canım kardeşin için ne kadar ince düşünüyorsun tebrik ederim seni
ancak çok özür dileyerek belirtmek isterim ki ben elbiseyi beğenmedim:26:
bilmiyorum çok çok sıradan geldi bana:26:
daha şık birşeyler baksanız?
elbiseye bayıldım çok şık hem abartılıda değil yakışmışta hayırlı olsun tatlım allah banada nasip etsinsöz mendilini ilk defa duyuyorum
Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Rabbim tamamina erdirsin.
Elbiseyi ben cok begendim.
Tam benim zevkim.
elbise fena sayılmaz...
söz için yeterli abartılı bişeye gerek yok...
mendiller çok çok güzel...
allah tamamına erdirsin..
mutluluklar dilerim şimdiden kardeşine..
ne kadar tatlı heyecanlar bunlar ya allah tamamına erdirsin inş :) elbise bence gayet hoş zaten söz için öyle çok abartılı birşeye gerek olmuyor. mendil işinden çok anladığımı söyleyemiycem ama onlar da çok şık gözüküyorlar.
Elbise gayet güzel ama bende kendi zevkime göre biraz günlük buldum , mendillerde çok şık :) Hayırlısı olsun
elbise çok hoş. sade asil ve şık ....
mendil de güzel fikir allah mesut etsin canım
Elbise çok günlük bence beğenmedim bendeAma hazırladığınız diğer hediyeler gayet hoş ince düşünülmüş şimdiden ''kardeşine'' mutluluklar
Canım hayırlı uğurlu olsun kardeşin hakkında
Çerçeveli mendil fikri çok hoş banada fikir olmuş oldu.
Ancak elbise banadaçok sade geldi. Yani öyle abiye falan bende sevmiyorum sözde..
Kısmetse 2 ay sonra benimde sözüm var elbisemi aldık bende normal bi elbise aldım abiye değil..
Zevk meselesi tabiki ama biraz daha şık olsaydı keşke..Yinede sizin zevkiniz kararnız mutluluklar diliyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun kardeşin hakkında
Çerçeveli mendil fikri çok hoş banada fikir olmuş oldu.
Ancak elbise banadaçok sade geldi. Yani öyle abiye falan bende sevmiyorum sözde..
Kısmetse 2 ay sonra benimde sözüm var elbisemi aldık bende normal bi elbise aldım abiye değil..
Zevk meselesi tabiki ama biraz daha şık olsaydı keşke..Yinede sizin zevkiniz kararnız mutluluklar diliyorum
ben elbiseyi çok beğendim söz elbisemi ipekyoldan almıştım önü kapalı etek diz boyu kollarda dantelli lacivert elbise beyaz danteller ama onu giymeyedebilirim diye düşünmeye başladım bu elbisenin markası nedir canım yada bir link varsa gönderirmisin bir araştırma yağsam iyi olur
bu arada kardeşine maşallah çok beğendim çok güzelmiş inşallah çok mutlu olur canım kardeşini düşünüp söz mendili zahmetne girmen çok incelik ne güzel alllah her zaman yakın etsin sizi
Hayırlı olsun öncelikle!
Elbise bence fena değil! Söz için fazla abartıya gerek yok!
Söz mendilini bende ilk kez duyuyorum, güzel fikirmiş ama!
Çerçeve fikrini aklımda tutacağım, çok hoş duruyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?