• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Kardesimin SÖZ Hazirliklari (Elbise,Söz Mendili)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
SÖZLENDI

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/536777-iste-kardesimin-sozuuuu-16062012-a.html#post25130719

Merhaba kizlar

Kardesim icin aciyorum bu Konuyu
16.06.2012 Isteme ve Söz olucak INSALLAH :16:

Katalog dan Elbise ismarladim ona... bakin nasil begenecekmisiniz

Söz mendili DAMAT icin hediye, SÖZ VERDIK anlaminda
Söz Mendilimiz SAHANE OLDU benim fikrim :) Emegime Saglik vallahi :)))
Umarim begenirsiniz

Ön Hazirlamasi, Cerceveyi Parlak seylerle yapistirdik süsledik vs. vs.
Kutu ilerde mendili icine koyabilmesi icin diye düsündük
Cerceve de Kayinvalideye veya Damat icin Hediye olabilir, Güzel süslemek icin kullandik Tül ile

Son düzenleme:
canım kardeşin için ne kadar ince düşünüyorsun tebrik ederim seni:46::46:

ancak çok özür dileyerek belirtmek isterim ki ben elbiseyi beğenmedim:26:
bilmiyorum çok çok sıradan geldi bana:26:
daha şık birşeyler baksanız?

elbiseye bayıldım çok şık hem abartılıda değil yakışmışta hayırlı olsun tatlım allah banada nasip etsin :9:söz mendilini ilk defa duyuyorum:53:

Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Rabbim tamamina erdirsin.
Elbiseyi ben cok begendim.
Tam benim zevkim. :nazar:

elbise fena sayılmaz...
söz için yeterli abartılı bişeye gerek yok...
mendiller çok çok güzel...
allah tamamına erdirsin..
mutluluklar dilerim şimdiden kardeşine..

ne kadar tatlı heyecanlar bunlar ya allah tamamına erdirsin inş :) elbise bence gayet hoş zaten söz için öyle çok abartılı birşeye gerek olmuyor. mendil işinden çok anladığımı söyleyemiycem ama onlar da çok şık gözüküyorlar.

Elbise gayet güzel ama bende kendi zevkime göre biraz günlük buldum , mendillerde çok şık :) Hayırlısı olsun

canım kardeşin için ne kadar ince düşünüyorsun tebrik ederim seni:46::46:

ancak çok özür dileyerek belirtmek isterim ki ben elbiseyi beğenmedim:26:
bilmiyorum çok çok sıradan geldi bana:26:
daha şık birşeyler baksanız?

tsk ederim elimden geleni yaptim, bak bakiyim mendilimiz bitti
canim burasi almanya, burda söz ve istemede abiye felan giyilmiyor
siyah elbise istemedi kardesim, damat biraz kiskanc, kisa olmicak cok, ve dekolte olmicak, öyle elbise bulamadik
yinede sagol cnm tskler

elbiseye bayıldım çok şık hem abartılıda değil yakışmışta hayırlı olsun tatlım allah banada nasip etsin :9:söz mendilini ilk defa duyuyorum:53:

cook tsk ederiiz
amin amin cümlemizee canim
bazi yörelerde var mendil, kizi verdik söz verdik anlamindaymis
bizde ilk kez yaptik

Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Rabbim tamamina erdirsin.
Elbiseyi ben cok begendim.
Tam benim zevkim. :nazar:

coook tsk ederiz caniiim
elbise fena sayılmaz...
söz için yeterli abartılı bişeye gerek yok...
mendiller çok çok güzel...
allah tamamına erdirsin..
mutluluklar dilerim şimdiden kardeşine..

burda abartili giyilmiyor :)
amiiiiiiiiin

ne kadar tatlı heyecanlar bunlar ya allah tamamına erdirsin inş :) elbise bence gayet hoş zaten söz için öyle çok abartılı birşeye gerek olmuyor. mendil işinden çok anladığımı söyleyemiycem ama onlar da çok şık gözüküyorlar.

tsk ederim caniiiiiiiim

Elbise gayet güzel ama bende kendi zevkime göre biraz günlük buldum , mendillerde çok şık :) Hayırlısı olsun

zevk meselesi iste :))
yinede tskler

Elbise çok günlük bence beğenmedim bende :50: Ama hazırladığınız diğer hediyeler gayet hoş ince düşünülmüş şimdiden ''kardeşine'' mutluluklar :nazar:

Elbise çok günlük bence beğenmedim bende :50: Ama hazırladığınız diğer hediyeler gayet hoş ince düşünülmüş şimdiden ''kardeşine'' mutluluklar :nazar:

tskler canim zevkler tartisilmaz :46: biz cok begendik :16:

Canım hayırlı uğurlu olsun kardeşin hakkında :16:
Çerçeveli mendil fikri çok hoş banada fikir olmuş oldu. :16:
Ancak elbise banadaçok sade geldi. Yani öyle abiye falan bende sevmiyorum sözde..
Kısmetse 2 ay sonra benimde sözüm var elbisemi aldık bende normal bi elbise aldım abiye değil..
Zevk meselesi tabiki ama biraz daha şık olsaydı keşke..Yinede sizin zevkiniz kararnız mutluluklar diliyorum :16:

Ancak elbise banadaçok sade geldi. Yani öyle abiye falan bende sevmiyorum sözde..
Kısmetse 2 ay sonra benimde sözüm var elbisemi aldık bende normal bi elbise aldım abiye değil..
Zevk meselesi tabiki ama biraz daha şık olsaydı keşke..Yinede sizin zevkiniz kararnız mutluluklar diliyorum :16:

tarz meselesi tabiki, damat kiskanc... ne kisa olucak nede kollar acik olacak nede dekolte, inan cok baktik ve kardesim bu elbiseye bayildi, damat da bayildi.

yapcak bisey yok :16: yinede tskler

söz mendili bence süper bir hatira... herkese tavsiye ederiz yapmasida kolay oldu
masustan detayina kadar cektim fikir olsun diye :16:

tskler, sanada insallah allah tamamini erdirir

tarz meselesi tabiki, damat kiskanc... ne kisa olucak nede kollar acik olacak nede dekolte, inan cok baktik ve kardesim bu elbiseye bayildi, damat da bayildi.

yapcak bisey yok :16: yinede tskler

söz mendili bence süper bir hatira... herkese tavsiye ederiz yapmasida kolay oldu
masustan detayina kadar cektim fikir olsun diye :16:

tskler, sanada insallah allah tamamini erdirir

ben elbiseyi çok beğendim söz elbisemi ipekyoldan almıştım önü kapalı etek diz boyu kollarda dantelli lacivert elbise beyaz danteller ama onu giymeyedebilirim diye düşünmeye başladım bu elbisenin markası nedir canım yada bir link varsa gönderirmisin bir araştırma yağsam iyi olur

bu arada kardeşine maşallah çok beğendim çok güzelmiş inşallah çok mutlu olur canım kardeşini düşünüp söz mendili zahmetne girmen çok incelik ne güzel alllah her zaman yakın etsin sizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben elbiseyi çok beğendim söz elbisemi ipekyoldan almıştım önü kapalı etek diz boyu kollarda dantelli lacivert elbise beyaz danteller ama onu giymeyedebilirim diye düşünmeye başladım bu elbisenin markası nedir canım yada bir link varsa gönderirmisin bir araştırma yağsam iyi olur

bu arada kardeşine maşallah çok beğendim çok güzelmiş inşallah çok mutlu olur canım kardeşini düşünüp söz mendili zahmetne girmen çok incelik ne güzel alllah her zaman yakın etsin sizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin insallah canim cok sagolll

canim ben almanyada yasiyorum elbiseyi internetden aldik alman katalogu..
markasi yok bildigim kadariyla

Günstige Mode, Schuhe und Möbel im Online Shop von bonprix.de burdan

reklam oluyomu bilmiyorum?

Hayırlı olsun öncelikle!
Elbise bence fena değil! Söz için fazla abartıya gerek yok!
Söz mendilini bende ilk kez duyuyorum, güzel fikirmiş ama!
Çerçeve fikrini aklımda tutacağım, çok hoş duruyor!

Hayırlı olsun öncelikle!
Elbise bence fena değil! Söz için fazla abartıya gerek yok!
Söz mendilini bende ilk kez duyuyorum, güzel fikirmiş ama!
Çerçeve fikrini aklımda tutacağım, çok hoş duruyor!

tskler cnm begendigine sevindim

Back