin...Olmuş artık neden ağlıyorsunuz? İkiz doğursaydınız napıcaktınız ? Pozitif yanlarını düşünün artık...Yeter ki sağlıkla gelsin bebeğiniz...
İğne yaptiramiyorum. Sadece belli ilaçları kullanıyordum. Dogum kontrol hapı olarak. Ben onu kesmek zorunda kalınca biz ozaman eşim korunması kaldi. Biz zaten üçüncü cocuk düşünmüyorduk. Bu nedenle işi emniyete almaya çabaladık. Ama kısmeti varmış.Hangi yöntem?
Cocuklarimin arasi 15 ay.Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce ikinci bebegim dünyaya geldi. Şüphe üzerine evde test yaptığımda cift çizgi gördüm ve dünyam yıkıldı. Ağlayıp duruyorum çok kötüyüm hiç yardımcı kimse yok yanımda. Kendi annem hasta, kayinvalde hazretleri ölse bi kaşık corba yapmaz. İkiz gibi olacak kafayı oynatmak üzereyim. Benim gibi böyle 1 yas 1 ay fark olan var mı çocuklarınızla. Önerileriniz neler olabilir bana
Prezervatif mi kullandı eşiniz?İkinci hamileliğimde çok sağlık sorunları yaşadım. Tam iyilesirken böyle olunca çok korkuyorum. Aynı şeyler yaşanır diye bu biri çocuk biri bebek
İğne yaptiramiyorum. Sadece belli ilaçları kullanıyordum. Dogum kontrol hapı olarak. Ben onu kesmek zorunda kalınca biz ozaman eşim korunması kaldi. Biz zaten üçüncü cocuk düşünmüyorduk. Bu nedenle işi emniyete almaya çabaladık. Ama kısmeti varmış.
Hayret, oysaki sizde erkeği tutturana kadar doğurma potansiyeli sezmiştim.Biz zaten üçüncü cocuk düşünmüyorduk. Bu nedenle işi emniyete almaya çabaladık. Ama kısmeti varmış.
Siz neden kendi kendinize konuşuyorsunuz?Neden kız olunca okuyamaz mi araba kullanamaz toplumda yer edemez mi iki üniversite mezunu olan birisi olarak muhendis anne olarak kızlarımla gurur duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?